Snabba, uppriktiga, ärliga, Jobbar fruktansvärt effektivt o noggrant, levererar bra förslag !!!!
SWE Elit EL & IT AB
13 omdömen om SWE Elit EL & IT AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tack för ert fina omdöme. Mycket trevligt att få hjälpa er med elproblem och vi ser fram emot fler uppdrag från er.
snabbt svar, hittade problemet och fixade det
Tack för förtroendet att ni valde oss. Ser fram emot fler uppdrag hos er.
Noggrann & bra! Kom så snabbt och gjorde ett mycket bra jobb. Kan verkligen rekommendera!
Tack för ert fina omdöme. Ser fram emot fler uppdrag hos er.
Vi är mycket nöjda med att vi snabbt fått hjälp med el- problem. Väl genomfört arbete och goda förslag på förbättringar. Gott bemötande .
Tack för fina kommentar. Det är en ära att få hjälpa er och lösa era elproblem.
Allt bra och enligt överenskommelse! Snyggt jobb helt enligt boken. Dessutom en trevlig bekantskap som var lätt att ha att göra med. Rekommenderas!!!
Tack, vi strävar efter en mycket god kundbemötande och uppfylla kundens önskemål.
Kom snabbt, och gjorde klar jobbet.
Tack, vi försöker vara på plats så snabbt vi kan och få jobben färdiga för kunder.
Bra att ha att göra med och håller tiderna.
Tack, vi försöker hålla det vi lovar och det är en av våra grundstenar.
Nöjd kund då Swe Elit levererade en smidig och proffesionell el instalation. Kommer att anlita igen framöver Tummen upp 👍.
Tack, man ser fram emot att få komma tillbaka och få utföra mer jobb för er.
Väl utfört arbete. Både trevlig och kunnig och kan varmt rekommenderas 👍
Tack, man försöker göra sitt bästa.
Trevlig och kompetent personal som gjorde vår renovering snabbt, bra och billigt!
Tack så mycket. Vi vill göra ett bra jobb och er nöjda.
Den bästa elektriker man kan ha
Det är en ära att få arbeta för er!
Världsklass, perfekt hanterat!
Tack så mycket, det värmer. Det är tack vare er som vi kan göra ett sådan bra jobb.
Noggrann och lyssnar in hur du vill ha elarbetet så att det fungerar bäst hos dig. Det tyckte jag att Johan tänkte på. Kom med förslag och visste vad som fanns på marknaden att välja på. Vi har anlitat firman flera gånger och är nöjda med allt. Rekommenderar denna firman varmt.
Tack för de finna orden, mitt mål är att mina kunder ska vara nöjda med mitt jobb.