Snabb leverans av rätt grejer och att kunna handla med Klarna när man inte känner företaget är en stor trygghet
Svenskt Avlopp
Svenskt Avlopp är Sveriges största e-handel inom enskilt avlopp. Vi erbjuder alla tekniker och lösningar för att kunna hitta det rätta avloppet för din fastighet och hushållets behov. ✅ Kostnadsfria hembesök ✅ Transparent prissättning ✅ Kundservice på telefon Du som kund kan få hjälp med allt från VA-ansökan hos kommunen...
335 omdömen om Svenskt Avlopp
Sedan starten hos Reco 2021
Stort tack för din recension, Mikael! 😊 Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba leverans och möjligheten att handla tryggt med Klarna. Det betyder mycket för oss att du känner dig säker som kund hos oss. Välkommen tillbaka! Mvh
Bra med (tung) leverans till dörren av WehoPuts! Önskvärt är en löpande information om leveransen och leveransdatum så man kunde vara beredd när produkten kommer fram vilket var det som saknades oss nu.
Hej Cecilia, tack för din feedback! Vad kul att du uppskattar leveransen till dörren – vi vet hur viktigt det är att få hem det man behöver smidigt! Vi förstår också hur värdefull löpande information om leveransen är för att kunna planera bättre. Det är något vi tar till oss och ser över för att förbättra. Tack för att du delar med dig, det hjälper oss att bli ännu bättre! 😊 Hoppas att du är nöjd med produkten och tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan göra för dig! Mvh Anton
Ordning och reda! Bra kommunikation och snabb leverans!
Tack för din fina recension, Björn! Vi är glada att höra att du uppskattar vår ordning & reda och att du gillade vår kommunikation. Snabb leverans är något vi alltid strävar efter! Välkommen tillbaka! 😊
Enkelt, snabbt o trevligt, kunnigt bemötande !
Tack för din recension, Karl! Vi uppskattar dina ord och är glada att du är nöjd med vårt bemötande. Välkommen tillbaka när som helst! 😊 Mvh Anton
Enkelt att handla, snabb leverans.
Hej Peter! Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både smidigheten i köpet och leveransen. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart. Mvh Anton
Mycket bra service, grejerna på bron två dagar senare.
Tack för din feedback, Mikael! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba service. Välkommen åter. Mvh Anton
Köpte minireningsverk Roxen. Gott bemötande. Varorna iordningställda inför avhämtning.
Hej Annika, stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och produkterna. Hoppas Roxen kommer till stor nytta! Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor framöver. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka! Mvh Anton
Bra och trevligt folk att prata med, lätt att få hjälp med det jag behövde och snabb leverans .
Stort tack Björn, för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när behovet dyker upp! Mvh Anton
Gjorde upp en tjänst om ett besök hos dom och allt fungerade som sagts. Köpte en analys av jordprov och svaret kom i den tid som vi kommit överens om..
Hej Erland, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med tjänsten och att allt gick enligt överenskommelsen. Vår målsättning är att alltid leverera på ett pålitligt och professionellt sätt. Hör gärna av dig om du behöver mer hjälp i framtiden! Mvh Anton
Enkel beställning på nätet. Bra produter och supersnabb leverans - budbil kom dagen efter!
Hej Thomas! Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med beställningsprocessen och leveranstiden. Vårt mål är alltid att erbjuda både bra produkter och snabb service, så det är fantastiskt att höra att vi levererade på båda punkterna. Välkommen åter! Mvh Anton
Bra hemsida, företaget svarade dock inte på min fråga om produkten som jag var intresserad av. Beställde dock varan och inser när jag fått produkten att man är lurad. En tub med fogmassa och lite skruv för 280 kr + frakt.
Hej Magnus, Tack för din feedback! Vi beklagar att produkten inte levde upp till dina förväntningar. I produktbeskrivningen står det att produkten inkluderar "1 st tub tätningsmassa, 8 st skruvar och 1 st hylsa till skruvdragare". Vi förstår att det känns frustrerande och det är absolut inget vi vill åstadkomma. Vårt mål är alltid att vara så tydliga och transparenta som möjligt. Vi uppskattar din återkoppling och är här om du har fler frågor eller funderingar.
