Bra leverans, bra gran. Stabilt. Däremot var de lite sena på bollen med att ta betalt då fakturan tog nästan 3 veckor att komma, men det är ju deras sak.
Svenska Granar
Svenska granar säljer klassiska julgranar och julpynt med hemleverans direkt till dörren. Med ett samarbete med sveriges största julgransodlare kan vi garantera äkta svenska julgranar av hög kvalitet till våra kunder. Våra samarbetspartners har odlat julgranar i Skåne sedan 1982 och har stor passion för hantverket. Vi säljer...
320 omdömen om Svenska Granar
Sedan starten hos Reco 2021
Fin kvalitet, lätt att beställa, pålitlig leverans och efterföljande upphämtning. Att ha gran från Svenska Granar gör det ännu bättre att ha riktig gran. Tack!
Fin gran. Snabb leverans. Allt bra. Kanske dyr gran om jag ska ge nått minus.
Granen var ung, väldig mjuk , kunde knappast hänga ngt för det böjde sig och blev torr snabbt trots att jag vattnade varje dag!
Superfin gran! Vi är jättenöjda!
Mycket vacker gran men den barrade ganska tidigt annars skulle den fått högsta betyg et
Superbra. Fin gran. O nu perfekt upphämtning. Hoppas göra om affären nästa år.
Vår brf köpte in en julgran, för utebruk.Allt fungerade mycket bra hela vägen!Speciellt att kunna följa bilen från start till framkomst. Mycket trevlig chaufför,som bar in granen till dörren. Jag kan rekommendera Svenska Granar,till nya kunder.
Mycket bra. Fin gran och bra leverantör! Mvh Christine
Snabb kundservice och super fina granar som håller sig fina länge.
Mycket bra kvalitet på granen , barrar väldigt lite , tjock tät och jätte fin Rekommenderar !!!!!!
Enkelt att boka, smidig leverans och fin gran!
Jättefin gran och trevlig chaufför!
Fin gran som hållt bra över julen.
Snabb och smidig leverans men väl liten gran där själva granen var typ en meter och stammen stack upp resterande 50cm. Dyrt förhållandevis.
Jag kan inte säga något dåligt med service och produkten: granen var nog den finaste jag haft. Den förberedelse som gjorts på granen gjorde den så nära en perfekt formar gran man kan komma. Har bara fåt positiva omdömen från familj och vänner. Leveransen som utlovad, till dörr på tid. Ångrade bara att jag inte tog förslaget om återvinning av granen, dvs hämtning för återvinning. Det var förstås dyrare än om jag själv gått ut på stan och letat men det var värt de extra kronor jag fick betala. God Jul Stefan
Enkelt att beställa. Jättebra leverans och fin gran. Supernöjd.
Första året jag beställer ifrån er och är så nöjd. Jättefin, FÄRSK gran som nu efter 5 veckor ser lika fin ut som dagen den kom. Kommer beställa gran från er igen hädanefter
Barrade direkt när den togs in två dagar före julafton. Innan nyår fanns det knappt ett barr kvar, trots bevattning. Den var inte heller en särskilt fin gran
Smidigt att få granen direkt hem. Granen vi fick var fin och höll läng
Lätt å bra att beställa å få den hemkörd å den är lika fin nu på utsidan
Punktlig leverans och fantastiskt bra kvalitet på julgranen. Har köpt två år i följd och är mycket nöjd
Allt funkade jättebra. Saknade bara en påse för hämtningen.
Jättefin gran. Skulle vilja att de nedersta grenarna var kapade så det var lättare att komma åt och vattna
Smidigt enkelt! Vi är jätte nöjda med denna beställning. Kommer återkomma nästa år igen!
Det var enkelt och praktiskt att handla av Svenska granar. Vi beställde och fick en fin liten gran som var frisk och fräsch. Och så praktiskt att få den levererad till dörren!
Snabb leverans, ända fram till dörren. Fin och ståtlig gran, som inte barrade. Jätte nöjd! Dessutom billigare än borta vid torget.
Fungerade bra och även transporten av granarna.
Den finaste granen jag har haft hittills. Det har gått ca en månad och den har inte barrat en gnutta. Stort tack.
