Cajsa är professionell, redig och pålitlig. Hon är trevlig att ha att göra med och vi har haft glädje av hennes hjälpsamhet. Vi vill varmt rekommendera Cajsa.
Cajsa Qvarfordt
Cajsa Qvarfordt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
.Cajsa Qvarfordt har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Cajsa Qvarfordt har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 370 omdömen med ett betyg på 4.8. Cajsa Qvarfordt har haft 66 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
370 omdömen om Cajsa Qvarfordt
Jag skriver från köparens perspektiv och Cajsa var vänlig, saklig och mycket snabb med att sända kompletterande uppgifter och dokument vid förfrågan. Hon förmedlade också kontakter dit jag kunde vända mig med ytterligare frågor (exemplevis kommunen, föreningens kontakter för trädfällning, fiberindragning, etc.). Hon förmedlade också på ett bra, enkelt och sakligt sätt också min (köparens) och säljarens premisser och önskemål. Helt enkelt ett oklanderligt bemötande och genomförande på alla plan. Rekommenderar starkt Cajsa för de som önskar sälja sin bostad.
Kunnig trevlig bra bemötande överlag
She is very nice and It was easy to work with her. Excellent
She is very nice and It was easy to work eöwith her. Excellent
Thank you so much Gordana :-)
Inget att klaga på! Vi är 100% nöjda!
Kunnig, tillgänglig, lyhörd med en stor portion tillit.
Exceptionell är ett väldigt bra ord för att beskriva Cajsa. Hon har varit fantastisk från början till slut. Väldigt lätt att ha att göra med, svarar på alla tänkbara frågor i tid och otid, ett perfekt bollplank när man behöver bolla idéer. Om vi någon gång skulle sälja en bostad igen så kommer Cajsa vara ett solklart val för oss.
Men wow, blir alldeles rörd av dina fina ord. Såå kul att jag fick hjälpa er :-)
Det var ganska många snabba ryck med vår försälning och vi undrar hur det hela skulle ha gått utan Cajsas hjälp. Hon var hjälpsam, tydlig, kunnig och tillgänglig. Hon svarade snabbt på alla våra frågor och såg till att vi kunde göra en snabb och bra affär precis som vi hade önskat. Vi ger Cajsa våra varmaste rekommendationer!
Saklig, kunnig och korrekt. Lätt att prata med.