Lätt att beställa snabb leverans
Hej Agne! Tack för din recension! Vi är glada att höra att du upplevde beställningen som smidig och leveransen som snabb. Välkommen åter! Mvh Svenskt avlopp
Bra bemötande och snabba svar. Jag beställde 3 dunkar flockningsmedel ena dagen och morgonen därpå stod de innanför grinden hos mig!!! Supersnabb leverans! Dock - Några dagar senare stod det ytterligare 3 dunkar på samma ställe. Dessa hade jag inte beställt! Jag beslöt ändå att behålla dem - mot att jag fick dem fraktfritt och det var inga problem.
Hej Bengt, Tack för ditt meddelande! Vad kul att du uppskattar vårt snabba bemötande och leverans. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service. Angående de extra dunkarna är vi glada att det löste sig smidigt och att du valde att behålla dem. Om du har några fler frågor eller funderingar framöver, tveka inte att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Anton
Bra priser, snabba leveranser. Köpte flockningsmedel
Hej Ove. Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra priser och leveranser. Hoppas att flockningsmedlet fungerar bra för dig! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden. Mvh Anton
Bra bemötande och hjälpsamma.vid mitt köp av Mälaren 6m minireningsverk
Hej Björn, Stort tack för din recension! Vi är glada att höra att du upplevde ett bra bemötande och att vi kunde vara hjälpsamma vid ditt köp av Mälaren 6m minireningsverk. Din feedback betyder mycket för oss! Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar framöver. Mvh Anton
Enkelt att beställa flockmedel till reningsverket. Snabb leverans. Ingegerd
Hej Ingegerd, Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att höra att beställningen av flockmedel gick smidigt och att leveransen var snabb. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något annat framöver! Mvh Anton
Otroligt snabb leverans. Tyvärr blev det lite fel vid leverans. Det var dock inte Svensktt avlopps fel utan felet gjordes av Dahls. Enligt följesedeln skulle jag ha fått ett 650 mm.'s rör men det jag fick var väl närmare 65 mm. Men jag fick rätt nästa dag. Så, jag är nöjd med Svenskt avlopp. // Lasse
Hej Lasse, Tack så mycket för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt, även om det blev lite fel i första svängen. Skönt att det löste sig så snabbt med rätt rör dagen efter. Vi uppskattar verkligen din förståelse och ditt tålamod, och är glada att du är nöjd med Svenskt Avlopp. Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver! Med vänliga hälsningar, Anton
Snabb mindre än 24 timmar och korrekt leverans
Hej, Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att allt var korrekt. Vi strävar alltid efter att leverera så smidigt och snabbt som möjligt. Med vänliga hälsningar, Anton
Köpte flockningskem till min fann biobädd. Smidigt och enkelt. Snabb leverans 👍
Hej Jerry. Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både produkten och leveransen. Om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver är det bara att höra av dig. Tack för att du valde oss! ☺️
Excellent service, supersnabb leverans!
Hej Bo, Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att leveransen var supersnabb. Det betyder mycket för oss att höra! Välkommen åter! Mvh Anton
Smidigt o lätt. Snabb leverans till dörren
Hej Christer! Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba och smidiga leveransen direkt till dörren. Välkommen åter! Mvh Anton
Lätt att beställa och mycket snabb leverans.
Hej Karl, Tack för din feedback! Vi är glada att du tyckte att beställningen var enkel och att leveransen gick snabbt. Mvh
Från bestlällning av en dunk flockningsmedel till hemleverans tog det mindre än ett dygn! Enkelt med betalningen också. Nöjd till 100 procent 👍
Hej Anna, Stort tack för din fina recension! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både leveranstiden och betalningsprocessen. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🌟 Ha en fortsatt härlig dag! Mvh Anton
Enkelt att beställa och varan kom snabbt utan krångel.
