Helt kanon. Kändes tryggt genom hela processen
Svensk Fastighetsförmedling Nässjö
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Nässjö! Letar du efter bostad i Nässjö, Bråna, Boda, Isåsa, Träslända eller Gamlarp med omnejd? Vi på Svensk Fastighetsförmedling Nässjö är en pålitlig och erfaren fastighetsmäklare i Nässjö. Svensk Fastighetsförmedling är den självklara partnern för dig som vill göra en riktigt bra...
72 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nässjö
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket bra mäklare som lägger sitt liv för sitt jobb. Helnöjd
Tack så mycket Ann och all lycka till i framtiden!
Mycket proffesionell och driven. Kunnig och med ett stort kontaktnät. Informerade oss kontinuerligt om läget. Kan varmt rekommendera Daniel.
Tusen tack Jonas för förtroendet och för de fina orden!
Bra kontakt, återkopplade ofta hur försäljningen gick. Återkopplar snabbt vi frågor, lätt att få tag i. Visste han inte då vi fick problem tog han reda på svaret. Trevligt bemötande utan att vara "smörig, inställsam" Ingav förtroende
Tusen tack Yvonne för förtroendet av er allihopa!
Daniel Samuelsson-Friberg har varit en bra mäklare
Tack så mycket Sören! Stort lycka till med ert nya boende.
Jag träffade faktiskt tre mäklare före Daniel och jämförde dem mot varandra. Det slutade med att jag valde Daniel för att han förklarade processen så väl och tydligt. Han har varit väldigt duktig på att återkoppla och noga med att jag ska känna mig trygg i försäljningen och det har jag gjort.
Tack för att just jag fick förtroendet och grattis till din försäljning!
Daniel är en förtroendeingivande person. Det märks att han tycker om sitt arbete och att han tycker om människor.. Han gav oss tid vid visningen, svarade gärna på frågor.. Jag är mycket nöjd med Daniel som mäklare på alla sätt och skulle gärna rekommendera honom vidare till andra som letar efter siitt drömhus.
Tusen tack Christel för orden och all lycka till emd ditt nya hem!
Mycket bra och engagerad, har hjälpt oss med allt vi önskat och svarar snabbt och smidigt.
Vi köpte ett hus från han ! Väldigt trevligt och Hjälpsam kille! Han informerade oss med allt som vi behöver att veta! Om du vill köpa ett hus, lgh etc , jag rekommendera honom stark! Vi är väldigt nöjd med han och hans jobb! We wish him best of luck
Enormt tack Noa och stort lycka till!
Trevligt bemötande och snabb regelbunden återkoppling.
Tusen tack Susanne och lycka till!
Daniel gick igenom hela säljprocessen mycket bra,steg för steg. Förklarade allting,och vilka förväntningar jag kunde ha. Mycket smidigt hela vägen,bra stöd i ett stort besut.
Tack Ylva för förtroendet, nöjet har helt varit på min sida!
Jag är supernöjd med Daniel. Från start till slut skötte han allt på ett professionellt och engagerat sätt. Jag kände mig trygg genom hela processen, och resultatet blev riktigt bra. Rekommenderar verkligen honom till alla som ska sälja sin bostad!
Tusen tack för förtroendet och för mycket gott samarbete!
jätte trevlig och mycket duktig mäklare, hade svar på alla frågor jag hade och var väldigt kunnig.
Tack för de fina orden Amadeus och jag önskar dig all lycka i framtiden :)
Han var lugn och väntade ut rätt köpare så vi är nöjda.
Tack Christer och lycka till i framtiden!
Jag tycker Daniel har varit fantastiskt som vår mäklare. Han är lugn och trygg och vet vad han talar om. Det har varit väldigt smidigt o få tag på honom och han har varit lätt o prata med. Daniel är väldigt empatisk och lyssnar in både köpare och säljare. Han har verkligen varit toppen o ha o göra med👍👍👍👍
Tusen tack för förtroendet Ida och för de fina orden, nöjet var på min sida! :)
Mycket trevligt och proffsigt mottagande. Hjälpte mig mycket smidigt med både sälj och köp. Inga frågor kändes för dumma att ställa , pedagogiskt och bra förklarat. Rekommenderas.
Tusen tack för förtroendet Ylva och stort lycka till med ditt nästa boende!
