Trevlig personal! kunde bolla tankar och nyans med dom vilket vi uppskattade. Tvätt och målning med resultat var kanon.
Takio Takmålning AB
Takio Takmålning är ett passionerat företag som bryr sig om både din fastighet och miljön. Vi erbjuder professionell taktvätt, takmålning och fasadtvätt i Göteborg, Fjällbacka och Marks kommun. Vårt mål är att ge ditt tak och fasad nytt liv och skydda dem mot smuts, mossbildning och väderpåverkan. Vi använder miljövänliga metoder...
5 omdömen om Takio Takmålning AB
Seriös och noggran hantveekare. Trots ett uppgjort pris utförde han arbete som från början inte var planerat.
Det gick fort och resultatet var vad jag önskade, till ett som jag tyckte var ett rimligt pris.
Första mötet vi hade var mycket bra då Takio verkade vara mycket seriös firma. Vi hade genomgång av taket där vi gick igen hur arbetet skulle utföras, tvätt behandling samt målning av takpannorna blev perfekt. Pris samt utförandet motsvarade alla mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Takio.
Vårat tak blev som helt nytt efter Takmålningen och vi har fått väldigt många komplimanger ifrån grannar som också blivit intresserade att göra samma sak på sitt hus!