Nytt Papptak på Radhus och Förråd. Jag är väldigt Nöjd för den Service och Bemötande jag fått under hela processen. Har inget att Klaga på.
Svevitak och Bygg
Välkommen till Svevitak! På Svevitak levererar vi skräddarsydda lösningar i enlighet med kundens önskemål. Vi utför ett fackmannamässigt arbete. Vi överträffar alltid kundens förväntningar och förverkligar kundens drömmar – Alltid bekymmersfritt för kunden och på utsatt tid. Vi erbjuder dig en kostnadsfri besiktning och...
133 omdömen om Svevitak och Bygg
Sedan starten hos Reco 2021
Under hela projektet visade de att de har kunden i centrum med ett trevligt och professionellt bemötande. De kom och och besökte oss för att höra våra önskemål och se på taket och var sedan snabba med att komma tillbaks med kompletta offerter för både takomläggningen och montering av solcellerna. När vi sedan hade önskemål om vissa ändringar var det inga problem och de var väldigt lyhörda och måna om att vi skulle bli nöjda i slutändan. Montörerna var också trevliga, professionella och höll rent och städade efter sig varje...
Hej Peter Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att ni upplevde vårt bemötande som trevligt och professionellt. Det är alltid vår strävan att sätta kunden i centrum och vi är glada att kunde möta era önskemål och anpassa oss efter era behov. Vi uppskattar också att ni nämner montörernas professionalism och att de höll ordning under arbetets gång. Tack för att ni rekommenderar Svevitak – det betyder mycket för oss! Om ni har fler frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att höra av er till Svevitak i framtiden. Ett stort tack från oss alla.
Proffsigt och smidigt utfört byte av tak med solpaneler
Hej Thomas Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete. Att kombinera ett nytt tak med solpaneler är en hållbar lösning som vi är stolta över att få installera. Tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp i framtiden – vi finns här för dig!
Bra bemötande , snabbt och ordentligt jobbat. Bra prismässig
Hej Jens Tack för dina fina ord! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde leverera snabbt och noggrant till ett bra pris. Hör gärna av dig om du behöver vår hjälp igen! //Svevitak
De höll vad de lovade, och gjorde såvitt jag förstår ett gott jobb.
Hej Arthur Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att vi kunde leverera enligt förväntningarna och att du är nöjd med resultatet. Vi strävar alltid efter att hålla vad vi lovar och säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt. Hör av dig om du har några frågor eller om vi kan hjälpa dig med något annat framöver! //Svevitak
Professionellt bemötande hela vägen från start till slut. De besökte huset, återkom snabbt med en offert och en tidplan. De genomförde därefter arbetet på utsatt tid, fanns alltid tillgängliga tillsammans med väldigt bra kommunikation. Arbetet utfördes helt i enighet med offert, både avseende tidplan och kostnad. Jag kan varmt rekommendera Svevitak!
Hej Eric Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vårt arbete och hela processen från start till slut. Vi strävar alltid efter att hålla våra löften och ge den bästa servicen, så det är fantastiskt att höra att du uppskattar vår kommunikation och punktlighet. Stort tack för din rekommendation – vi ser fram emot att hjälpa dig och andra med framtida projekt! Mvh Svevitak
Trevligt bemötande från första kontakt till utfört arbete. Snabba, trevliga och nogranna. Vi är jättenöjda.
Hej Jill Tack så mycket för din fina feedback! 🙏 Det gläder oss att ni är nöjda med vårt arbete och att ni upplevde processen som smidig och positiv från början till slut. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och kvalitet, så det är verkligen uppskattat att höra att vi lyckats leva upp till era förväntningar. Tack för förtroendet och tveka inte att höra av er om ni behöver vår hjälp igen i framtiden! Allt gott! Svevitak
Tillmötesgående, kunniga . Rekommenderas
Hej Tove Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du tycker att vi är tillmötesgående och kunniga. Din rekommendation betyder mycket för oss! Om det är något mer du vill dela med dig av eller om du har frågor, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen. Med vänliga hälsningar Svevitak
Trevliga, bra och proffsiga, väldigt nöjd med resultatet. Besiktningsmannen som jag anlitade var också väldigt nöjd med utförandet. Kan varmt rekommendera Svevitak och Bygg.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att både du och besiktningsmannen är nöjda med vårt arbete. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med resultatet, och vi uppskattar verkligen din varma rekommendation. Om du behöver hjälp i framtiden är du alltid välkommen att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Svevitak
Bra och proffsiga! Allt arbete var fixat enligt plan med bra service och snabb återkoppling!
