VillaTakspecialisten

VillaTakspecialisten

• BadgeTenYears
4.7

Vårt syfte är att hjälpa människor till att få ett problemfritt tak. På så sätt bidrar vi till ett tryggt och behagligt boende. Takarbeten har funnits inom familjen Frykman sedan år 1979, vilket har lett till det tekniska kunnande våra anställda och beställare får ta del av idag. Villatakspecialisten är en specialavdelning...

284 omdömen om VillaTakspecialisten

Sedan starten hos Reco 2015

Britta S
Skrev om VillaTakspecialisten

Läckage vid takkupa (ca 8-år efter DM Tak takomläggning) åtgärdades snabbt på garantin. Ny inspektion på vinden, misstänkt fukt. De kom omgående och gjorde en fuktmätning, allt verkade ok: Jag är mycket nöjd.

Christian K
Skrev om VillaTakspecialisten

Jag fick en bokad tid på eftermiddagen mitt i veckan långt förväg ca 1 månad. Såg verkligen fram emot besöket för att senare kunna byta ut taket. Säljaren gick upp på taket sedan ner igen lika snabbt som han tog sig upp. Han sa att taket var 130 kvm stort! Ingen av konkurrenterna har nämnt att taket var så stort!!. Gick ner från taket och åkte tillbaka hem. Såå dåligt lika likgiltig om försöka få till ett ombyggnation av taket som han var innan. Ställde aldrig några frågor!

Svar från VillaTakspecialisten

Hej Christian, Tack för din feedback och vi beklagar verkligen att platsbesöket inte levt upp till dina förväntningar. Det stämmer att vi har haft långa vänte tider för våra platsbesök eftersom efterfrågan har ökat mycket. När säljaren kom ner frågade du hur stort taket var och där fick du svaret i kvm. Dagen efter vårt besök valde vi att tacka nej till att lämna offert vilket vi har rätt till att göra och det var verkligen inte vår mening att göra dig upprörd. Vi önskar dig verkligen lycka till med takomläggningen. mvh Villatakspecialisten

Viveca F
Skrev om VillaTakspecialisten

Vi anlitade Villa Takspecialisten efter recommendation och de levde upp till våra förväntningar då de renoverade och la om vårt villatak av tegel med en del relaterat plåtarbete. En tydligt och detaljerad offert och genomgång av arbetet på plats. Konkurrenskraftigt pris i jämförelse med andra offerter. Kvalitetsansvarig som följde hela arbetet och rapporterade av regelbundet. Snabb återkoppling vid frågor och problem. Iordningställande och städning efter avslutat arbete. Vi är supernöjda med taket. Jag ger dem 4/5...

Nils Georg Andreas T
Skrev om VillaTakspecialisten

Rekomenderas varmt. Väldigt professionella genom hela processen från offert till efterkontroll. Det här företaget förstår hur det är att vara på andra sidan och ser till att man som kund känner sig trygg genom tydlighet och noggrannhet.

Karin B
Skrev om VillaTakspecialisten

Mycket professionellt företag både inför, under och efter omläggningen av taket.

Hans-olof V
Skrev om VillaTakspecialisten

Vi anlitade VillaTakspecialisten för omläggning av betongtegeltak och utbyte av takfönster. På det hela taget är jag mycket nöjd. Detaljerad och tydlig offert. Lösningsorienterad arbetsledning. Välorganiserat och snabbt utförande. Proffsigt med noggrann efterkontroll och dokumentation.

Thomas L
Skrev om VillaTakspecialisten

Hej, är mycket nöjd med Villa/Takspecialisten och deras arbete/Thomas

Leif Ö
Skrev om VillaTakspecialisten

Fint nytt tak på tre veckor! Ny råspont, papp, pannor, vindskivor, stuprännor och stuprör. Utmärkt kommunikation med arbetsledaren under hela arbetets gång. Takläggarna jobbade ihärdigt, oavsett väderlek. Rekommenderas.

