Andreas Özgun

Andreas Özgun

Andreas Özgun är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Andreas Özgun har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-12 och har fått 356 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Özgun har haft 45 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

356 omdömen om Andreas Özgun

Sedan starten hos Reco 2019
Louise T
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Nykvarn

Andreas är en klippa! Han blev mitt val av alla mäklare jag ringde "utanför kontorstid" återkopplade genom att ringa tillbaka. Han har besvarat varje fråga med sms mail eller att ringa tillbaka. Det märks att Andreas är oerhört erfaren, han tar det lugnt när han beskriver och ger mig som säljare trygghet. Han visade entusiasm och gav mig energi när jag behövde det i processen! Tack Andreas för att du har "mäklat" denna affär med mig! /Louise T

JABER N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Centralt

Jag jämförde mellan tre erfarna mäklare inför min försäljning och det var Andreas Özgun som verkligen visade framfötterna redan från start. Jag fick direkt en bra magkänsla – och det visade sig vara mer än rätt. Trots en tuff marknad lyckades Andreas skapa intresse och drev hela processen framåt med full energi. Han väntade inte bara på att något skulle hända, utan var aktiv hela tiden – tills vi kunde ro affären i hamn. Det som verkligen utmärker Andreas är att han inte bara gör sitt jobb professionellt, utan också med...

Aydin M
Centralt

Professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Andreas höll mig informerad genom hela processen och skapade en smidig och trygg upplevelse. Rekommenderas varmt!

Pernilla V

Engagerad, lyhörd och kontaktbar.

Alexander D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Özgun en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Centralt

Trevlig och professionell. Snabba svar när det behövs.

Yvonne A
Södertälje

Han har hela tiden varit tillmötesgående, trevlig och lyhörd på mina önskemål. Han har också varit snabb med information och visningar av mitt hus. Redan från första stund kändes allt bra och när vi kom till försäljningen, så var jag helt nöjd med hans arbete. Jag kan verkligen rekommendera honom för alla vidare husförsäljningar. Yvonne

Helen B
Centralt

He was very good. He showed me several options of apartments in the profile I described to him. He clarified all my doubts. And helped me make the best decision when I was in doubt about which apartment to choose by analyzing possible scenarios. I would definitely recommend him to others.

Alexandra T
Glasberga

Anderas bemöter en alltid med ett lugn, vilket kan lugna en annars hektisk process. Han lyssnar till ens behov och är alltid tillgänglig för en. Erfaren och kunnig. En toppen mäklare helt enkelt.

Ornina G
Södertälje

Jag vill varmt rekommendera Andreas som en fantastisk mäklare. Från första mötet kände jag mig trygg. Andreas är otroligt professionell och har en djup kunskap om marknaden, vilket verkligen hjälpte mig att navigera genom hela processen av att sälja min bostad och gav mig värdefulla insikter. Oavsett tid på dygnet var han alltid redo att svara på mina frågor och ge mig stöd. Det är tydligt att Andreas bryr sig om sina klienter, hans engagemang gjorde stor skillnad för mig. Jag kan inte nog betona hur viktigt det är...

David A
Brunnsäng

Jag är väldigt nöjda med mäklarens insats vid försäljningen av min bostad på Nysättravägen 19. Han var professionell, tydlig och skötte hela processen på ett korrekt och smidigt sätt. Våra förväntningar var höga, och han levde verkligen upp till dem genom att vara engagerad, tillgänglig och kunnig. Ett tryggt och bra samarbete från start till mål!”