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt arbete och vår service. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och snabb återkoppling. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något annat i framtiden! Mvh Svevitak
Bra utfört jobb enligt offert. Trevligt bemötande och undanstädat och fint efter avslutat jobb.
Hej Jonny Ett stort tack för det fina betyget och omdömet. Hela laget på Svevitak hälsar och tackar.
Snabba och effektiva trevliga arbetare som kan sitt jobb jag är mycket nöjd
Hej Bo Stort tack för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och att du upplevde vårt team som snabba, effektiva och trevliga. Din tillfredsställelse är vårt främsta mål, och vi uppskattar verkligen din feedback. Med vänliga hälsningar Svevitak
Tydlig och bra kommunikation med hög service. Snabbt, smidigt och väl utfört takarbete. Inget att klaga på.
Hej Erik Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kommunikation, service och utförande av takarbetet. Din feedback betyder mycket för oss, och vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden! Med vänliga hälsningar Svevitak
Trevligt bemötande och snabbt och smidigt genomfört!
Hej Petra Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde vårt bemötande som trevligt och att arbetet blev snabbt och smidigt genomfört. Din feedback betyder mycket för oss! Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden. Med vänliga hälsningar Svevitak
Ett mycket professionelt bemötande och arbete till konkurrenskraftigt pris. Kan varmt rekommendera Svevitak och tacka för flexibilitet med arbetsdatum, kvaliteten på arbetet och att de städade så snyggt efter omläggning av papptak.
Hej Johan Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt professionella bemötande och arbete. Att kunna erbjuda hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser är något vi prioriterar. Flexibilitet och noggrannhet, både i arbetet och städningen efteråt, är viktigt för oss, så det är roligt att du uppskattar det. Tack för att du varmt rekommenderar oss, och vi är tacksamma för förtroendet vi har fått att lägga om ditt papptak.
Svevitak var professionella och punktliga sen första mötet. Planering, uppstart och genomfört arbete var av högsta kvalité, det märks att Svevitak har hög yrkesstolthet, vilket är enormt uppskattande. Är oerhört nöjd med bemötande och genomförandet av totalrenoveringen av vårt tak. Kan starkt rekommendera Svevitak om ni planerar göra en takrenovering/omläggning.
Hej Fredrik Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi på Svevitak är verkligen glada över att höra att du är så nöjd med vår service och vårt arbete. Att du upplever oss som professionella och punktliga, och att du känner att vi har hög yrkesstolthet, betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att leverera arbete av högsta kvalité och att överträffa våra kunders förväntningar. Det är också glädjande att höra att du är så nöjd med både bemötandet och genomförandet av din totalrenovering. Tack för att du starkt...
Svevitak gjorde ett noggrant underlag innan påbörjat arbete. De var effektiva, ordningsamma och höll tidsplanen. Taket blev riktigt snyggt och i bra kvalitet. Mycket god kommunikation och trevligt bemötande.
Hej Tyril Tack för ditt omdöme! Vi på Svevitak är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete. Det är viktigt för oss att vara noggranna och effektiva, samtidigt som vi håller en hög standard på både vårt arbete och vår kommunikation. Att vi kunde hålla tidsplanen och leverera ett snyggt och kvalitativt tak är något vi strävar efter i varje projekt. Vi uppskattar verkligen din feedback och ditt trevliga bemötande. Tack för förtroendet, tveka inte att höra av dig om du behöver våra tjänster i framtiden! Ett stort tack ifrån oss alla.
Anlitade Svevitak för omläggning av papptak. Företaget rekommenderas. Bra kommunikation med hög tillgänglighet. Förstår kundens situation. Håller vad som lovas. Snabbt genomförande med vad jag bedömer ordentligt väl tilltagen personalnumerär. Genomgående trevlig personal. Och visade att företaget hanterar åtgärder för att eliminera riskerna för fall och uppkomst av brand (heta arbeten) Lasse
Hej Lasse Ett stort tack för ett utomordentligt positivt omdöme! Vi tar till oss av din feedback, och vi tackar än en gång för att du har anlitat oss samt för dina rekommendationer. Mvh: Hela laget bakom Svevitak.
Det är skönt att få kontakt med personer som direkt vet vad som behöver göras när de kommer. Det gällde nytt tak på två små uthus. Jag fick veta hur de skulle utföra arbetet och vad det skulle kosta. Vi antog deras anbud. Det finns ingenting att klaga på. Jag skulle anlita Svevitak och Bygg igen om vi behöver få något gjort.
