Jag hade förmånen att ha Caroline som mäklare vid köpet av min bostadsrätt, och hela processen sköttes på ett mycket professionellt och smidigt sätt. Caroline var alltid tillgänglig för frågor och gav tydliga och utförliga svar, vilket skapade en trygghet genom hela köpet. Hennes kunskap om bostaden och marknaden märktes tydligt, och hon förmedlade all information på ett strukturerat och transparent sätt. Processen präglades av effektivitet och ordning, från visning till kontraktsskrivning, vilket uppskattades mycket....
Caroline Svanberg
Caroline Svanberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Partille/Göteborg Östra
.Caroline Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2012-03. Caroline Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.7. Caroline Svanberg har haft 39 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
109 omdömen om Caroline Svanberg
Men åh så fint skrivet! Tusen tack. Jag är glad att jag fick förmedla lägenheten till just er. Jag hoppas och tror att ni kommer trivas bra i lägenheten. Hörs och ses snart igen! Och god jul!🎄
Det var naturligt att kontakta Caroline som var mäklaren när jag köpte lägenheten som jag nu har sålt. Mycket tillmötesgående när det gäller att fota och lätt stajla lägenheten. Marknaden är nog lite motig nu men bra att vi kunde fånga upp en lämplig kund och komma till avslut.
Caroline är kommunikativ och närvarande samt snabb att fixa och ta reda på sådant som hon inte kan svara på. Vi kan rekommendera Caroline varmt!
Proffsig, trevlig och hjälpsam!
Kan varmt rekommendera Caroline till alla som vill ha en kompetent, proffsig, lyhörd och effektiv mäklare! Allt kändes klockrent från första mötet och hela vägen i mål. Jag ville ha en snabb försäljning, vilket Caroline matchade perfekt! Hon är tillgänglig och flexibel vilket möjliggjorde att vi kunde jobba effektivt tillsammans. Jag upplevde Caroline som erfaren, lugn och mycket kunnig vilket gav en trygghet som genomsyrade hela processen. Jag uppskattade att hon är rak, ärlig, snabb i kommunikationen samt att hon har ett...
Wow tack Therése! Det gläder mig enormt mycket att du är så nöjd och att det blev så bra! Tack för förtroendet och för ett superbra samarbete👍🙏🤩
Engagerad, håller regelbundet kontakt, förklarar och besvarar frågor , återkommer när hon lovat, är tydlig, social och serviceminded!
Vilket fint omdöme! Tack Cecilia! Är så glad att jag fick sälja en stuga till dig!
Caroline är så som en mäklare ska vara!! Har träffat en hel del mäklare under åren och har alltid saknat något från dem....men Caroline har varit den bästa och jag kan rekommendera henne av hela mitt hjärta. Vill du sälja din fastighet, välj Caroline!!
Tack för så fina ord Delia! Är så glad att jag fick samarbeta med dig och förmedla er fina stuga. Hoppas få sälja för er igen i framtiden. Ha en underbar resa nu så hörs vi snart igen!
Caroline var trevlig och professionell. Gjorde att man kände sig lugn och trygg i att allt gick rätt till och alla frågor fick svar snabbt.
Skönt att höra att ni kände så! Det är verkligen målet! Vi ses snart igen!:)
Professionellt bemötande hela vägen. Vår förhoppning på en bra försäljning möttes över förväntan. Allt kändes väldigt smidigt och enkelt. Våra varma rekommendationer.
Trevlig och förtroendeingivande. Säljande personlighet.