Ida har genomfört sitt uppdrag väldigt professionellt Snabba svar och bra kommunikation med alla berörda, tydligt och bra. Rekommenderar Ida varmt /Stefan
Ida Cavilin
Ida Cavilin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
.Ida Cavilin har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Ida Cavilin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.8. Ida Cavilin har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
24 omdömen om Ida Cavilin
Kunnig och trevlig. Ibland kunde det ta ett tag att få svar men det berodde på att hon hade mycket att göra med många affärer.
Hon är en mycket trevlig person. Det var lätt att prata med henne. Man fick alla information som behövs. Allt var i sin ordning.
Den var bra lugn och harmonisk
Ida var trevlig och hade ett bra bemötande.
Hej! Eftersom samma frågor har gått till min man Lasse Ahrnéll och han besvarat dem så lämnar jag frågorna obesvarade . Hoppas det är ok för er !
Ida är som människa mycket mjuk och behaglig. Hennes sätt att arbeta med vår försäljning av vårt hus gick lite upp och ner. Kan ha varit att marknaden inte riktigt såg potentialen av vårt hus. Det blev sålt till ett pris som låg högre än vad Ida föreslog. Så det var ju bra. Vi hade lite olika tänk under resans gång men sammanfattningsvis så gjorde Ida ett bra jobb. Vi som säljare föredrog lite mer återkoppling på telefon istället för dessa sms. Kan ha varit en generationsfråga då vi är pensionärer.
She was very kind and helpful
Thank you and wish you good luck with the new place. =)
Trevlig, påläst och effektiv. För övrigt har jag fått alldeles för många enkäter i samband med min försäljning och köp av bostad. Jag tror att det efterhand drar ned mitt humör och mitt betyg.
Lätt att kommunicera med och är respektfull och lyssnande. Är också intresserad och hjälpsam genom de olika stegen vid försäljningen. Ger värdefulla och goda råd. Lätt att få tag på och återkopplar snabbt. Är dessutom mycket trevlig att tala med.