EFTER avbeställning får jag ett mail om att varorna är packade och skickade. Jag försöker förgäves kontakta dom på telefon. Efter många om och men får jag ett mail om att ordern är makulerad. Frustrerad som jag är vid detta laget, skriver jag ett omdöme på thrustpilot, Ett dåligt omdöme, då det är min upplevelse av detta företag. Nu kan man ju tro att det vore slut på hela historien..... nja... inte riktigt. på kvällen får jag ett mail som lyder så här:
"Väldigt tråkigt att du lämnar negativt efter 3 arbetsdagar. Vi kommer... hålla starkt till våra köpvillkor och betala tillbaka inom 30dagar."
Now boys and girls, thats NOT service minded.
så jag ville bara posta detta som en varning, om ni beställer från e-liquids.se och inte är nöjda, vad ni än gör, skriv inte ett negativt omdöme förrän ni har fått tillbax era pengar.
att dom mailar mig efter att ärendet är färdigt pga ett omdöme och implementerar att jag hade fått pengarna snabbare om jag inte hade skivit ett omdöme är i mitt tycke inte ok. att dom har rätt att hålla på pengarna är faktiskt tillochmed ok, men som i regel så brukar det inte ta 30 dagar för att få en återbetalning, men dom antyder att pga omdömet, så tänker dom hålla på sin rätt, inte för att dom måste, utan för att dom vill jävlas.
på deras hem sida säger dom att bolaget heter Sweden Intermedia men att dom kommer att byta. så jag ber om ursäkt om dom har bytt i skrivande stund, det framgår inte på hemsidan https://e-liquids.se.