Hej, karl-Erik Stort tack för ditt positiva omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattade vår professionalism och tydlighet kring arbetet och kostnaderna. Vi är glada att du är nöjd med resultatet och att det inte finns något att klaga på. Du är alltid välkommen att anlita oss igen om du behöver hjälp med fler projekt i framtiden. Med vänliga hälsningar, Svevitak och Bygg
Allt funkade perfekt! Vi hade en bra dialog genom hela projektet så jag kunde känna mig trygg. Kommer absolut anlita Svevitak om jag i framtiden behöver hjälp med något mer takarbeten. //Fredrik
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att allt funkade perfekt och att du kände dig trygg genom hela projektet tack vare vår goda dialog. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och att du överväger att anlita Svevitak för framtida takarbeten. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när behovet uppstår. Tack ännu en gång för dina vänliga ord! Svevitak
Utmärkt, bra jobb. Trevliga att ha att göra med. Mvh Marianne Krafft
Hej Marianne, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och att du upplevde oss som trevliga att ha att göra med. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera högkvalitativ service. Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, är du alltid välkommen att kontakta oss. Med vänliga hälsningar, Svevitak
Vi tog in tre offerter, Svevitak gav både bäst intryck och hade bäst pris. Väl på plats var hela gänget proffsiga och kunniga och svarade gärna på frågor när jag var intresserad. Resultatet är toppen. Kan inget annat än rekommendera starkt!
Hej Jon Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är mycket glada att höra att du valde oss efter att ha jämfört flera offerter och att vi levde upp till dina förväntningar både vad gäller pris och kvalitet. Det är härligt att höra att vårt team gjorde ett positivt intryck och att du är nöjd med det slutgiltiga resultatet. Vi strävar alltid efter att erbjuda professionell service och högkvalitativt arbete, och din rekommendation betyder mycket för oss. Om du har några ytterligare frågor eller behöver mer hjälp...
Vi fick ett professionellt bemötande vi första besiktningen av taket med bra förslag och tydlig kunnighet om vilka regler som gäller. Vid monteringen så gick det väldigt smidigt med ett utmärkt resultat av väldigt kunniga och trevliga montörer. Vi kan verkligen rekommendera Svevitak och Bygg för omläggning av takpapp.
Hej Christer Tack för att vi har fått förtroendet att lägga om ditt tak, och ett stort tack ifrån oss alla för ditt fantastiska betyg och omdöme. Team Svevitak
Väldigt nöjd efter att nytt ytskikt lagts på vårt garagetak. Från första kontakt till avslutat arbete av samtliga involverade personer. Lyhörda och lätta att ha att göra med. Rekommenderas.
Hej Martin, tack så mycket för att du har valt Svevitak. Ett stort tack för ett fantastiskt fint omdöme och din fina rekommendation! Hela laget hälsar och tackar. Mvh Svevitak
Ny ytpapp på tak. Rimliga priser och leveranstid. Trevligt bemötande.
Hej Christer Tack så mycket för det beställda takarbetet, vi tackar givetvis också för att du har tagit dig tid att betygsätta oss samt att skriva ett sådant fint omdöme! Ett stort tack ifrån oss alla på Svevitak.
Trevligt bemötande och smidigt utfört. Både tidsplan och priset i offerten hölls utan några konstigheter!
Hej Thomas, vad skönt att höra att du är nöjd med helheten såsom tidsplan, priset och utförandet! Vi tackar allra ödmjukast för detta fina omdöme samt toppbetyget. Ett stort tack, Team Svevitak.
Mycket bra bemötande och servicekänsla samt anpassningsvilja för våra önskemål genom offertarbetet. Av samtliga offertgivare var Svevitak den som kunde påbörja arbetet snabbast. Tid för arbetet var bland de kortaste, något som också infriades trots några dagar med kraftigt regn. Arbetslaget höll absolut toppklass. Jobbade snabbt utan att göra avkall på kvalitet och noggrannhet. Synnerligen kompetenta killar. Några brister sedan tidigare upptäcktes och rättades till. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Svevitak.
Hej Bengt vi tackar och bockar för dessa fantastiska ord, ett omdöme och rekommendation i absolut toppklass! Hela arbetslaget bakom Svevitak hälsar och tackar så mycket.
Från första till sista kontakten har de alltid försökt tillmötesgå mina önskningar. De har hållit tiderna. Vad jag förstår gjort ett utmärkt arbete. Städat efter avklarat arbete så att inga spår finns kvar.
Hej Bertil Tack för att vi har fått förtroendet att lägga om ditt tak, och ett stort tack ifrån oss alla för ditt fantastiska betyg och omdöme. Team Svevitak
Bra och trevlig kontakt med säljare och arbetsledare från offert till färdigt tak. Vi har ett låglutande papptak och Svevitak har använt sig av en finsk papp som verkar stabil och pålitlig. Arbetet ser ut att ha utförts bra och de städade upp och gjorde snyggt efter sig.
