Svenssons Ur & Optik

En del av Klarsynt www.klarsynt.se
  • BadgeSixYears
1 091
Boka tid Ring 0346-65 09 47 Dela

Välkommen till Svenssons Ur & Optik! På Storgatan 38 i Falkenberg hittar du Svenssons Ur & Optik! Vi har funnits i Falkenbergs tjänst i över 90 år. Vi är butiken med service på topp och hög kompetens genom legitimerade optiker på plats. Hos oss finner du såväl klockor som glasögon och linser. Dessutom har vi de flesta kända...

1091 omdömen om Svenssons Ur & Optik

Sedan starten hos Reco 2019

Eva A
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Bra bemötande Bra att man får ta hem bågar och testa Jag sk ha nya bågar som jag sk köpa i veckan

Kennet J
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Har alltid införskaffat glasögonen hos Er och känt mig trygg för att få dom perfekta glasögonen. Därutöver ett trevligt bemötande. Tack att ni finns. Mvh Kenneth

Päivi B
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Trevlig o hjälpsam person ett vänligt bemötande och snabb hjälp

Laila L
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Ny optiker i en ny stad. Över förväntan bra proffsig mänsklig och roligt! Vi ses igen

Niklas S
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Jag är mycket nöjd med mitt besök

Jan K

Kunnig personal. Trevlig och hjälpsam

Mona A
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Det bästa bemötande man kan tänka sig och en noggrannhet och ärlighet som jag uppskattar.

Cecilia B
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Smidigt, snabbt och tydligt. Professionellt bemötande.

Pontus H
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Jag är nöjd med bemötandet och undersökningen.

Anita G
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Jag är riktigt nöjd bra på alla sätt kände mej väl omhändertagen ! Synkontroll och nya tunnare finare glas i ett par bågar som jag hade med !!

Heléne H
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Jättebra allting, en noggrann optiker och trevlig hjälpsam personal.

Ann-Kristin E
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Tycker att det var jättebra och fin personal

Yngve E

Mycket bra Med råge Jag köpte glasögon

Åsa N
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Mycket bra, över förväntan. Utprovning av linser och en allmän koll av mina ögon

Jan F
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Professionell rådgivning och undersökning. Bra kommunikation. Vänlig atmosfär.

Lisa G
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Mycket bra optiker. Så bra att de tog samma pris för att byta glas i mina gamla bågar som om jag köpt nya bågar.

Emil S
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Svenssons ur & optik till den som söker efter kvalitetsprodukter och personlig service. Det är en plats där man verkligen kan lita på att få professionell hjälp.

Vera S
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Trevligt bemötande och kunnig personal. Ynundersäkming och glasögon inköpta

Maj-Lis B
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Jag blev bemött på ett alldeles utmärkt sätt , som helt uppfyllde mina förväntningar. Jag gjorde en synundersökning.

Bernt W
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Ett bra bemötande en undersökning som jag inte har varit med om tidigare

Gunn-Britt J
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Jag blev otroligt väl bemött och omhändertagen. Dessutom information som var lättförståelig. Glasögonen behövde inte bytas så det blev inget köp denna gång. Men jag kommer i fortsättningen vända mig till Svenssons Ur och Optik. Stor eloge till den kvinnliga optikern!

Carl R
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Väldigt bra service, trevlig personal och bra kvalite på glasögon!

Jan-Erik G
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Alltid lika trevliga o till mötes gående ,snabb hjälp

Eva O
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Jag blev väl bemött. Fick både proffsig synundersökning, linser och tillbehör till mina glasögonbågar.

Ulla J
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Utmärkt på alla sätt, proffsigt men också familjärt bemötande (på äkta Falkenbergsvis!), bra vägledning om val av glas. Jag har bara gott att säga om Anneli, som gjorde synundersökningen och Svenssons som butik. / Ulla Jerndin

Peter W
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Blev trevligt bemött, mina förväntningar överträffades av deras säljare o jag gjorde en synundersökning o tittade ut glasögonbågar

Annette B
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Jag var väldigt nöjd med mitt besök hos optikern, kände mig omhändertagen och kände att jag var trygg med synundersökningen och att det var noggrant och proffesionellt. Fick också hjälp med att välja ut båge som jag är mycket nöjd med, denna optiker kan jag varmt rekommendera, och jag kommer fortsätta gå dit när det behövs nästa gång.

Stefan N
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Fick den hjälp jag behövde, så det kommer säkert bli bra när jag får dom nya glasögonen.

Björn S
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Fantastiskt bra kundservice. Från första mötet till levererade glasögon

Rolf Krister B
Skrev om Svenssons Ur & Optik

I en akut situation ordnades undersökning och leverans på ett snabbt, korrekt och vänligt sätt.

Tove S
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Mycket bra och professionellt bemötande. Bra utbud av fina bågar. Hjälpsamma och ärliga försäljare.

Margaretha B
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Fantastisk service, mkt bra och lyssnande optiker som tog sig till, bra hjälp med att hitta glasögon o modell som passade mig o mitt ansikte. Mkt nöjd.

Sivert H
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Positivt och jag uppfattade optikern som kompetent

Martin W
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Fick ett gott första bemötande av optikern som förklarade de olika testerna på ett bra sätt vid synundersökningen. Personalen i butik läste snabbt in vad jag var ute efter för glasögon och gav mig bra förslag vid utprovning av glasögon vilket förkortade val av bågar. Proffsigt och smidigt!

Monica K
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Bra proffsig och snabb service. Lite udda optiker, men kunnig. Blev blev mycket nöjd med resultatet.

Cecilia L
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Jag känner att jag blir professionellt o trevligt bemött. Jag känner att jag får personlig service. De är alltid vänliga o hjälpasamma på Svenssons.

Iris S
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Vänliga , håller upp dörren. Fixar inte sadlarna runt näsan . Iris Segrén.

Rolf Erik H
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Det var bra med snabb lev. Fullt ok.

Torgil L
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Mycket bra trevlig personal väl bemött av alla.

Frida L
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Väldigt bra service och trevlig personal

Ewa H
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Totalupplevelsen var riktigt bra. Optikern jag träffade var kompetent och informerade om sådant jag inte kände till sedan tidigare. Gick till Svenssons Ur&Optik tack vare en rekommendation. Har en misslyckad relation till Synsam i Halmstad bakom mig och var därför intresserad av en ny optiker och nya glasögon, och så blev det. So far, jättenöjd med Svenssons.

Claes C
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Ett mycket bra bemötande och professionell service.

Stefan A
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Ett allt igenom proffsigt, trevligt och hjälpsamt bemötande från all personal!

Jan U
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Bra och proffsigt! Motsvarar Alla höga förväntningar!

Katarina C
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Fint mottagande, lugn o behaglig miljö, snabb leverans. Med andra ord är jag en mycket nöjd kund.!

Bengt B
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Fint mottagande. Punktligt på bokad tid samt sakkunnigt.

Ann-Charlotte E
Skrev om Svenssons Ur & Optik

Trevlig personal. Jag fick bra hjälp.

Maj-Lis V

Proffsiga och trevliga. Synundersökning , progressiva glasögon och solglasögon