My experience was really good with Ida Cavilin. All the doubts were clarified without any hestitation and the contract signing was smooth.
Ida Cavilin
Ida Cavilin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
.Ida Cavilin har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Ida Cavilin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.7. Ida Cavilin har haft 37 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
33 omdömen om Ida Cavilin
Trevlig och intresserad men verkar lite överbelastad av många objekt på en gång. Vi fick vid vårt första möte ganska låga förväntningar på utgångs/försälningspriset men utgångspriset blev sedan rejält höjt, pga stort intresse för objektet innan det las ut till försäljning, och våra förhoppningar steg. Men detta visade sig sedan vara en missräkning och vi kom tillbaka till det som sas vid första mötet. Men vi är nu glada med att fastigheten till sist blev såld och räknar med att Ida kommer se till att vi inte behöver...
Tack för att du tog dig tid att lämna en rekommendation. Jag uppskattar all feedback, även när den är kritisk, då den hjälper mig att utvecklas i mitt yrke. Jag är ledsen att upplevelsen inte motsvarade era förväntningar. Samtidigt vill jag säga att jag själv har en annan bild av både kommunikationen under försäljningsprocessen och det slutresultat vi uppnådde. Varje försäljning är unik, och marknaden kan ibland påverka utfallet på ett sätt som inte helt speglar våra gemensamma förhoppningar från start.
Snabbt och smidigt. Tydlig kommunikation.
Ida var hjälpsam och visade oss lägenheten sent på kvällen, hon kom även förbi med kontraktet hem till oss sent på kvällen så att vi kunde avsluta affären. Vi är jätte nöjda med Ida.
Serviceminded, trevlig och engagerad
Proffsig snabb på återkoppling och jobbade opartiskt för både säljare och köpare. Vart t rekommenderad mäklare!
Ida är en positiv och energisk mäklare. Alltid tillgänglig för dialog. I vårt fall ville vi ha ett snabbt resultat vilket vi fick tack vare Ida. P Hallberg
Väldigt proffsig, rekommenderas starkt.
Bra och erfaren mäklare under denna ”tvångsförsäljning” och med allt som innebär av det.
Ida har genomfört sitt uppdrag väldigt professionellt Snabba svar och bra kommunikation med alla berörda, tydligt och bra. Rekommenderar Ida varmt /Stefan