Sweroof

Sweroof

Llama 08-533 380 80 www.sweroof.se
4.9

Vi är experter på dräneringar och takarbeten. Tveka inte att kontakta oss!

11 omdömen om Sweroof

Rabbe T
Escribió sobre Sweroof

Takläggning som utfördes till vår fulla belåtenhet.

M5 BYGG AB
4.7/5 i betyg av 173 omdömen 4.7 av 173 omdömen
BadgeEightYears

Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat nå

Veronica W
Escribió sobre Sweroof

Vi har anlitat Sweroof vid flera tillfällen; för ombyggnad av taket för några år sedan och i år för isolering av husgrunden. Vid båda tillfällen har Sweroof gjort ett som vi bedömer mycket bra och noggrant arbete. Vi är mycket nöjda och uppskattar Sweroof's vänliga bemötande.

Timur C
Escribió sobre Sweroof

Vi är jätte nöjda med Sweroof. Trevliga och effektiva, rekommenderas starkt.

Annedal entreprenad AB
4.7/5 i betyg av 126 omdömen 4.7 av 126 omdömen
BadgeNineYears

Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen

therese b therese b
Azita E
Escribió sobre Sweroof

Toppen bra insats, positiv inställning och trevligt bemötande.

Bobo E
Escribió sobre Sweroof

Mycket pålitliga och proffsiga. Dessutom snyggt och städat när de var klara.

Sponsor
Värmdö Kakel & Design AB
4.0/5 i betyg av 100 omdömen 4.0 av 100 omdömen
Badge2021

Kan varmt rekommendera Värmdö Kakel & Design! Allt gick smidigt från start till slut under renoveringen av vårt badrum. Lättillgängliga,

Evelina T Evelina T
Jan T
Escribió sobre Sweroof

Gjorde ett bra jobb på överenskommen tid och gav ett trevligt bemötande

Murat A
Escribió sobre Sweroof

De kom. Tittade. Gav mig upplysning hur de lösa mitt problem steg för steg. De gjorde ett jätte bra jobb som man har fått bilder på.

VillaTakspecialisten
4.7/5 i betyg av 284 omdömen 4.7 av 284 omdömen
BadgeTenYears

Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av sälja

Sevgi K
Escribió sobre Sweroof

jätte bra service! Tveka inte på att anställa dem

Martin P
Escribió sobre Sweroof

Offert och färdigställande klart enligt uppsatt underlag och specifikationer. För övrigt utmärkt service och bemötande. //Martin

Damian Bygg i Stockholm AB
4.9/5 i betyg av 126 omdömen 4.9 av 126 omdömen
BadgeSevenYears

Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra job

Björn H
Escribió sobre Sweroof

Fullständig takomläggning inkl utbyte av det tidigare lätta undertaket till riktigt råspontat undertak. Konkurrenskraftig prissättning och ett mycket bra bemötande i alla lägen! Utlovad tidplan hölls och slutresultatet blev över förväntan. Småfel (som naturligtvis alltid kan uppstå) har rättats till utan att ifrågasätta. Support- och garantilöftena levs det verkligen upp till enligt mitt menande! Tack Sweroof!

Dan S
Escribió sobre Sweroof

Mycket bra attityd. Alltid glada och jobbar på. Hade lite speciella önskemål men de sa oftast "inga problem, vi fixar". Mitt projekt gick över tiden men de höll vårt överenskommna fasta pris utan tjafs. Rekommenderas varmt!

Albin Mur & Puts AB
4.8/5 i betyg av 77 omdömen 4.8 av 77 omdömen