Björn F
Skrev om VillaTakspecialisten

Vi är väldigt nöjda med takbytet på vårt hus. Allt gick enligt den planering som gjordes innan arbetet påbörjades.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack för ditt fina omdöme Björn, vad bra att allt gick enligt planering!

Susanna F
Skrev om VillaTakspecialisten

Jättebra från början till slut

Svar från VillaTakspecialisten

Hej Susanna, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att hela processen var till din fulla belåtenhet.

Anna H
Skrev om VillaTakspecialisten

Vi bytte ut vårt tak helt och med beställning av målning på utskjutande delar i trä på hela huset. Taket är vi jätte nöjda med med målningen var inte till belåtenhet. Kladdigt och dålig tvätt av grundbrädorna. Därav ej full pott i betyget tyvärr.

Svar från VillaTakspecialisten

Hej Anna, Tack för ditt omdöme, och vad bra att ni är nöjda med taket! Vad tråkigt att takmålningen inte var till full belåtenhet, du får gärna höra av dig så att vi kan reda ut vad som gått snett. Du hittar våra kontaktuppgifter här: https://villatakspecialisten.se/kontakta-oss/

Yvonne A
Skrev om VillaTakspecialisten

Tyvärr, Fimpar i trädgården Bars papper, lite överallt Ej spolade toaletter nr 2, tänk på det till nästa kund, jag fick städa. Träd förstört pga ställning. Sprucken mur..

Svar från VillaTakspecialisten

Hej Yvonne, Först och främst vill vi tacka dig för att du har tagit dig tiden att skriva ett omdöme om oss! Vi beklagar att du inte känner dig nöjd, det du beskriver är självklart sådant som inte ska förekomma på våra arbetsplatser. Du får gärna höra av dig så att vi kan ta reda på vad som gått snett och därmed hur vi kan arbeta för att det inte ska återupprepas. Du hittar våra kontaktuppgifter här: https://villatakspecialisten.se/kontakta-oss/

Göran H
Skrev om VillaTakspecialisten

Bra kundbemötande och jobbet utfört enligt offert.

Svar från VillaTakspecialisten

Hej Göran, Tack för ditt omdöme, vi är glada att du är nöjd!

Jonas G
Skrev om VillaTakspecialisten

Välorganiserat, snabbt, professionellt. Vi är väldigt nöjda.

Svar från VillaTakspecialisten

Hej Jonas, Tack för ditt omdöme, vad bra att ni är nöjda!

Britta N
Skrev om VillaTakspecialisten

Vi är mycket nöjda med VillaTakspecialistens byte av takpannor, läkt, papp, råspont, plåtarbeten, stuprör och taksäkerhetsutrustning på vår villa. Bra bemötande, mycket tydlig offert, väl utfört arbete med takbytet och även väldokumenterat. Vi fick även bilder och dokumentation tillsammans med garantin. Arbetet utfördes på den tid som vi kommit överens om med VillaTakspecialisten. Mycket proffsigt.

Svar från VillaTakspecialisten

Hej Britta, Stort tack för ditt omdöme! Jag ska se till att produktionen får ta del av det.

Pelle O
Skrev om VillaTakspecialisten

Arbetet med att riva det befintliga papptaket, inklusive råsponten, och ersätta det med ett nytt plåttak sköttes mycket professionellt. Allt blev klart i tid och till det överenskomna priset. Rekommenderas varmt

Svar från VillaTakspecialisten

Hej Pelle, stort tack för ditt omdöme! Vad bra att du blev nöjd med allt i processen.

Tommy O
Skrev om VillaTakspecialisten

Vi vart väl bemötta och dom levde upp bättre en man kanske tänkt sig.Men alltid svårt och veta om det skulle bli ngt i framtiden vad det gäller garantier och sådant.Vi bytte ju papp,läkt,pannor och plåtdetajer på hus å garage.

Per Gunnar Pelle O

Svar från VillaTakspecialisten

Tack för ditt fina omdöme Per! Det uppskattas verkligen.

