Robert Radev

Robert Radev

Robert Radev är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen

Robert Radev har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Robert Radev har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.9. Robert Radev har haft 5 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

86 omdömen om Robert Radev

Sedan starten hos Reco 2019
Tim O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Radev en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
Kungsholmen

Fantastisk! Flexibel, enkel att ha att göra med & gjorde allt jag som säljare förväntade mig + lite till

Wilma H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Radev en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
Kungsholmen

Vi var otroligt nöjda med Robert under hela processen

Oliver W
Kungsholmen

Mycket professionell och duktig mäklare. Transparent och värnar om båda parters intressen på ett bra sätt. Helt klart nöjd!

Johanna W
Kungsholmen

Tillgänglig, bra kommunikation och dialog med oss som säljare. Lyhörd och ger bra råd och svarar på frågor som man som säljare. Även köparna nämnde att de var nöjda med Robert. De gillade att han var aktiv vid visning av lägenheten och visade upp lägenheten.

Lena T
Kungsholmen

Engagerad och mycket sympatisk att ha att göra med.

Lena J

Strukturerad, trevlig och professionell

Julia P
Kungsholmen

Kunnig mäklare som man känner sig trygg med.

Anna J
Kungsholmen

Robert gjorde så att försäljningen av vår lägenhet var en snabb, smidig, okomplicerad och allmänt trevlig process! Bästa mäklaren!

Ilan Abraham C
Kungsholmen

Robert är vänlig och saklig, Han följde upp vad vi kom övens om. Tillförlitlig och förtroendeingivande.

Agnes R
Kungsholmen

Väldigt lugn och tydlig. Var alltid snabb med återkoppling och flexibel. Jag kände mig väldigt trygg i min försäljning och är jättenöjd med Robert!