Joakim Persson

Joakim Persson

Joakim Persson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Joakim Persson har varit registrerad mäklare sedan 1996-01. Joakim Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 52 omdömen med ett betyg på 4.7. Joakim Persson har haft 33 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

52 omdömen om Joakim Persson

Sedan starten hos Reco 2021
Charlotte O
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Ystad

Joakim har varit mycket trevlig o tillmötesgående alltid. Har återkopplat när jag ringt o ej fått tag på honom. Jag är nöjd med Joakim.

Chatarina Eufondt V
Ystad

Vänligt och trovärdigt bemötande, uppmärksamhet mot kunderna. Vi hade höga förväntningar men marknaden mot svarade inte riktigt dessa och vi gick ut med för högt bud initialt i samråd med mäklaren. Mäklaren har återkopplat snabbt och varit lyhörd vid feedback. Hade önskat en snabbare och mer intensiv återkoppling till ev intressenter. Engagerad utöver det vanliga vid lansering och fotografering ,av annons.

Göran A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Ystad

Har hela tiden blivit väl bemött av Joakim Persson. Vi hade förväntat oss en mera privat och enskild visning för just oss (Göran och Marianne) på överenskommen tid och visningsplats. Vi fick dela visning med ett annat intressepar. Enbart positiva upplevelser från vår sida av Joakim Persson i samband med köpet.

Jörgen S
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Löderup

Snabb personlig service och mycket hjälpsam om han ej hade svar på våra frågor. Vi är mycket nöjda och vi rekommenderar varmt hans tjänster. /Hälsningar Jörgen & Marie

Gunilla G
Skurup

Väldigt bra lugn o sansad och kunnig Cool i sitt och tillmötesgående och flexibel

Mikael G
Köpte sin stuga med hjälp av Joakim Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Sjöbo

Joakim skapade en avslappnad stämning och gick genom detaljerna lugnt och tydligt. Han var dessutom allmänt trevlig som person.

Jenni S
Nybrostrand

Proffsig, erfaren mäklare som med sitt lugn och närvarande och gedigna kunskap lotsade oss tryggt igenom hela affären. Rekommenderas varmt!

Christopher L
Köpingebro

Trevlig och lösningsorienterad.

Maria Eva Cecilia B
Sövde

Joakim är en lugn, trygg och väldigt kunnig mäklare. Han leder sina försäljare tryggt genom processen och tar mycket väl hand om sina köpare. Han är flexibel och hjälper gärna till och löser logistikproblem, så att det ska underlätta för alla inblandade.

Inger L
Ystad

Höll mig uppdaterad och var tydlig och professionell