Elin hade ett fint bemötande vid visningen av lägenheten samt en proffsig genomgång av dokumenten vid påskrift av köpekontraktet samt kontakter via sms och mail , så vi är väldigt nöjd med hennes insats hittills
Elin Eriksson
Elin Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
.Elin Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Elin Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.7. Elin Eriksson har haft 18 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-10
31 omdömen om Elin Eriksson
Elin Eriksson Alltid trevligt bemötande. Gott samarbete med mig, Proffesionellt ,sett till det bästa för både säljare och köpare. Tack Elin. B.Wiklund.
Elin är proffsig, har ett trevligt bemötande mot köparen.
Jag tycker att hon verkligen var super gulligt och jätte snäll.. svarar fort om man behöver hjälp. Det här är första mäklaren jag har kontakt med men är verkligen supernöjd
Blev bemött vänligt, sakligt och snabbt. Elin var mycket hjälpsam och vi fick snabba svar och hjälp med olika detaljer.
Genuin och proffesionell.Rekommenderar starkt. Inger förtroende.
Jag tycker att Elin hjälpte mig på ett väldigt bra sätt. Omständigheterna till köpet var kanske lite annorlunda mot hur ni är vana att dom brukar vara., men hon fixade och trixade så att det passade både mig och hem jag köpte fastigheten av.
Aktiv och engagerad mäklare som jag är mycket nöjd med
Bemöttes med ett lugnt, trevligt och proffsigt sätt. Vi önskade en kunnig och hjälpsam mäklare, vilket hon levde upp till. Försäljningen gick snabbt och smidigt till våran belåtenhet. Kontakterna med mellan oss har fungerat bra och vi kan rekommendera henne.
Elin är en hängiven mäklare som lyssnar in både säljare och köpare på ett bra sätt. Hon svarar på ett bra sätt på allehanda frågor. Mycket förtroendeingivande person. Köp/sälj av Elin och du har en trygg affär.