Torsten Karlsson

Torsten Karlsson

Torsten Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Torsten Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-04. Torsten Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 194 omdömen med ett betyg på 4.7. Torsten Karlsson har haft 21 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

194 omdömen om Torsten Karlsson

Sedan starten hos Reco 2016
Annika P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Torsten Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Eneby

Bra bemötande och hjälp av Torsten i den segdragna försäljningen av min lägenhet. //Annika

Svar från Torsten Karlsson

Tack för omdömet. Ja i denna marknad får man ligga i med regelbundna visningar för att till slut komma i mål. Nu tror jag säkert att du kan hitta något bra att köpa. Lycka till!

Marie A
Sålde sitt hus med hjälp av Torsten Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Jag upplever kontakten med Torsten Karlsson som mycket positiv. Uppmärksam, kommunikativ, lyhörd och trevlig. Han var upplysande och jag känner mig trygg i informationen han gav mig och vid köpeavtalet med köparna, fick jag också bekräftat att han lämnat adekvat information även till dem. Torsten uppfyller med råge de förväntningar jag har.

Svar från Torsten Karlsson

Tack för det fina omdömet. /Torsten

Tomas L
Köpte sitt hus med hjälp av Torsten Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Professionellt och väldigt trevligt bemötande. Påläst, noggrann och hjälpsam. Torsten är precis vad du önskar av en mäklare och någon jag absolut kommer att rekommendera till andra att anlita.

Svar från Torsten Karlsson

Tack för ditt fina omdöme Tomas! Ni är välkomna att höra av er om ni vill bolla fler idéer. Lycka till med ert nya hus! Mvh Torsten

Marcus Antonius W
Pryssgården

Jag tycket att Torsten har varit mycket behjälplig och hjälpsam i de olika delarna av försäljningen samt kommit med många bra tips och råd under resans gång.

Margareta P
Pryssgården

Har gjort ett bra jobb,lätt att prata med👍🤗

Svar från Torsten Karlsson

Tack för omdömet Margareta. Tråkigt att du slant med betyget, det vore trevligt om du rättar till det som du sa att du skulle göra.

Pär H
Alboga

Professionell, kunnig och behjälplig. Vi är väldigt nöjda.

Lars Erik F
Jursla

Torsten är trevlig och kunnig. En stor trygghet vid vår husförsäjnig.

Svar från Torsten Karlsson

Tack för de värmande orden, Lars Erik.

Bengt S
Sonstorp

Mycket trevligt bemötande. En kunnig och professionell mäklare som ingav stort förtroende.

Svar från Torsten Karlsson

Tack för omdömet och hjälpen, Bengt.

Jan S
Sonstorp

Vårat husköp har varit av det ovanligare slaget. Hemflyttande från Storbritannien, med ett flertal relativt stora komplikationer på vägen. Torsten har varit en fantastisk support hela vägen igenom. Har gett råd, hittat möjligheter för både säljare och oss. Har också villigt delat med sig av sin stora erfarenhet och kunskap, något som har lättat våran oro och stress i hög grad. En mycket väl kvalificerad mäklare, men också en mycket trevlig mäklare.

Svar från Torsten Karlsson

Tack för de fina orden, Jan. Ja, det finns många fällor man kan fastna i när det är köp eller pengar från utlandet. Jag har försökt vara så förutseende att allt bör kunna flyta på så snabbt det är möjligt. Mycket tack vare er beredvillighet att ordna alla underlag som kan komma att behövas. Välkommen hem till Sverige!

Crister M
Vrinnevi

Kunnig, energisk, ser till att genomföra affärer till gagn för alla inblandade

Svar från Torsten Karlsson

Tack för omdömet Christer. Skönt när jag får ihop en lösning enligt allas bästa önskan.