Kunnig och professionell, mycket vänlig men ändå bestämd. Vi har känt oss trygga när hon manövrerade mellan olika kunder. Affären blev så bra den kunde under nuvarande konjunktur. Bra gjort Stephanie!
Stephanie Wehage
Stephanie Wehage är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust
.Stephanie Wehage har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Stephanie Wehage har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 223 omdömen med ett betyg på 4.9. Stephanie Wehage har haft 31 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
223 omdömen om Stephanie Wehage
Varmaste tack för ert omdöme. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och blir så fortsatt :)
I vårt bostadsköp har vi fått ett väldigt varmt och professionellt bemötande av Stephanie under hela processen. Eventuella frågetecken har snabbt besvarats och vi har känt oss trygga med hennes hjälp hela tiden.
Varmaste tack, det är ett rent nöje att få vara en del av er resa :)
En rak, saklig och öppen dialog från första samtalet till kontraktsskrivningen.igår. Stephanie kan varmt rekommenderas då det tindrar och gnistrar kring hennes sätt att målmedvetet arbeta för ett gemensamt realistiskt resultat. Med vänlig hälsning Hasse
Det har varit en fröjd, hela vägen igenom! :)
Stephanie är väldigt dedicerat, även i dessa marknads tider lyckades hon att sälja huset. Stephanie ger inte upp och gör sitt bästa för säljarens intresse, på en väldigt professionellt sätt. Hos Stephanie är man i goda händer för att göra det omöjliga möjligt.
Så tacksam för ditt förtroende! :)
Stephanie! Har skött vårt husköp, helt oklanderligt. Hon är tillgänglig, väldigt lyhörd och trevlig att ha att göra med! Mso det kunde inte vara bättre!
Varit ett rent nöje Karl! Fint att få välkomna er hit till Orust :)
Hej! Det var bara positiva saker. Bra info! Och ett gott bemötande!
Tack snälla ni för ert omdöme av mitt arbete! Det har varit så fint att få gå denna resa med er. Och tack igen för den fina blomman ni gav mig!
Mycket bra bemötande. Levde upp till alla förväntningar!
Stephanie har följt oss, säljaren, och köparen lika noggrant. Svarat, förklarat, kommit med förslag till lösningar som passar båda parter och vi känner oss trygga i det vi har skrivit på. Hon har varit tillgänglig för oss och våra funderingar alla dagar i veckan.
Det har varit en ära, Denise & Anders! Tackar ödmjukast för ert fina omdöme!
Bra, engagerad. Skrev väldigt bra annons. Texten var sammanfattande. väldigt bra beskrivning av fastigheten och dess bra egenskaper.
Stephanie har varit vår mäklare vid två husförsäljningar. Båda gångerna har vi varit väldigt nöjda. Hon är kunnig och engagerad men framförallt lyssnar hon in vad vi som säljare önskar och har att säga. Det känns tryggt att lämna försäljningen i Stephanies händer.
Varmaste tack för att ni låter mig hantera inte en, utan två så stora affärer tillsammans med er. Varit ett nöje!