Sam Öhrn

Sam Öhrn

Sam Öhrn är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan

Sam Öhrn har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Sam Öhrn har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.8. Sam Öhrn har haft 40 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

66 omdömen om Sam Öhrn

Sedan starten hos Reco 2023
Maria K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sam Öhrn en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Vi är väldigt nöjda med Sams arbete för att sälja vår lägenhet.

Emma A
Vasastan

Otroligt nöjd med vårt samarbete från första början till lyckat försäljning. Lyhörd, proaktiv och professional är hur jag skulle beskriva Sam. Det vi värdesatte mest genom hela processen var att vi (säljarna) var i kontroll och allt skedde på vara villkor med guidning av Sam.

Kivan K

Sam var fantastisk från början till slut. Han gav ett seriöst intryck första gången vi träffade honom, var noggrann och höll oss uppdaterade genom hela processen. I samband med att vi fick ett bra förhandsbud så resonerade vi oss fram till tillsammans med Sam att tacka nej till förhandsbudet. Sam gör jobbet och väljer inte ”the easy way” för att avsluta affären så fort som möjligt. Hatten av!

Fredrik A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sam Öhrn en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Trevlig, professionell och hjälpsam. Tillgänglig och har bra svar på alla frågor.

Greta G
Vasastan

Sam kändes positivt, ärlig och professionell! Vi är mycket nöjda att vi sålde vår lägenhet med hjälp av honom.

Linnea S
Vasastan

Supertrevlig och professionellt bemötande!

Alexander W
Vasastan

Sam var bra från början till slut, bra bemötande och en stark vilja till att göra processen så bra som möjligt. Kan varmt rekommendera Sam som mäklare.

Simon H
Vasastan

Efter möten med flera mäklare som sålt mycket i området föll vårat val på Sam. En mycket kompetent mäklare med god kännedom om Vasastaden. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera mäklaren till andra.

Ramin J
Vasastan

Sam var mycket professionell och hjälpsam genom hela säljprocessen. Rekommenderas varmt.

Eva Y N
Vasastan

Sam är en mycket social, trevlig och kompetent person. Han har noggrant satt sig in i bad säljaren önskar men samtidigt hör han in vad köparen har för önskemål och detta på ett riktigt bra sätt. Han finns alltid tillgänglig och visar att han har tid för alla. En av de bästa mäklare jag teäffat