Malin Da Silva

Malin Da Silva

Malin Da Silva är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta

Malin Da Silva har varit registrerad mäklare sedan 2014-08. Malin Da Silva har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Da Silva har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

38 omdömen om Malin Da Silva

Sedan starten hos Reco 2022
Annick N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Da Silva en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Valsta

Bra bemötande. Finns alltid för att hjälpa.

Guillermo M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Da Silva en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Valsta

Trevlig o kunnigt person och mycket hjälpsam

Bibi B
Steninge

Hon är mycket otrolig fint kan jag säga, mycket motivering och uppmuntra mig att inte ge upp när det gäller kontakt med banken. Så det är väldigt svårt när många banken tack nej till bålön. Hon är hjälpsam också att ta kontakt med bålön vi som kunde få rätt hjälper special när det är första gången man köper ,då vet man inte riktigt hur söker och ting går Mycket duktig

Stephen P
Valsta

We are beyond thrilled to write this glowing review for Malin, who truly went above and beyond in selling our home, despite the challenging real estate market of 2023-2024. After working with two other brokers who couldn't quite get the job done, we met Malin and instantly knew she was the right fit from the very first meeting. Her professionalism, dedication, and in-depth knowledge of the local market stood out immediately. Malin exhibited incredible patience and determination throughout the entire process. Selling in...

Rimon A
Steninge

Kunnig, trevlig, förstående, lyssnar noga på kunden. 100/100

Fozia A
Centralt

Malin Da Silvia väldigt trevligt fastighetsmäklare, bra bemötande. Vi fick detalj av allt information , vi behövde.

Svar från Malin Da Silva

Tack snälla Fozia! Glad att få vara till hjälp vid ert första köp. Ser fram emot att träffas igen på tillträdet i december! Med vänlig hälsning, Malin

Peter L
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Da Silva en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Centralt

Mycket trevlig, engagerad och kompetent.

Svar från Malin Da Silva

Tack snälla Peter att du tog dig tiden att recensera mig! Att få samarbeta med dig och din bror samt föräldrar har varit en glädje. Tacksam att ni trodde på min förmåga att hitta rätt köpare för just ert hus. Familjen som köpte kommer att bära vidare er historia och ta hand om huset in i framtiden. Med vänlig hälsning, Malin

Emily W
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Da Silva en del av Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna Märsta
Centralt

Proffsig, noggrann och tydlig under hela processen. Med Malin kan man känna sig trygg med att man gör ett bra köp. Lätt tillgänglig när man behöver henne. Vi rekommenderar Malin Da Silva varmt!

Svar från Malin Da Silva

Tack snälla Emily! Tacksam att få vara en del av er resa till ert framtida hem. Övertygad om att ni kommer skapa många oförglömliga minnen i huset. Ser fram emot nästa gång vi ses och ni få ta emot nycklarna. Med vänlig hälsning, Malin

Serdal B
Rosersberg

bra på lyssna Supertrevlig ärlig

Svar från Malin Da Silva

Tack så mycket Serdal! Vi var ett bra team under försäljningen och nådde tillsammans ett lyckat resultat. Med vänlig hälsning, Malin

Mohammed Ali N
Arenberga

Hon är trevlig och har mycket erfarenhet. En mäklare ska vara som henne.