Hej Håkan, tack för att du har anlitat Svevitak som entreprenör, ett stort tack även för att du har tagit dig tid att skriva ett sådant fint omdöme, hela laget hälsar och tackar! Team Svevitak
Trevligt bemötande och även uppföljande samtal under processen. Mycket nöjd med utförandet i alla moment. Bytte ett platt garagetak med gummimatta till papptak..Kan varmt rekommendera Svevitak.
Hej Johan, ett stort tack för att du har anlitat oss som entreprenör gällandes ditt tak. Ett ännu större tack för dina varma rekommendationer, fina omdömet samt toppbetyget! Tack Team Svevitak
Vi hade bra dialog med Svevitak från början. Vi fick svar på alla frågor runt jobbet och optioner. Sedan kunde vi få en offert som passade oss. De var flexibla och kunde börja när vi önskade det. När man satte väl i gång så fick vi kontinuerligt uppdatering från projektledaren och informerades om man behövde åtgärda något mer. Man kunde få bilder och se progressen. Vi bemöts väldigt professionellt och fick svar snabbt. Jag är nöjd med utförandet och därför rekommenderar jag Svevitak & Bygg.
Hej Afshin, ett stort tack för ditt utförliga och mycket positiva omdöme rekommendation! Tack ifrån oss alla Team Svevitak
Proffsiga och flexibla. Jag kände mig trygg i hela processen från början till start. De är informativa och svarar alltid när man ringer och möter alla behov. Trevliga oxå! Love!
Hej Madeleine vad skönt att höra att vi är proffsiga, flexibla, informativa och till och med trevliga! Vi tackar allra ödmjukast för detta fantastiska omdöme! Ett stort tack även för det beställda takarbetet. Team Svevitak
Vårt 50 år gamla tak har nu fått en helrenovering, blev så fint! Känns tryggt med det gedigna arbetet Svevitaks medarbetare gjort. Duktiga projektledare och väldigt duktiga byggkillar, kunniga och idoga!
Hej Mostafa, Tack så mycket för det fina omdömet, toppbetyget och framförallt det beställda takarbetet! Alla på Svevitak hälsar och tackar. Team Svevitak
Svevitak har lagt om mitt papptak. Jag är mycket nöjd med bemötande från första kontakt till det utförda arbetet.
Hej Irene, ett stort tack för de värmande orden, det finfina betyget och givetvis ett stort tack för att du har valt just oss som entreprenör för din takomläggning! Tack, Svevitak.
Svevitak var tydliga och närvarande från första stund, de lyssnade och kom med bra förslag på lösningar. Prissättning var tydlig och transparent hela vägen. Vid utförande var dom punktliga och sköt städning och organisation på ett mycket bra sätt. Det kändes tryggt och stabilt hela vägen ifrån anbud till slutförande. Jag kan varmt rekommendera Svevitak.
Hej Jesper Tack för att du har tagit dig tid att skriva ett sådant fantastiskt omdöme och samtidigt givit oss ett sådant fint betyg! Vi tackar också givetvis den varma rekommendationen och för att du har valt oss som entreprenör när det gäller ditt tak. Allt gott önskar hela laget på Svevitak.
Nytt papptak…snabb hantering, välstädat efter. Svarade snabbt för kontakt. Reglerade en liten miss med som, vid takläggningen trevlig personal!
Hej Bengt Ett stort tack ifrån oss alla här på Svevitak. Det är alltid lika trevligt att höra positiv feedback: snabb hantering samt att killarna lämnade välstädat efter sig. Med vänlig hälsning hela laget på Svevitak.
Väldigt bra och trevligt bemötande, tydlig information, proffsiga och flexibla. De har varit inlyssnande och tillmötesgående. Välplanerade och kommunikativa. Har hållit byggplan. De levde verkligen upp till våra förväntningar. Svevitak har lagt ett nytt tak hos oss.
Hej Jonas Vilka fantastiska ord! Vi tackar allra ödmjukast för ditt toppbetyg , takarbetet och för att du har tagit dig tid att skriva ett sådant fint omdöme. Hela teamet på Svevitak hälsar och tackar!
Upplevde att dom som arbetade var duktiga yrkesmän och trevliga det var ett tak byte.
Hej Eva Trevligt att höra att våra takläggare är både duktiga yrkesmän och trevliga. Ett stort tack för det beställda takarbetet samt att du har tagit dig tid att betygsätta våran insats. Mvh Svevitak
Vi är mycket nöjda med Svevitaks arbete och proffsiga och trevliga bemötande!
