Jag vill varmt tacka Lina Bohlström på Svensk Fastighetsförmedling för hennes fantastiska arbete under hela bostadsköpsprocessen på Gästrikegatan 12, 3 tr. Lina bemötte oss med stor professionalitet och vänlighet, vilket gjorde hela upplevelsen mycket positiv. Våra förväntningar var höga, och hon levde upp till dem på alla sätt – från första visningen till kontraktsskrivningen. Hennes kompetens och engagemang gjorde att vi kände oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Jag kan starkt rekommendera Lina som mäklare och är mycket tacksam för hennes hjälp.
Lina Bohlström
Lina Bohlström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
.Lina Bohlström har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Lina Bohlström har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 5.0. Lina Bohlström har haft 2 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-08 - 2024-10
6 omdömen om Lina Bohlström
Lina är mycket professionell och hjälpsam. Det är ett nöje att samarbeta med henne.
Lina är en toppenmäklare. Väldigt bra på att uppdatera och få oss som köpare att känna oss trygga under processen. Hon är dessutom väldigt varm och trevlig som person. Rekommenderar henne starkt
Vi köpte med Lina och det var en smidig och snabb process. Hon kändes alltid påläst, trygg och lätt att få tag på. Hon skötte allt exceptionellt. Skulle verkligen rekommendera henne som mäklare.
Lina är verkligen en toppenmäklare. Trevlig, lyhörd och väldigt kompetent. Hon värnar om både säljare och köpare. Jag kommer anlita Lina vid framtida försäljningar, kan varmt rekommendera henne!
Fantastiskt trevlig, proffesionell och hjälpsam i alla faser av processen. Absolut det man söker i en mäklare som gav personlig toppen service hela vägen. Rekomenderar starkt!