Johan Vilhelm B
Skrev om VillaTakspecialisten

Fungerade snabbt och smidigt från första kontakten till färdig omläggning av taket.

Dan T
Skrev om VillaTakspecialisten

Bra bemötande från offert till färdigt tak efter påtalade mindre lyckade lösningar.

Svar från VillaTakspecialisten

Hej Dan! Tack för ditt omdöme, och vad bra att du är nöjd med bemötandet.

Elisabet L
Skrev om VillaTakspecialisten

Arbetet gjordes på tid och enligt den offert jag fått. Jag tyckte inte att ena takhalvan var helt fri från mossa så jag bad dem komma tillbaka vilket hände snabbt och när jobbet var gjort till min fulla belåtenhet. Jag fick ett fint mottagande.

Svar från VillaTakspecialisten

Stort tack för ditt omdöme Elisabet! Vad bra att du blev nöjd.

Johanna K
Skrev om VillaTakspecialisten

Upplever att taket är av bra kvalitet! Höll sig dock inte till fastprisoffert trots egna felräkningar, var lite nonchalanta kring tider och hade väldigt många kontaktpersoner.

Svar från VillaTakspecialisten

Hej Johanna! Tack för att du tagit dig tiden att skriva detta omdöme, och vad bra att du är nöjd med taket! Jag kommer att framföra kritiken angående offerten, kommunikation och tider till våra medarbetare.

Sylva P
Skrev om VillaTakspecialisten

Blev bemötta på ett trevligt och förtroendeingivande sätt Förväntningarna var att få ett snyggt och välgjort tak Efter 14 dagar hade vi ett fint och proffsigt gjort tak Vi är mycket nöjda och kan konstatera att det är duktiga hantverkare som utfört arbetet Dessutom håller dom rent och undanplockat under arbetets gång Kan varmt rekommendera Villa Takspecialisten Sylva

Svar från VillaTakspecialisten

Hej Sylva, Tack för ditt fina omdöme, vad bra att du är nöjd med vårt arbete!

Anders H
Skrev om VillaTakspecialisten

Allt var bra från start till slut

Svar från VillaTakspecialisten

Tack så mycket för ditt omdöme Anders!

Birgitta L
Skrev om VillaTakspecialisten

Vi är mycket nöjda med arbetet med omläggning av tak och kupa. Saker som var fel på det gamla taket rättades till. Nogrannt och professionellt utfört arbete. Vänligt och informativt bemötande.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack så mycket för ditt omdöme Birgitta, vi blir glada av att höra att ni är nöjda med vårt arbete!

David M
Skrev om VillaTakspecialisten

De var snabba att komma igång slutförde det arbetet inom angiven tid och budget med bra resultat. Det fanns hela tiden en dialog där de kollade detaljer med oss och visade på alternativ. Eftersom det var ett fullt takbyte var det väldigt skönt att de inom 2 dagar hade all ny papp på plats och därmed säkrade att allt var skyddat från regn. Och trots några dagar med snö och regn och att transporten av takpannorna blev försenad på grund av problem med en lastbil så rymdes det inom tidsramen de angivit.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack David för ditt omdöme, vad kul att höra att du är nöjd!

Lennart M
Skrev om VillaTakspecialisten

Jag har svårt att tro att ett takbyte kan göras smidigare. Dagen efter jag accepterade offerten blev jag uppringd och tid för planeringsmöte bestämdes till senare samma dag. Dagen efter bygger man byggnadsställningen. Rivningen av gamla taket påbörjades så snart byggnadsställningen blev klar. Tre veckor tog takbytet fr.o.m. att ställningen började resas tills dess att taket blev helt färdigt, ställningen rivits och tomten städats från skräp. Jag har svårt att tänka mig att någon annan skulle ha kunnat göra jobbet bättre...

Svar från VillaTakspecialisten

Stort tack för ditt fina omdöme Lennart, vi blir otroligt glada av dina fina ord och att du känner dig nöjd med vårt arbete!

