Jag vill varmt rekommendera SYDVENT till alla som överväger att installera ett ventilationssystem i sitt hem! Jag äger en villa och SYDVENT hjälpte mig att installera ett FTX-system utan några problem eller huvudvärk. Hela processen gick smidigt från början till slut, och deras expertis var tydlig i varje steg.
Kristoffer och Marianne förtjänar särskilt beröm. Kristoffer var otroligt kunnig och hjälpte till med alla tekniska detaljer, medan Marianne såg till att allt administrativt flöt på smidigt. De var båda alltid tillgängliga... för att svara på frågor och säkerställde att jag som kund kände mig trygg och informerad genom hela processen.
Installationen skedde snabbt och professionellt, och jag märkte direkt en förbättring i luftkvaliteten i hemmet. Jag uppskattade särskilt deras förmåga att arbeta utan att skapa några utmaningar för mig som villaägare – allt gick verkligen enkelt och problemfritt.
Tack till SYDVENT, Kristoffer och Marianne för ett fantastiskt jobb! Jag är mycket nöjd och rekommenderar dem varmt till alla som behöver ventilationslösningar.