Systembolaget i Växjö har något för alla smaker. Med självplock system fungerar det utmärkt att kunna välja och vraka:). En etablering på Campus kanske inte vore helt fel dock!
Systembolaget AB
15 omdömen om Systembolaget AB
Detta är en bra affär med ett stort utbud, dock så har de lite höga priser för oss studenter. Butikspersonalen är trevliga och har god kunskap kring de produkter som de säljer.
Ett helt okej systembolag mitt inne i centrum. Bra utbud och priser.
Fräsht systembolag, relativt stort utbud med bra personal.
Bra bra myckebra, ligger bra till och kan absolut inte klaga på utbudet. Inga konstigheter med priserna eller med personalen. Öppetiderna håller sig till systemstandard.
Bra utbud och butiksplanering. Persinalen kan kännas lite frånvarande ibland, men om hjälp behövs så är de oftast väldigt kunniga. Det enda minuset är väl att dom stänger två på lördagar.
Finns inte mycket att säga. Går inte utan! Stort utbud och väldigt kunig personal.
hur skulle vi klara oss utan detta? vi studenter är nog större stammkunder än alkoholisterna ;)
Mycket bra butik som det är lätt att få hjälp och hitta i. stort utbud och för det mesta har de allt man ska hemma.,
En mycket välordnad butik som är lätt att hitta i. Kanske att personalen kunde vara en smula trevligare. Öppettiderna skulle även de kunna vara lite bättre.
En stor butik där det finns lite av det mesta. Lite finare viner för ett dyrare pris men även lite billigare varianter finns att tillgå. Trevlig personal som dessutom är kunniga inom sitt område så vill man veta vad som passar att dricka till vissa rätter så är det bara att fråga så får man hjälp.
bra priser och ett fint utbud. stora variationer av märken, från billigare lite skräpigare till det lite dyra och lite finare
stor och bra butik, lätt att hitta! trevlig och hjälpsam personal
Lite större butik än inne i stan och har såklart ett bra sortiment. Dock är det samma sak här, den svenska skattepolitiken är otrolig. Alkohol tillverkas i Serige, körs till Tyskland, och hämtas tillbaka till Sverige.