Jag vill uttrycka min tacksamhet för det fantastiska arbete Daniel har gjort. Från första mötet till försäljningen av mitt hem, har Daniel överträffat alla mina förväntningar. Hans professionalism, engagemang och expertis har verkligen gjort hela processen smidig och stressfri. Daniel visade ett genuint intresse för att förstå mina behov och önskemål och var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge vägledning. Det märks att han verkligen brinner för sitt arbete och strävar efter att skapa bästa möjliga resultat...
Tack för de mycket vackra orden marcus! Jag önskar stort lycka till med din nya bostad!
Trevligt bemötande, ödmjuk och gav värdefulla råd och tips. Engagerade sig i försäljningen och var snabb på att informera och svara på frågor.
Tusen tack för förtroendet Markus!
Tack för betyget Johanna och stort lycka till i framtiden!
Mycket trevligt bemötande och kunnig personal.
Tusen tack och lycka till med din bostad Thomas!
Väldigt social och trevlig som person. Pedagogiskt handlande genom affären. Vi blev av med vårt hus på ett relativt enkelt sätt och fick de villkor gällande överlämnande vi ville, så allt som allt är vi nöjda!
Tusen tack för förtroendet Roger och stort lycka till i framtiden med nya bostaden!
En skicklig och trevlig mäklare. Han är en duktig mäklare. Tydligt och flexibel. Han har bra koll på det område han säljer i. Erfarenhet av olika opjekt.
Tusen tack adam för de fina orden och stort lycka till med ditt nya hus!
Förtroendeingivande, noggran, avslappnad, pedagogisk och trygg!
Tusen tack och lycka till med nya bostaden!
Kunnig, bra bemötande och engagerad.
Tack så mycket för förtroendet Birgitta!
Daniel hade ett proffesionellt bemötande under hela köpprocessen och hade alltid snabba och tydliga svar på frågor. Kan varmt rekommendera Daniel som mäklare.
Tack för trevligt bemötande Edwin och stort lycka till med ditt nya hem!
Daniel har ett fantastiskt bemötande där inga frågor känns dumma att ställa. En otroligt snabb och professionell försäljning där Daniel hade mitt fulla förtroende hela vägen. Jag rekommenderar starkt att välja Daniel som mäklare om man vill känna sig trygg och bli professionellt bemött i sin försäljning. 100/100 Cupcakes!
Tack så mycket Stina för förtroendet och för de fina orden. Jag önskar stort lycka till med din framtida bostad!
Daniel är mycket trevlig, hjälpsam och generös med sin tid. Han ser alltid till att hans kunder är nöjda även efter köp/sälj och är tillgänglig nästan dygnet runt! Rekommenderar honom starkt.
tusen tack anna och tveka inte på att höra av dig i framtiden vid några funderingar!
Tack vare Hanna sålde vi vår lägenhet till det pris vi förväntade oss. Hon var väldigt hjälpsam och sökte aktivt köpare medan vi tog ner annonser från hemförsäljningswebbplatsen. Hon är alltid tillgänglig och väldigt kunnig och bra på att förklara saker!
Tusen tack för förtroendet och grattis till en lyckad försäljning!
Mycket professionellt, utmärkt samarbete! Alla rekommendationer för Hanna Ohlsson.
Tack så mycket för förtroendet och kul att ni är så nöjda!
Bemötandet var superbra. Man fick svar på alla frågor man ställde. Jag fick all information om bostaden som mina förväntingar var. Mäklaren var super trevlig. Jag hade rekomenderat Hanna till alla som skulle vilja sälja sin bostad eller köpa nytt.
Tack så mycket Tomislav! Stort lycka till med ditt nya hem.
Kunnig mäklare, lätt att få tag i vid eventuella frågor samt lyhörd för kundens önskemål. Mycket nöjda med försäljningen av vår bostad.
Tusen tack för förtroendet och grattis till en lyckad försäljning!
Min erfarenhet är att han var väldigt kunnig, trevlig och jobbade effektivt. Det var lätt att kontakta honom och jag fick kontinuerlig uppdatering på händelseförloppen.
Kul att du uppskattade mitt nerlagda arbete! stort lycka till i din nya bostad!
Trevlig, kunnig mäklare som gjorde en snabb och smidig försäljning enl våra önskemål 👌😃 //Helena Larsson
Tusen tack Helena och grattis till en lyckad försäljning!
Otroligt påläst och trevlig. Mycket professionell. Supernöjda.
Tack så mycket för förtroendet och kul att ni är så nöjda!
Bra, snabbt med på noterna. Vi hade en strulig försäljning men Daniel anpassade sig snabbt och enkelt
Tack så mycket Henrik! Stort lycka till med ert nya hem.