Jag beställde en julgran därför att jag skulle få den hemlevererad gratis av Hyresgästföreningen. Jag hade faktiskt inga förväntningar på granen, bara den höll några dagar när jag skulle fira med barnen. Men…. Det här är nog den bästa och finaste julgran jag köpt någon gång. Idag är det 12/1 och jag har haft granen nästan en månad. Och den barrar nästan inte alls.
Vi var ute lite sent för vår gran, och ingen i styrelsen hade tid, alla jobbar så då beställde jag på nätet. Gick hur fort som helst och en snygg kungsgran blev det. Alla medlemmar glada! // Björn
Enkelt att beställa, snabb och prisvärd leverans och en jättefin gran! Rekommenderar
Snabb leverans och granen har fått många komplimanger denna jul, största och finaste granen jag har haft på många år. Rimligt pris och kommer fortsätta köpa min gran här.
Great service and experience and the tree was wonderful.
Köpte en jättefin kungsgran till Julen-24. Bra kvalitet. Var fin länge. Bra pris på gran o leverans. Lätt att beställa på nätet. Punktlig leverans med uppdateringar. Kommer att beställa även till Julen-25. TACK!
Bra och hållbar gran. Praktiskt med hemleverans
Granen var jättefin, och färsk, barrar väldigt litet. Tråkigt att transporten förvarnade att den var på gång inte långt borta dessutom, med bara tre leveranser före mig, klockan 11.15 och så levereras inte granen förrän klockan 15.15, man blir väldigt uppbunden.
Tyvärr kunde inte min beställning levereras eftersom det var slut på de mindre granar som jag beställt. Men köpet inställdes och jag hade aldrig gjort några utlägg via mitt konto. Minus var att jag aldrig fick någon doft av gran i mitt hus denna jul. Jag får försöka var tidigare ute detta år. 2003 fungerade min beställning enligt önskemål.
fresh and healthy- besutiful shapr
Hej! Ni levererade en julgran hem till oss i dag 23:e december 2024, Landalabergen 38 i Göteborg. Hela granen kryllar av maskar. Det finns hur många som helst, vi har aldrig varit med om något liknade. De verkar aldrig ta slut. Vi kommer att kasta kasta ut granen nu, samma kväll och vill gärna ha tillbaka betalningen eftersom varan inte är brukbar. Odernummer är #9893 och betällningen gjordes den 14 december 2024 av Luka Lukcec.
Enkelt att beställa. Bra med leverans fram till dörren, bor på tredje våningen utan hiss. Bra tidsangivelse för leverans.
Fick två jättefina granar som levererades helt enligt plan!
Bra, vi fick granen på utsatt tid, fin form , lagom stor, inte barrat, står fortfarande fin. Mycket nöjd. Kungsgran
Första gången vi köpt gran från Svenska Granar och vi är otroligt nöjda. Allt från leverans som var hur smidig som helst till kvaliteten på granen som var super. En gran med denna kvalitet har vi inte haft på många år. Vi kommer definitivt att köpa härifrån nästa år också.
Bra leverans mkt fin gran. Är väldigt nöjd.
Min granleverantör blev sjuk och med en vecka kvar till jul gick jag in på nätet hittade Svenska Granar och gjorde en beställning och blev glatt överraskad när jag erbjöds leverans två dagar senare. En fin gran hemkörd och hjälp att bära den fram till dörren. Bra betalningsalternativ och bra uppdatering vilken tid den skulle anlända! Bra jobbat😊
Enkelt att handla granen. Levererat enligt plan och höll bra kvalitet. Jag är nöjd.
Fin gran, levererades utan problem!
Hej! I år var det 3:e året jag beställt gran 🌲 och det var tyvärr riktigt riktigt dåligt tyvärr. Min beställda röd gran har på tok för tunna grenar. Vilket innebar att belysningen fick sättas långt in på grenarna eller sättas ihop med ett par grenar. För vem vill ha belysning enbart inne vid stammen? Likaså med julkulor och annan gran dekoration. Nä den här granen hade lämpats för enbart glitter… Har två år tidigare varit mer än nöjd med Svenska Granar . Men denna julen å deras gran 🌲 = katastrof !!!!!!!! Skulle reklamerat om jag orkat! Mvh Thomas Fransson
Bästa granen på många år. Lite strul vid leverans men det funkade.