Jörgen O
Skrev om VillaTakspecialisten

Bra kontakt, väl och snabbt utfört arbete, går på helfart, jobbar hela tiden. Bra kontakt o tillgängliga arbetsledar

Svar från VillaTakspecialisten

Tack så mycket Jörgen, vi blir glada av att höra att du är nöjd med arbetet!

Ida D
Skrev om VillaTakspecialisten

Vi anlitade VillaTakspecialisten för omläggning av vårt tak. Vi ville återställa till enkupigt tegel som huset hade i originalutförande och det upplevde vi att VillaTakspecialisten såg som positivt. Bra kommunikation igenom projektet. Trevlig personal. Det enda minuset som blev var avslutet på stuprören där vi valde en skarp vinkel för att bibehålla det tidstypiska för huset. Vid regn blev det jättehögt ljud ifrån dem. (De gamla med samma vinkel gav inte alls samma ljud, kanske att godset var tjockare på de äldre?!)....

Svar från VillaTakspecialisten

Tack så mycket för ditt fina omdöme Ida! Vad kul att höra att du är nöjd med arbetet!

Kurt L
Skrev om VillaTakspecialisten

Mycket trevligt o proffsigt bemötande. Trevlig personal som jobbade oavbrutet trots mycket snö o hårt väder. Väl utfört arbete, kan varmt rekommendera Villa Takspeccialisten!

Svar från VillaTakspecialisten

Tack för ditt omdöme Kurt, vad kul att höra att du är nöjd!

Anette H
Skrev om VillaTakspecialisten

Jag anlitade Villatakspecialisten för att lägga om taket på min villa. Seriöst företag med ordning på offertförfarande, försäkringar osv. Arbetet utfördes snabbt och effektivt, helt enligt mina förväntningar.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack Anette för ditt omdöme, vi blir väldigt glada över de fina orden!

Olov H
Skrev om VillaTakspecialisten

VillaTakspecialisten har utfört en renovering av taket på vår villa. Arbetet utfördes av en mycket kunnig och mycket trevlig personal till vår fulla belåtenhet Dessutom överräcktes en fullödig dokumentation. Vi kan varmt rekommendera denna firma. Olov Hellström

Svar från VillaTakspecialisten

Tack Olov för ditt omdöme, vi blir väldigt glada av att du kan rekommendera oss!

Bertil N
Skrev om VillaTakspecialisten

Ett företag med god ordning och reda och fungerande egenkontroll. Lätt att kommunicera med. och håller det de lovar. Jag fick ett nytt fint tak.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack för det fina omdömet Bertil, vad kul att höra att du är nöjd!

Sven S
Skrev om VillaTakspecialisten

Professionell hantering hela vägen från första kontakt, offert, avtal, planering, genomförande till slutbesiktning.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack Sven för ditt fina omdöme!

Sebastian B
Skrev om VillaTakspecialisten

Proffsigt och kvalitetsmässigt arbete. Villatakspecialisten (DM tak) anlitade vi för att lägga nytt tak efter att vi drabbats av en annan oseriös entreprenör som inte utfört arbete fackmannamässigt. Nu är vi väldigt nöjda och skulle aldrig välja något annat företag än DM tak i framtiden.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack Sebastian för ditt omdöme! Vad kul att ni är nöjda och inte skulle välja något annat företag i framtiden!

Richard Anders Bernhard R
Skrev om VillaTakspecialisten

Nyinflyttade i 50-talsvilla märkte vi att taket läckte in. Efter besiktning från DM Tak / Villatakspecialisten upptäcktes att det var i mycket sämre skick än förväntat, mycket på grund av att bärläkten monterats på felaktigt sätt. De lämnade en offert på omläggning av tak inklusive byte av råspont, samt nytt takfönster och nytt tätskikt på betongbalkong. Offerten var supertydlig och vi fick en bra genomgång av alla detaljer. De var inte billigast men vi valde ändå Villatakspecialisten på grund av deras noggrannhet. Vi hade...

Svar från VillaTakspecialisten

Tack så mycket för ditt fina omdöme, vad kul att ni känner er supernöjda med helheten!

