Caroline Svanberg

Caroline Svanberg

Caroline Svanberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra

Caroline Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Caroline Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 106 omdömen med ett betyg på 4.7. Caroline Svanberg har haft 38 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

106 omdömen om Caroline Svanberg

Sedan starten hos Reco 2017
Frida K
Köpte sitt hus med hjälp av Caroline Svanberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Öjersjö

Proffsig, trevlig och hjälpsam!

Therése H
Sålde sitt hus med hjälp av Caroline Svanberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Öjersjö

Kan varmt rekommendera Caroline till alla som vill ha en kompetent, proffsig, lyhörd och effektiv mäklare! Allt kändes klockrent från första mötet och hela vägen i mål. Jag ville ha en snabb försäljning, vilket Caroline matchade perfekt! Hon är tillgänglig och flexibel vilket möjliggjorde att vi kunde jobba effektivt tillsammans. Jag upplevde Caroline som erfaren, lugn och mycket kunnig vilket gav en trygghet som genomsyrade hela processen. Jag uppskattade att hon är rak, ärlig, snabb i kommunikationen samt att hon har ett...

Svar från Caroline Svanberg

Wow tack Therése! Det gläder mig enormt mycket att du är så nöjd och att det blev så bra! Tack för förtroendet och för ett superbra samarbete👍🙏🤩

Cecilia W
Köpte sin stuga med hjälp av Caroline Svanberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Gunnilse

Engagerad, håller regelbundet kontakt, förklarar och besvarar frågor , återkommer när hon lovat, är tydlig, social och serviceminded!

Svar från Caroline Svanberg

Vilket fint omdöme! Tack Cecilia! Är så glad att jag fick sälja en stuga till dig!

Delia S
Sålde sin stuga med hjälp av Caroline Svanberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Gunnilse

Caroline är så som en mäklare ska vara!! Har träffat en hel del mäklare under åren och har alltid saknat något från dem....men Caroline har varit den bästa och jag kan rekommendera henne av hela mitt hjärta. Vill du sälja din fastighet, välj Caroline!!

Svar från Caroline Svanberg

Tack för så fina ord Delia! Är så glad att jag fick samarbeta med dig och förmedla er fina stuga. Hoppas få sälja för er igen i framtiden. Ha en underbar resa nu så hörs vi snart igen!

Henrik S
Utby

Caroline var trevlig och professionell. Gjorde att man kände sig lugn och trygg i att allt gick rätt till och alla frågor fick svar snabbt.

Svar från Caroline Svanberg

Skönt att höra att ni kände så! Det är verkligen målet! Vi ses snart igen!:)

Zini Z
Utby

Professionellt bemötande hela vägen. Vår förhoppning på en bra försäljning möttes över förväntan. Allt kändes väldigt smidigt och enkelt. Våra varma rekommendationer.

Mattias Ö
Utby

Trevlig och förtroendeingivande. Säljande personlighet.

Johan Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Svanberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
Angered

Vi är mycket nöjda med Caroline! Hon är lyhörd, lugn och påläst. Hon inger trygghet och är mycket kunnig. Har också hjälpt oss med mycket tips och kontakter. Johan och Mona

Lillemor S
Göteborg

Mycket trevligt bemötande, jag upplever Caroline som trygg o med stor erfarenhet. Fick förtroende för henne efter första mötet. Vi hade inte bråttom och hon förstod det och vi samarbetade bra. Kommunikation via telefon och sms funkade bra.

Zini Z
Göteborg

Enkelt sammanfattat var Caroline varm och tillmötesgående. Alla frågor besvarades informativt. Överlag en väldigt behaglig upplevelse genom hela processen. Vi kan inget annat än rekommendera henne till nästa som får möjligheten att köpa ett hus genom henne.