Daniel var proffsig, kunnig, trevlig, jobbade snabbt och effektivt, tillgänglig/lätt att få tag på, lätt att kommunicera med.
Tack så mycket Sofie och stort grattis till din nya bostad!
Smidigt, snabbt och trevligt. Tack, Daniel!
Tusen tack Martina och stort grattis till er nya bostad!
Daniel är en fantastisk mäklare! Alltid tillgänglig och trevlig. Svarar utförligt och bra på alla frågor, och funderingar som kan dyka upp.
Tusen tack Lucas och jag önskar ett stort lycka till med framtiden i ert nya hem!
Mycket trevlig, förklarade bra vad som skulle hända. Hörde av sig kontinuerligt vid varje förändring. Förväntningarna vi hade hade har mäklaren genomfört över förväntan. En rolig upplevelse, med en proffsig mäklare.
Tusen tack för förtroendet, för alla goda möten och skratt Kerstin. Nöjet har varit på min sida.
Väldigt trevlig och lätt att ha att göra med! Fixade visning samt affär snabbt
Tack själv Martin! Stort lycka till med ditt nya hem.
En seriös mäklare som gick våra personliga behov och önskemål till mötes.
Tack så mycket Josef och stort lycka till med er nya bostad!
Kändes bra från första mötet. Väl bemött omhändertagande, kändes tryggt. Mycket hjälp och stöttning. Lätt att få tag i. Bara positiva känslor.
Känslan är densamma Anna! Tack för förtroendet och all lycka till med ditt nästa boende.
Trevlig, hjälpsam och lyhörd. Väldigt snabb på att återkomma när vi hade frågor och vi är mycket nöjda med hans hjälpsamhet och engagemang :)
Kul att ni är så nöjda med mig! Jag önskar er stort lycka till med ert nya hem och med framtiden.
Bra bemötande och väldig trevlig och svarar i telefon och är tillmötesgående utan krångel. Väldigt smidig att ha att göra med.
Tusen tack och stort lycka till med er nya bostad i framtiden!
Daniel va verkligen super bra! Lyssnade på vad jag ville ha och villka förväntningar jag hade, jobbade hårt för att uppnå målen och han fixade det galant, Väldigt trevlig och kunnig kille, topp betyg!
Tack för ett grymt samarbete Jocke, nöjet var på min sida!
Daniel arbetade målmedvetet och ihärdigt. Det jag verkligen uppskattade var hur han hela tiden uppdaterad oss hur det gick och vad nästa steg skulle bli.
Tack för förtroendet David! Kul att du uppskattade mitt arbetsätt och jag önskar all lycka till i framtiden.
Daniel gjorde det lilla extra. Han gjorde våran visning utanför normal arbetstid å likaså varit anträffbar för frågor. Han är tydlig och trevlig och gjorde hela processen enkel för oss.
Tack Desmond, det var ett sant nöje!
Daniels professionalitet och arbetssätt överträffade alla våra förväntningar och han var 100% engagerad i vår affär. Försäljningen gick mycket smidigt och det var till största delen Daniels förtjänst. Han fanns hela tiden till hands som bollplank och gav oss goda råd och ärliga svar. Vi kan varmt rekommendera Daniel.
Tusen tack Karolina för förtroendet och stort lycka till i framtiden med ert nästa boende!
Daniel var mycket engagerad och kunnig. Vägledde mej genom hela försäljningen o höll mej underrättad om visningarna och återkopplade snabbt när något förändrats. Han kändes genuint intresserad och var mycket lyhörd för mina tankar, värderingar och behov , blev lika glad som jag när rätt köpare dök upp. Skulle varmt rekommendera honom till vänner som ska sälja sina hus.
Tack för allt Katrin och stort lycka till i framtiden med ditt nästa boende. Det var en ära att få vara en del av din försäljning.
Daniel är en otroligt seriös och smidig mäklare. Han har guidat försäljningen på ett mycket proffesionellt,& samtidigt personligt vis. Stort hänsynstagande och inlyssnande,för min process kring försäljningen. När jag väl var riktigt redo,var han väl förberedd kring den sk aktiva matchningen. Vilket gjorde affären smidig,& icke utdragen.(som jag fasat för). Skötte även kontakten med Anticimex smidigt… Vänlig,trygg och kunnig. Känns SÅ bra att få ett fint avslut och kunna känna att jag nu lämnar huset på bästa vis,pga...
Tusen tack för förtroendet Carin, det var ett sant nöje!