Hej Frida Vi blir väldigt glada över att höra att du har upplevt oss som både trevliga och proffsiga, och ett stort tack för ditt toppbetyg!
En av våra största projekt Mycket bra, pålitlig, ordentligt
Hej Samira, ett stort tack för att ni har gett oss i uppdrag att genomföra ett av era största projekt, takomläggning. Vi tackar även för det fina betyget! Team Svevitak
Mycket bra dialog med företaget. Litet projekt med byte av förrådstak. Snabb och enkel kontakt med projektledare och duktiga hantverkare. Rekommendera!
Hej Per-Ola, vi tackar och bockar för de fina orden och rekommendationen! Projektledaren och takläggarna hälsar och tackar. Team Svevitak.
Mkt trevligt bemötande o kunnig personal. Snabba med allt. Ny papp på mitt garagetak (80 kvm) o fakturan i min mail två veckor efter offertförfrågan.
Hej Bo, vad kul att höra att du gillar våran effektivitet! Tack för att du har valt oss som entreprenör och även ett stort tack för det fina betyget! Team Svevitak.
Vi anlitade Svevitak för att lägga om taket, byta underliggande råspont vid behov, byta vindskivor och hängrännor/stuprör. De gjorde ett professionellt och effektivt jobb, och höll området snyggt och städat under tiden. De hade ett trevligt och konstruktivt bemötande under hela projektet. Så vi är supernöjda! Ett tips är att om ni har speciell design på vindskivor el.dyl. ni vill behålla: ta kort innan, så ni har något att referera till!
Hej Mats, vi blir väldigt glada av att höra att ni är nöjda med vårat arbete. Ett stort tack från oss alla för de fina orden och toppenbetyget! Team SVEVITAK.
Bra på alla sätt! Råd och tips! Tydliga! Arbetet utfördes helt till belåtenhet
Hej Agneta. Vi blir jätteglada för din positiva feedback, hela laget på Svevitak tackar dig för det beställda takarbetet, den fina recensionen samt toppbetyget! Tack. Team Svevitak Svevitak och Bygg
Bra bemötande och bra jobb då taket fortfarande sitter kvar efter 1 år. Vad som drar ner betyget är att de är dåliga på att städa efter sig, låg cigarettfimpar överallt samt takspik och skruvar på tomt och gatan. Vi hade fullt upp att plocka upp dessa så att ingen skulle göra sig illa och att inte grannarna skulle få punka, missade dessvärre en takskruv på egen uppfart vilket innebar punktering på vår egen bil. De lovade även att komma tillbaka och ta bort spilld färg på våra altaner vilket ännu inte skett.
Hej Lars Tack för att du har tagit dig tid att betygsätta oss, vi blir glada av att höra att du är nöjd med vårat takarbete. Vi beklagar att städningen inte har varit lika bra som arbetet, vi tar till oss av detta och jobbar vidare med ständiga förbättringar. Givetvis så skall vi genast åtgärda den spillda färgen på altanen. Trevlig helg önskar vi alla på Svevitak.
Har gått snabbt och smidigt, städat och snyggt efter är det också. Tack
Hej Karin Hela teamet på Svevitak hälsar och tackar för ditt fantastiska omdöme och det fina betyget! Ett stort tack!
Trevliga, kändes tryggt att anlita företaget.👍
Hej Leif Tack så mycket för det fina betyget och omdömet! Hela gänget hälsar och tackar, Team Svevitak.
Vi tog hjälp av Svevitak för att byta vårt tak. Det blev ganska akut när vi upptäckte att vi hade ett pågående läckage. Vi är supernöjda med utfört jobb. Tidsramen höll, tillkommande arbeten kommunicerades tydligt och priset kändes rimligt. Sedan blev det nya taket riktigt snyggt också. Proffsigt bemötande från start till mål. Tack!
Hej Nathalie Vi blir jätteglada av att höra att ni är nöjda med det nya taket och vårat arbete. Ett stort tack ifrån oss alla för det fina omdömet och toppenbetyget! Tack, Team Svevitak.
Super proffs - från första kontakt till avslutat arbete - stort tack!
Hej Erik Det är vi som tackar, stort tack för det fina betyget! Mvh Team Svevitak
Proffesionellt utfört arbete med trevlig personal.
Hej Niklas Tack för att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme och samtidigt givit oss ett sådant fint betyg. Vi tackar också givetvis för att du har valt oss som entreprenör när det gäller ditt tak! Allt gott önskar hela laget bakom Svevitak.