Hej Maria, Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde beställningsprocessen som enkel och att varan kom fram snabbt och smidigt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Mvh Anton
Smidigt att handla från. Snabb leverans. Kommer att beställa igen.
Hej! Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Snabb leverans och smidighet är något vi alltid strävar efter. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! Mvh
Inte fått slla delar än. Enbart borste. Inte avloppslocket
Hej Monika och tack för din recension. Som jag meddelade via mail när du även mailade in så är locket restnoterat ifrån leverantören. De dyker upp så fort de finns på lager. Mvh Anton
Toppen Snabb leverans Bra pris
Hej. Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar den snabba leveransen och vårt konkurrenskraftiga pris. Vår ambition är alltid att erbjuda en smidig och prisvärd upplevelse för våra kunder. Varmt välkommen tillbaka! Mvh Anton
Produkten höll ett konkurrenskraftigt pris. Supersnabb leverans från ordertillfälle dag 1, till leverans av produkten vid bostad dag 2.
Stort tack, Bengt, för din positiva feedback! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service, och det är härligt att veta att det uppskattades. Välkommen åter! Mvh Anton
Snabb leverans, redan dagen efter beställning
Hej Ann! Vad kul att höra att du fick din leverans så snabbt. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna, och det är fantastiskt att veta att vi lyckades denna gång. Tack för att du delade din upplevelse, och hoppas vi får chansen att hjälpa dig igen snart! Mvh Anton
Trevligt bemötande, bra service, leveransen av min beställning fungerade som det var sagt
Hej Tuula, stort tack för din fina recension! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med bemötandet, servicen och att leveransen fungerade som förväntat. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart. Ha en fortsatt härlig dag. Mvh Anton
Bästa pris och supersnabb leverans
Hej Ulf, stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att du är nöjd med både priset och vår snabba leverans. Det betyder mycket för oss att du valde att handla hos oss, och vi hoppas att vi får möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden. Mvh Anton
Det va det snabbaste köpet vi varit med om, så impad.
Hej Eva! Stort tack för din recension! Wow, vad kul att höra att köpet gick så snabbt – Hoppas vi får chansen att imponera på dig igen snart! 😀 Mvh Anton
Mycket lättförståelig hemsida och bra pris på den produkt jag eftersökte! Mycket snabb leverans ger också många plus!!
Tack så mycket för din positiva feedback, Mats! Vi är glada att du är nöjd med både hemsidans användarvänlighet och vårt pris. Det gläder oss också att leveransen gick snabbt och smidigt. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🌟
Texten måste vara åtminstone 30 tecken
Hej Poul, Stort tack för att du valde att handla hos oss! Om det är något mer vi kan hjälpa dig med i framtiden, tveka inte att höra av dig.
Enkelt att beställa på hemsidan och leveransen fungerade som utlovat.
Torny, tack för att du valde att handla hos oss! Vi är glada att beställningsprocessen var smidig och att leveransen levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Mvh Anton
Beställde medel till avloppet. Tog knappt 2 dagar sen stod den tunga dunken på gården.
Tack så mycket, Ann-Sofie! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något annat! Mvh Anton
Bra! Jag fick rätt produkt i tid.
Hej Mats! Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du fick rätt produkt i tid. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Mvh Anton
Har bara beställt en gång och då fungerade det bra. Varan levererades efter två dagar.
Hej Inger. Tack för din feedback! Vi är glada att höra att din beställning gick smidigt och leveransen var snabb. Ser fram emot att hjälpa dig igen snart! Mvh Anton
Jag beställde 2 st dunkar flockningsmedel Pax21 Allt fungerande perfekt, levererades efter ett par dagar och jag valde betalning via Klarna.
Tack för din recension, Gun! Härligt att höra att allt fungerade smidigt med din beställning av Pax21 och att leveransen var snabb. Vi uppskattar att du valde Klarna som betalningsmetod. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Mvh
Enkelt att handla snabb leverans
Tack för din feedback, Maria! Vi är glada att höra att du tyckte att det var enkelt att handla och att leveransen var snabb. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart.