Johan A
Skrev om VillaTakspecialisten

Kunniga och noggranna, De kan tak, man känner sig trygg från första sekunden.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack så mycket Johan, vad kul att du kände dig trygg från första sekunden!

Carl-Olov S
Skrev om VillaTakspecialisten

Utomordentligt bra fint bemötande. perfekt arbete, alla punktliga, vänliga

Svar från VillaTakspecialisten

Tack för dom fina orden Carl-Olov, vi är glada att du är nöjd!

Kerstin T
Skrev om VillaTakspecialisten

Arbetet utfört under den tid som offerten sa. Nackdelen var att vi språkmässigt inte förstod varandra. Arbetet utfört väldigt bra.

Jonathan K
Skrev om VillaTakspecialisten

Tim började med en oerhört seriös kontroll av taket innan han kom med en offert. Han undersökte taket under längre tid än dom andra 4 vi tog in offerter ifrån gjorde totalt. Kändes tryggt och som att han faktiskt gjorde allt han kunde för att ursprungsofferten skulle innehålla så få överraskningar som möjligt. Bra kommunikation genom hela processen och väldigt lätta att nå vid frågor. Grabbarna som bytte taket jobbade på i ur och skur, även vissa lördagar för att bli klara så snabbt som möjligt. Alla oväntade saker...

Svar från VillaTakspecialisten

Tack Jonathan för ditt fina omdöme, vi blir så glada att höra att det har känts tryggt och att du är nöjd med arbetet!

Inga-Lill T
Skrev om VillaTakspecialisten

Mitt första intryck fick jag genom en informativ annons i Villägaren. Ett besök av medarbetare som informerade mig om mitt taks ”kondition” tydligt. En specificerad offert, som var lätt att förstå. Kontinuerliga möten/telefonsamtal med medarbetare i arbetsledande/ansvars position. Noggrann uppföljning kontinuerligt under hela arbetet. Slutlig noggrann granskning av taket.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack Inga-Lill för ditt omdöme, vad kul att du känner dig nöjd med hur arbetet utförts!

Linda B
Skrev om VillaTakspecialisten

Mitt gamla tak var av eternit, både takpannor och undertak, och jag ville byta ut alltihop. Detta visade sig vara svårt för de flesta takfirmor jag kontaktade. Så jag blev mycket glad när det visade sig att Villatakspecialisten kunde genomföra asbestsaneringen och takbytet på det sätt jag önskade. Då huset är ett parhus var det särskilt viktigt att skarven mellan grannens tak och mitt nya gjordes på ett sätt som både jag och grannen var nöjda med. På startmötet var alla inblandade på plats och eventuella frågetecken rätades...

Svar från VillaTakspecialisten

Tack Linda för fint omdöme! Vi blir väldigt glada över att höra att du kunde känna dig helt trygg med arbetet och är nöjd.

Lillemor Margareta S
Skrev om VillaTakspecialisten

I samband med att vi planerade att lägga om taket på vårt 30-talshus till sommaren 2022 såg vi DM-Taks banderoll på en annan byggnad i närheten av oss och tog kontakt med en person där som verkade nöjd efter påbörjat arbete. Vi hade innan dess haft lite olika kontakter för att jämföra priser och vår syn på kompetenser och det visade sig att inte alla företag tog sig an den här typen av tak. Vi kontaktade DM-Tak och gick igenom hela arbetet med både pris och utförande utifrån våra önskemål. Det blev vissa förändringar...

Svar från VillaTakspecialisten

Tack så mycket för ditt fina omdöme Lillemor, vad kul att ni är nöjda med arbetet!

Peter B
Skrev om VillaTakspecialisten

Valde Villatakspecialisten för att renovera/lägga om taket på vår 20-tals fastighet i Gamla Enskede. Tydligheten, pedagogiken och flexibiliteten i offert och under säljskedet gjorde att valet föll på Villatakspecialisten. Även mycket nöjd med genomförandet och processen under byggskedet med stor lyhördhet och ett kvalitetsfokus som jag uppskattade.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack Peter för ditt fina omdöme, det gör oss glada att höra att ni är nöjda med hela processen!

