Super gode produkter og hurtig levering
Tailwind Nutrition Sweden
Tailwind är företaget som kombinerar elektrolyter, vätska och näring i en god sportdryck som är skonsam för din mage. Vår affärsidé är att erbjuda en sportdryck som innehåller allt du behöver. Den har en ren och lätt smak och uppfyller alla näringsbehov. Inget kladd. Ingen konstig eftersmak. Alltså en sportdryck av hög kvalitet...
792 omdömen om Tailwind Nutrition Sweden
Sedan starten hos Reco 2015
Jag har testat många olika gels och sportdrycker under mina långa träningspass och ultralopp. Tailwind Endurance Fuel är överlägset bäst för min mage. Jag är inte ensam att tycka det, letar man runt i trådar på nätet om ultralöpning och känslig mage, så är Tailwind Nutrition överrepresenterat av långdistanslöpare med samma känsliga mage som min. Mitt nästa lopp är 100 miles där huvudenergin kommer att vara Endurance Fuel.
Good, very quick delivery to Iceland :)
Enkelt att dricka o bra smak Funkar bra i ultras
Enkelt att handla, snabb leverans.
Lättdrucket & snäll för magen.
Bästa nutritionen för ultralopp, snabb leverans
Grym sportdryck! God smak, snäll mot magen och blandar sig väldigt lätt! 10 av 10 🏃🏽➡️
Bra sportdryckspulver, skickades snabbt, men tråkigt att det inte går att köpa i en fysisk butik.
super god service og levering af varer
Inga konstigheter här. Bra beskrivning av produkter och kort leveranstid.
enkelt att beställa, snabb leverans.
Beställt, betalt men inte ens.fått.mina produkter så inte alls nöjd.
Lätt och beställa och betala med Swish. Snabb leverans med mitt namn handskrivet på påsen. Produkten är bra både under och efter mina pass. Aldrig några magproblem.
Lätt att handla och snabb leverans! Rekommenderar!
Hurtig levering og nem bestilling på hjemmesiden. God service med personlig navn på produkterne😀
En produkt som verkligen fungerar om du ska träna länge.
Efter att ha testat många produkter använder jag numera bara Tailwind på alla mina ultralopp. Aldrig problem med magen, varierade smaker som man kan köra hela dagen utan att tröttna. Enkelt att hantera med portionsförpackningen. Snabb leverans.
Top packing and shipping was fast
Ordering and delivery went smooth and quick. Just in time to fuel me up during Nøsen Hundreds 🔥👌
Super produkt. Hurtig levering.
Bästa sportdrycken. Lättlöst och blir inte nått gegg i flaskorna.
Enkelt beställa och snabb leverans 🚚
Hundra procent. Inte sliskigt. Bara ren energi genom alla mina äventyr
Ett väldigt personligt företag med bra produkter. Har handlat från dem i ett antal år nu. Även när det blir fel är de bra att ha att göra med.
Hurtig levering til Danmark. Super god kundeservice. Keep the spirit.
Varorna är som det står på webbsidan och supersnabb leverans!
Lite oklart vilken effekt det ger. Men det är den första sportdryck som jag fått lite ont i magen av tyvärr.
Effektivt energitillskott som inte alls smaka och är sockersliskigtt. Än så länge har jag inte fått kramp, sedan jag börjat använda Tailwind, för ca ett år sedan.
Har använt Tailwind under ett par år nu. Fick ont i magen av andra sportdrycker men Tailwind funkar problemfritt till allt från längre träningspass till ultralopp. Fördrack mig på citronsmaken på ett ultra I våras så nu kör jag naked.
Underbara produkter! Smakar bra allihop och är bra för magen. Behöver ingen annan energi på halvmaran eller fyra-timmarspasset i skogen. Snabb leverans.
Tailwind är den ända energidryck min mage klarar av på långa träningspass. Rekommenderar den alltid.
Bra produkter och bra service. Tailwind är den produkt jag gillat bäst hittills att använda på långa löprundor. Mild och trevlig smak som inte är sliskig som sportdryck ofta är. Drycken har en liten smak av salt som man ofta är sugen på efter några timmars aktivitet. Kommer definitivt använda Tailwind på kommande ultramarathon-lopp.
Snabb leverans med personligt meddelande på produkten gör att jag återkommer som kund, garanterad!
Kjapt og enkelt å bestille, en god opplevelse :-)
Trevliga och väldigt bra bemötande när det råkade bli fel i min order!
God og hurtig service. Kan anbefales.
I like the product very much!
Fantastiska produkter och snabb leverans.
Bra produkter, snabb leverans!
Nem bestilling, hurtig betjening og afsendelse af varen - top notch!!
Alltid snabb leverans. Bra sammansättning på produkterna. Bra smak.
Alt i en løsning. Det er genialt både for hovedet, maven og benene.
Fungerade bra att handla via siten, bra produkt och blir fler köp.
Super god oplevelse og hurtig levering
Beställde på nätet och varorna kom till mig efter ett par dagar. Hade beställt små ”portionspåsar” både sportdryck och proteindrinkar. Produkterna verkar väldigt bra, har inte kommit igenom alla än😉 Men jag tycker bruksanvisningen är förvirrande, Trodde att en förpackning var till 500 ml eller 750??
I am very satisfied with the Tailwind product.
Bra grejer! Bästa sportdrycken enligt mig. 👍🏼🥇
Bästa sportdrycken! Fungerar bra även om man lider av såkallad löparmage!
Bästa energidryck som jag testat! Har sprungit div. trailmaraton och klarat mig utmärkt på tailwind. Aldrig haft något problem med magen eller haft dippar när jag använt drycken. Perfekt att portionera efter hur krävande loppet är. Köpt både med och utan coffein. Supernöjd