Snabbt och lätt att köpa bra betalvillkor
Tack för din recension, Leif! Vi är glada att du uppskattar den smidiga köpprocessen och våra betalvillkor. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart. Mvh
Lätt och smidigt att hitta på sidan. Snabb leverans.
Hej Tomas! Tack för din positiva feedback. Vi är glada att du upplevde både vår hemsida och leverans som smidig. Välkommen åter! Mvh Anton
Ringde för att kolla upo Pax 21 pga att jag såg det förmånliga priset. Fick prata med en mycket trevlig tjej och fick förtroende för firman pga detta samtal. Fick frakten gratis pga att jag beställer även till mina grannar. Efter några dagar kom leveransen och det var mycket smidigt. Bra att kunna betala med Klarna för att inte behöva lämna ut kontokortsnummer.
Hej Ann-Louise, Stort tack för din fina recension! 🌟 Jag ska se till att Linda får denna fina recension till sig. Vi hoppas att både du och dina grannar är nöjda med era produkter, och tveka inte att höra av dig om du har några fler frågor eller funderingar! Mvh Anton
Finns inget att klaga på. Allt har fungerat som sig bör, från beställning till leverans hemma på vår gårdsplan.
Snabb service med bra priser. Har kollat på andra leverantörer men Svenskt Avlopp var bäst.
Tack så mycket, Alan! Vi blir riktigt glada av att höra att du är nöjd med både vår snabba service och våra priser. Det är alltid kul att veta att vi står ut i mängden! Om du behöver oss igen framöver, är vi redo att hjälpa till med ett leende. Tack för att du valde oss på Svenskt Avlopp! 💧😄
Fungerade klockrent, sen kan man ju alltid diskutera priset….. Hälsningar Berndt
Hej Berndt, Stort tack för din feedback! Det gläder oss att höra att allt fungerade som det skulle. Priset är alltid en viktig faktor, och vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga värde för pengarna. Vi uppskattar din ärlighet och tar dina synpunkter till oss.
Beställa, produktinformation, leverans fungerar toppen.
Hej Ann-Katrin, Stort tack för dina positiva ord! Det är verkligen glädjande att höra att du är nöjd med beställningsprocessen, produktinformationen och leveransen. Vi arbetar hårt för att allt ska fungera smidigt för våra kunder, så det betyder mycket för oss att du upplever det så. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Mvh Anton
Allt har fungerat perfekt. Vi är jättenöjda. Något att förbättra är att när vi gjort beställningen fick vi ingen återkoppling när leverans skulle ske
Hej Kenneth, Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att ni är jättenöjda och att allt har fungerat bra. Vi uppskattar också din ärlighet om förbättringspotentialen när det gäller återkoppling kring leveransen. Vi tar till oss det och kommer att arbeta på att bli tydligare med leveransinformationen framöver. Tack för att du hjälpte oss att bli bättre, och vi ser fram emot att få hjälpa er igen snart! Mvh Anton
Enkelt och snabb leverans . Stor erfarenhet och hjälp med att få rätt produkter som komm ända fram till dörren till ett vettigt pris
Hej Thomas, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår snabba leverans och att vi kunde hjälpa dig att hitta rätt produkter till ett bra pris. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen, och det är fantastiskt att höra att vi har lyckats. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Mvh Anton
Mycket bra serviceviöja. Trots att de hade en felaktig uppgift om leveranstid, vilket ledde till att min order annullerades så vill jag lämna ett högt betyg. Tack.
Hej! Tack så mycket för din recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi ber om ursäkt för den felaktiga informationen om leveranstiden som ledde till att din order annullerades. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och förståelse, och vi är glada att du ändå är nöjd med vår service. Din feedback hjälper oss att bli bättre, och vi ser fram emot att få möjligheten att ge dig en ännu bättre upplevelse i framtiden. Tack igen! Mvh Anton