Jag blev artigt bemött. Han gav oss bra information och vi kunde ställa frågor under samtalet. Johan ringde ofta och vi diskuterade hur vi skulle gå vidare. Jag är mycket nöjd med hans arbete!
Johan Lenngren
Johan Lenngren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
.Johan Lenngren har varit registrerad mäklare sedan 2002-08. Johan Lenngren har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.7. Johan Lenngren har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
24 omdömen om Johan Lenngren
Hej Kerstin, stort tack för att du tog dig tid att svara och för det positiva omdömet. Stort tack för förtroendet att ta hand om er försäljning. Hälsningar Johan
Han va jätte bra och hjälpsam!! Vi är nöjd och tacksam.
Hej, tack för de fina orden och omdömet. Vad roligt att det blev så bra, lycka till med renoveringen nu. Hälsningar Johan
Sämsta mäklare, håller på med bluff affärer.
Hejsan Haljilj, det var några år sedan. Jag ville bara säga att du är välkommen på en kopp kaffe på vårt kontor så kan vi prata igenom och reda ut eventuella oklarheter kring ditt köp 2019. Allt gott / Johan
Trevlig, sympatisk, lugn och inger förtroende. Men han missade på värderingen av huset...
Hej och tack för det trevliga omdömet, det gör mig glad att ni känns nöjda även om jag missbedömde marknadsvärdet. På återseende / Johan
Ärlig, uppriktig, rak och tydlig. Ser både säljarens och köparens sida.
Hejsan Johan och tack för att du tog dig tid att skriva det fina omdömet. Vi hörs framöver , hälsningar Johan
Bra kontakt och uppföljning, oavsett dag och tid!
Tack Karina, vad roligt att ni är nöjda och grattis till ett ett väldigt bra hus. Hälsningar Johan
Mycket erfarenhet vet vad han pratat om
Hej Sofia och tack för din rekommendation. Lycka till i ditt nya boende.
Intresserad, tillmötesgående, och korrekt. Har alla dom kvalitéter som en bra mäklare ska ha. Väldigt nöjd. Bara,topp betyg. Mvh Blanca.
Tack snälla Blanca för de fina orden, det uppskattar jag mycket. Lycka till i ert nya hus. Hälsningar Johan
Alltid trevlig och hjälpsam, vill att det ska bli bra för samtliga parter.
Tack Karolina för det fina betyget, vad roligt att ni är nöjda. Stort lycka till med ert nya fina hus. Hälsningar Johan
Kunnig, trevlig och erfaren mäklare som tog hand om hela affären på ett bra sätt.
Tack Joakim, vad roligt att ni är nöjda och extra kul att det gick vägen även om det drog ut lite på tiden. Hälsningar Johan