Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Emma Rågberg fd Hjalmarsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen

Emma Rågberg fd Hjalmarsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-09. Emma Rågberg fd Hjalmarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 558 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Rågberg fd Hjalmarsson har haft 106 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

558 omdömen om Emma Rågberg fd Hjalmarsson

Sedan starten hos Reco 2016
Erik S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Rågberg fd Hjalmarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
Kungsholmen

Trevlig bra kunnig positiv och proffsig

Annelie S
Kungsholmen

Emma är en fantastisk mäklare. Så engagerad och lägger ner så mycket tid på att allt skall bli bra och håller oss uppdaterade dygnet runt. Så trevlig och kunnig och man kan fråga henne om allt. Kan varmt rekomenderas.

Sandra L
Skrev om Emma Rågberg fd Hjalmarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen

Denna gång hittade jag inte min drömbostad via Emma men oj vilken bra guide hon var. Vi fick kontakt via en visning och jag har fått ständiga tips och hjälp vid visningar 😊 man tänker kanske inte att man behöver en mäklare för att hitta en bostad utan bara för att sälja men det gjorde jag. När jag ska sälja min bostad är det Emma jag kontaktar!

Julia F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Rågberg fd Hjalmarsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
Fredhäll

Emma Rågberg bemötte oss väldigt bra, hon var trevlig och informativ. Alltid vid frågor så återkom hon med snabba svar och bra information som vi behövde. Detta var första gången som jag och min sambo köpte en lägenhet och vi tycker Emma har varit fantastisk i sitt bemötande, kunnighet, hur hon har fört dialog mellan oss som köpare samt säljaren. Hon har utformat ett köp där både vi samt säljaren var nöjda med utspelet. Hade inte kunnat haft en bättre mäklare! Tack Emma för din hjälp :)

Pontus B
Fredhäll

Emma har varit proffsig från början till slut, rekommenderar varmt!

Stefanos Nikolaos H
Fredhäll

Bra dialog bra kontakt fick lägenheten såld till det pris vi ville ha

Antonia Christine H
Fredhäll

Trevlig och proffsig! Lättillgänglig och kommunikativ!

Anita R
Fredhäll

Emma är otroligt kunnig på hela området och har lång erfarenhet. Det har varit trevligt att arbeta med Emma.

Maxim S
Fredhäll

- Enma har ett bra bemötande där hon ständigt är tillgänglig för kunderna och anpassar sig även efter deras behov - Mina förväntningar var att få det bemötande och få all nödvändig information om lägenheten, där hon levde upp till de förväntningarna - Bra upplevelse. Det gick snabbt att få till en affär med Emma

Terese A
Fredhäll

Vi är supernöjda med Emma! Hon hade en bra plan med upplägg, timing etc och höll oss sedan uppdaterade löpande i minsta detalj. Vi höll på att välja en annan mäklare men är så glada att det blev just Emma till slut!