Torbjörn Sven E
Skrev om VillaTakspecialisten

Hej vi anlitade Villatakspecialisten för total omläggning av taket på vår 80-talsvilla. De uppvisade en jättebra projektstyrning och var på plats alla dygnets timmar med dagsljus. Arbetet gick snabbare än beräknat och jobbet dokumenterades med bilder så vi kan se exakt vad som gjorts. Vi kan ge dem våra varma rekommendationer.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack så mycket Torbjörn, vad kul att höra att ni är nöjda med omläggningen!

Fritz Alfred Marcus H
Skrev om VillaTakspecialisten

Vi anlitade detta företag för att lägga om vårt tak i Huddinge. Vi hade tidigare blivit kontaktade av flera andra företag som besiktigade och gav oss mer eller mindre seriösa upplägg. Varför vi bestämde oss för Villatakspecialisten var för deras mycket korrekta inspektion, bemötande och en väldigt fin uppläggning av vad som skulle göras och under vilken tid. Dom hade en fortlöpande kontakt med jämna mellanrum med oss under hela arbetets gång + att dom frågade om vi ville ha paus under helgen eller om arbetet kunde fortgå....

Svar från VillaTakspecialisten

Tack Marcus och Maria för ert fina omdöme! Vad kul att höra att ni är så nöjda, det blir vi väldigt glada över!

Kent S
Skrev om VillaTakspecialisten

Våren 2023 lade Villatakspecialisten om vårt tak. Offerten var mycket bra specificerad och efter att jämfört med några andra företag så bestämde vi oss för VillTak. Vårt gamla tak behövde asbestsanering och det genomfördes noggrant efter alla regler. Därefter fortsatte arbetsteam 2 med själva takläggningen och det arbetade snabbt och välorganiserat. Slutbesiktningen gick bra och vi är mycket nöjda med slutresultatet.

Svar från VillaTakspecialisten

Tusen tack Kent för ditt fina omdöme, vad kul att du blev nöjd med arbetet!

Kristina N
Skrev om VillaTakspecialisten

Villa Tak specialisten lade om vårt radhus tak våren 2023. Mycket professionella. Väl utfört arbete, tydlig offert, lätt att få tag i ansvariga och arbetsledare. Gick alltid att ha en diskussion om olika aspekter på utförande. Väldigt noga med att göra ett bra jobb som ska hålla länge. Bra säkerhetsanordningar för de som lade taket. Tog hand om avfall och städade undan snabbt efter genomfört arbete. Rekommenderar dem verkligen. Kristina Nordenskjöld.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack för ditt omdöme Kristina och de fina orden, vad kul att höra att du är nöjd!

Marjatta S
Skrev om VillaTakspecialisten

All personal var vänliga och hjälpsamma och svarade på mina otaliga frågor och funderingar. Den kvalitetsansvarige - Patrik- kom förbi när jag undrade över någonting som inte på ett enkelt sätt gick att förklara i telefon. Takläggarna på plats var trevliga och professionella. Jag hade möjlighet att se dagens arbetsmoment på deras telefon om jag undrade över någonting. Jag uppskattar det och kan varmt rekommendera Villatakspecialisten.

Svar från VillaTakspecialisten

Tack Marjatta för ditt fina omdöme och för ditt förtroende!

Andreas P
Skrev om VillaTakspecialisten

Renoverade taket på min 50-tals villa och villa takspecialisten leverade fullt ut. De var inte billigast av de offerter vi tog in men de var både lyhörda om vår önskemål och snabbt igång. Under själva arbetet så kom de på utsatta tider, vi fick regelbundna uppdateringar om status och både vi och våra grannar var imponerade av hur snyggt och städat (de städades varje dag innan hemgång) hela renoveringen sköttes. Rekommenderas starkt!

Svar från VillaTakspecialisten

Tack Andreas för ditt omdöme och de fina orden!