Jenny är en erfaren mäklare som vet vad hon gör. Bra bemötande och engagerad i sitt arbete.
Jenny Borgström
Jenny Borgström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
.Jenny Borgström har varit registrerad mäklare sedan 1998-06. Jenny Borgström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 80 omdömen med ett betyg på 4.9. Jenny Borgström har haft 16 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
Alla möten med olika människor och att få vara en del av när de gör en av sitt livs största affärer - det är häftigt!
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Oj, det finns så många olika händelser och människor som fastnat i hjärtat genom åren, men ett fint minne hände för ca 15 år sedan. En svårt sjuk dam skulle sälja sin lägenhet då hon inte klarade av att bo där längre, och hon var så uppgiven och orolig för att den dels inte skulle bli såld, och dels hur hon skulle klara av att sköta om allting med försäljningen och alla papper som skulle skrivas under mm. Men vi hittade en jättebra köpare till lägenheten och när det var dags att skriva under papper så körde jag upp till damen och satt i lugn och ro i hennes hemmiljö och gick igenom allting med henne - hon behövde aldrig lämna lägenheten utan vid alla tillfällen kom jag hem till henne med handlingarna. Efter försäljningen kom en väldigt fin och rörande text från henne under "Dagens ros", dedikerad till mig, i lokaltidningen. Damen avled av sin sjukdom strax efter men jag kommer aldrig att glömma henne - fina Ann-Christin.
Vad vet vi inte om dig?
Jag ritade själv vårt nuvarande hus, och för att utnyttja tomten maximalt så mätte jag ut 4,5 m från tre av tomtsidorna och ritade huset efter det. Det blev då ett kvadratiskt hus, vilket är ganska ovanligt här i södra Sverige i alla fall. Ett jättestort jobb med massvis av ändringar innan ritningen var klar, och huset kunde börja byggas.
2023-11 - 2024-10
80 omdömen om Jenny Borgström
Att få vara med och vara delaktig när människor gör en av sitt livs största affärer, är en av de bästa förmånerna med att vara mäklare, och något jag är ödmjukt stolt och glad över. Så tack för att jag fick vara delaktig i er första hus-affär och tack så mycket för den fina rekommendationen.
Hon är rak och ärlig. Jenny inger förtroende och en mycket bra sakkunskap.
Tack så mycket för ett fint omdöme, Peter. Och tack för att jag än en gång fick förtroendet att göra affär med dig/er.
Jenny är en mycket engagerad mäklare. Stor kunskap som gjorde att jag kände mig trygg och jag hade kontinuerlig kontakt med henne. Att hon också engagerade sig i mitt nya boende och tipsade om lägenhet till mig som sedan ledde till köp var ett stort plus! Detta var mitt första säljprojekt och hade egentligen inte så stora förväntningar. Men det gick väldigt fort att få till fotografering, styling och varudeklareringen! Är 100% nöjd!
Tack så mycket, Christina för den fina rekommendationen. Att ha en 100% nöjd kund - oavsett det är en köpare eller säljare - är alltid mitt mål. Önskar dig varmt lycka till i din nya lägenhet - den passar dig perfekt!
Efter att ha träffat ett antal mäklare, var jag luttrad och lite besviken. Att vara 80+ är ett aber - man kan bli behandlad som mindre vetande eller rent överkörd av för högt tempo och bara datorhantering. Men till slut kom Jenny Borgström och redan vid första mötet kände jag att jag blev respektfullt, lyhört och omtänksamt bemött. Det blev anledningen till att jag valde Jenny och Svensk Fastighetsförmedling. Under resans gång har hon i allt visat sin kunskap samt erfarenhet - jag har hela tiden känt mig trygg i mitt livs...
Åh, men Kerstin - vilket fantastiskt fint omdöme! Tusen, tusen tack! Jag är verkligen glad och tacksam för förtroendet att sälja ditt hus, och att ha fått möjligheten att lära känna dig. Än en gång STORT TACK! Mycket fina ord som värmer mitt mäklarhjärta.
Vi är väldigt nöjda med Jenny. Hon är kunning,tydlig ,trevlig och vi kände oss bekväma med henne . Vi har bara positivt att säga om henne.
Tack så väldigt mycket för den fina rekommendationen. Hoppas ni kommer att njuta av ert nya sommarställe.
Jenny är fantastiskt trevlig, hjälpsam, glad, ställer upp och svarar på alla frågor. Mycket duktig på att informera om hela säljprocessen. Hon lotsade oss igenom alla olika etapper i försäljningen på ett proffsigt sätt. Vi kunde vara helt lugna och luta oss mot hennes kunskaper och erfarenhet. Ska ni köpa eller sälja - vi rekommenderar henne varmt.
Men alltså - så fint skrivet! Lisbeth - du har ju skrivit exakt så som jag vill att mäklartjänsten skall upplevas - en säljare skall kunna vara helt lugn och luta sig mot mäklarens kunskap och erfarenhet. Tusen tack för den fina rekommendationen - och såklart: tusen tack även för de fina blommorna.
Jenny har informerat om Fastigheten som hon säljer väldigt grundlig. När vi skrev kontraktet gick hon verkligen igenom kontraktet med omsorg. Jenny är verkligen en seriös mäklare. Därför ger jag henne det bästa betyget
Tack så väldigt mycket för den fina rekommendationen. Superviktigt med information - oavsett man är säljare eller köpare - och såklart även i många andra situationer. Ju mer man vet/får lära sig - desto tryggare och bättre blir slutresultatet. Tack än en gång!
Trevligt bemötande men dåligt förberedd. Kändes ny i rollen trots 30 års erfarenhet enligt henne
Tack för bra feedback. Jag tar absolut med mig att vara tydligare vid genomgången av köpehandlingar och intentionen med mina agerande, detta då första utdraget av kontraktshandlingarna i just denna lite speciella affär, var tänkta att användas såsom diskussionsunderlag, innan de riktiga handlingarna kunde skrivas ut och undertecknas. Önskar er varmt lycka till med byggnationen av ert nya hus:-)
Hon var väldigt trevligt och professionellt På sitt jobb.
Tack för fin rekommendation, Serkan. Önskar hela familjen Lycka till med ert nya boende.
Jenny är ambitiös och är tydlig i sin presentation.
Tack så mycket, Ylva. Hoppas renoveringen blir precis så bra som ni tänkt och önskat - och att ni kommer att trivas riktigt bra i er nya lägenhet - njut massor på den fina balkongen.