Liliya Morozova

Liliya Morozova

Liliya Morozova är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta

Liliya Morozova har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Liliya Morozova har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 306 omdömen med ett betyg på 4.8. Liliya Morozova har haft 47 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

306 omdömen om Liliya Morozova

Sedan starten hos Reco 2016
Natasa R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Valsta

Allt gick snabbt och smidigt. Dessutom hade hon mycket tålamod eftersom dök upp några hinder med banken, men hon visade hänsyn och var flexibel. Jag hade haft frihet att ringa upp henne eller skriva till henne och fråga, hon svarade på alla mina frågor, på plats och via mobilen. Hon jobbar på ett trevligt och samtidigt effektivt sätt, som det ska vara, särskilt när man köper sin första bostad.

Svar från Liliya Morozova

Tack Natasa för dina varma ord, super trevligt att hjälpa er med första bostadsköp.

Vivian Jousefin C
Centralt

Liliya är en kunnig person och alltid har ett leende på vilket gör det tillfredsställande att prata och samarbeta med henne. Hon är så trevlig och lätt att få tag på. Hon gjorde försäljningen smidig och stressfri

Svar från Liliya Morozova

Tack Vivian! Så trevligt att du är nöjd med mig och den fina lägenheten!

Giorgi Q
Sålde sin lägenhet med hjälp av Liliya Morozova en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Valsta

Jag kontaktade mäklaren baserat på statistiken som säljs på Hamnet. Han är kompetent i sitt arbete, alltid tillgänglig att kontakta, engagerad och resultatinriktad. Jag är väldigt tacksam.

Theona Q
Valsta

Väldigt trevligt bemötande . Hjälpsam engagerad person på sitt jobb, Direkt i början fick känslan att just hon kunde sälja våran lägenhet. Vi har bytt 2 Mäklare innan den . Blev väldigt snabbt hjälpt av henne. Varmt rekommenderat.

Dennis I
Centralt

Liliya är en exceptionell mäklare som jag har valt att använda genom åren.

Svar från Liliya Morozova

Tack för förtroendet Dennis! Hoppas att jag ska hjälpa dig i framtiden

Hajar E
Centralt

Jag är mycket nöjd med min mäklares insats. Från början har kommunikationen varit tydlig och professionell. Lilja har snabbt svarat på alla mina frågor och gett mig goda råd genom hela processen, vilket har hjälpt mig att känna mig trygg i mitt beslut. Lilja visade en djupgående kunskap om området och fastighetsmarknaden, vilket gjorde att jag kände att jag fick rätt värdering och marknadsföring för min bostad. Under förhandlingarna upplevde jag att mäklaren arbetade hårt för att uppnå bästa möjliga resultat, samtidigt...

Svar från Liliya Morozova

Tack Hajar för alla dina ord, dem värmer mig oerhört mycket!

Rimon A
Valsta

Kunnig, hjälpsam, bestämt och väldigt glad

Svar från Liliya Morozova

Tack Rimon! Vad glad jag blir att du har äntligen köpt din drömbostad!

Marilu Z
Valsta

Liliya🌹är en mycket intelligent kvinna och superprofessionell i sitt arbete och vi är väldigt glada med henne för att hon hjälpt oss att uppnå vår dröm om att ha en egen lägenhet. Jag rekommenderar henne verkligen för hon är väldigt snäll och karismatisk. Hälsningar Marilu 🌹

Svar från Liliya Morozova

Vad snäll du är Marilu! Tusen tack för dina fina ord.

Wilfredo Antonio V
Valsta

Jag tycker att hon är väldigt duktig på sitt jobb och väldigt professionell. Vi är mycket tacksamma mot henne för att hon hjälpt oss att uppnå vår dröm om att ha en egen lägenhet. Jag rekommenderar henne helt och hållet eftersom hon är väldigt snäll och karismatisk och superprofessionell i sitt arbete.

Svar från Liliya Morozova

Vad trevligt Wilfredo och kul att träffa din familj och hjälpa er!

Anitta Maarit G
Valsta

Glad tydligt jätte trevligt omtänksam

Svar från Liliya Morozova

Tack Anitta! Vad glad jag blir. Hoppas att ni ska köpa snart er drömbostad i Uppsala