Elin Eriksson

Elin Eriksson

Elin Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Elin Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Elin Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.7. Elin Eriksson har haft 24 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-01 - 2024-11

35 omdömen om Elin Eriksson

Sedan starten hos Reco 2024
John A
Köpte sin bostad med hjälp av Elin Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Matfors

Ze heeft ons goed geholpen met alles en het fijt dat wij uit Nederland komen maakt het niet makkelijker Kort om goed geholpen

William P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Sörberge

Elin är lättsam att ha och göra med och duktig på att se olika alternativa lösningar

Frida M
Köpte sitt hus med hjälp av Elin Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Sidsjö

Hjälpsam, trevlig. Tillmötesgående då vi haft behov av att nå mäklaren på obekväma arbetstider.

Ingrid W
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Sidsjö

Elin har varit en mycket seriös, lyhörd och engagerad mäklare. Lyssnat in mina behov, funderingar och synpunkter. Varit noga med att ge rätt och sanningsenlig information om fastigheten så att kommande köpare ska få rätt information. Alltid tillgänglig för personlig kontakt inom rimlig tid både per telefon, sms eller mail. När det drog ihop sig till snabbt avslut blev det verkligen ”obekväm arbetstid” och kväll, vilket hon ordnade galant! Jag rekommenderar varmt Elin Eriksson som mäklare.

Hans Torsten O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Haga

Elin hade ett fint bemötande vid visningen av lägenheten samt en proffsig genomgång av dokumenten vid påskrift av köpekontraktet samt kontakter via sms och mail , så vi är väldigt nöjd med hennes insats hittills

Barbro W
Sundsvall

Elin Eriksson Alltid trevligt bemötande. Gott samarbete med mig, Proffesionellt ,sett till det bästa för både säljare och köpare. Tack Elin. B.Wiklund.

Lena Birgitta O
Haga

Elin är proffsig, har ett trevligt bemötande mot köparen.

Linn W
Sundsvall

Jag tycker att hon verkligen var super gulligt och jätte snäll.. svarar fort om man behöver hjälp. Det här är första mäklaren jag har kontakt med men är verkligen supernöjd

Richard L
Södermalm

Blev bemött vänligt, sakligt och snabbt. Elin var mycket hjälpsam och vi fick snabba svar och hjälp med olika detaljer.

Malin Malou B
Njurunda

Genuin och proffesionell.Rekommenderar starkt. Inger förtroende.