Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

www.tandgalleriet.se
  • Badge2024
4.9
Llama 070-170 14 46 Compartir

FOKUS PÅ TANDHÄLSAN MED KONSTNÄRLIG TOUCH Hej och välkommen till Tandgalleriet! Viktoria Brunbäck är legitimerad Tandhygienist med kandidatexamen från Karolinska Institutet. Viktoria är känd för sitt kreativa tänkande och hon har även bakgrund som konstnär. Tandhygienistverksamheten erbjuder undersökningar, tandhygienistbehandlingar,...

158 omdömen om Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Sedan starten hos Reco 2024

Riitta B
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Trevligt, personligt och professionellt rakt genom.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hej Riitta, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för mig att du känner att behandlingen var både trevlig, personlig och professionell. Jag strävar alltid efter att ge mina patienter bästa möjliga upplevelse och är glad att jag lyckades med det under ditt besök. Tack att du väljer vår klinik! Vi ser fram emot att få ta hand om din tandhälsa framöver! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med.

Niklas R
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Väldigt bra upplevelse o bemötande! Proffsig i utförandet o väldigt vänlig o trygg, vilket skapar ett lugn o förtroende för någon som tycker det är rätt olustigt o gå till tandvården.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Niklas för ditt fina omdöme! Jag är så glad att du kände dig både trygg och väl omhändertagen under besöket. Det är viktigt för mig att skapa en lugn och positiv upplevelse, särskilt för dem som känner sig obekväma inför tandvården. Varmt välkommen åter!

Max W
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Bra och tydlig genomgång inför behandling. Genomgående trevligt och professionellt bemötande.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hej Max, Tack så mycket för ditt omdöme! Jag är glad att du känner dig nöjd med tandhygienistbesöket. Det betyder mycket att du kände dig väl omhändertagen. Varmt välkommen tillbaka om du behöver fler behandlingar framöver!

Georgios A
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Mottagandet var utmärkt och jag är tacksam för alla råd om min munhälsa.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Georgios för din fina feedback! Jag är glad att du uppskattade mottagandet och de råd jag kunde ge dig om din munhälsa. Det är alltid en glädje att hjälpa våra patienter att hålla en god och långvarig munhälsa. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar i framtiden. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dig!

Jan Gunnar O

Kunnig, kommunikativ bra jobbat

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Stort tack Jan för din fina kommentar! Jag är glad att du upplevde mig som kunnig och att kommunikationen fungerade bra. Det betyder mycket att få den här typen av feedback. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar framöver!

Rebecca A
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Trevlig, lyhörd, bra på det hon gör

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Rebecca för din fina feedback! Det glädjer mig att du upplevde mig som trevlig och lyhörd, och att du är nöjd med den behandling du fått. Jag ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med din munhälsa!

Kristina J
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Positiv upplevelse, utan att haft några föväntningar ! Proffsigt bemötande.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Kristina för din fina kommentar! Jag är glad att du hade en positiv upplevelse och att du kände dig väl bemött. Tack att du väljer vår klinik, varmt välkommen åter!

Maritha K
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Mycket omvårdande och vänlig, gjorde en ordentlig genomgång av tänderna.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Maritha för ditt fina omdöme! Jag är glad att du kände dig väl omhändertagen. Du är varmt välkommen åter!

Mari V
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Noggrann och kunnig. Blev vänligt bemött.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Mari för ditt omdöme! Jag är glad att du kände dig väl bemött och uppskattar min kompetens. Du är varmt välkommen åter!

Thanawat K
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

She is a good dentist, very good service! and very helpful

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hello Thanawat, Thank you so much for your kind words! I'm glad to hear that you were satisfied with the service and found me helpful. I truly appreciate your feedback. You are very welcome back!

Lena T
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Bra och tryggt med ny teknik. Viktoria är lyhörd och lyssnar på person.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Lena för din positiva feedback! Jag är glad att du kände dig trygg med den nya tekniken och att du upplevde att jag var lyhörd. Du är varmt välkommen åter!

Johan P
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Trevligt bemötande och genomgående proffsig behandling. Lugnt och pedagogiskt genom hela besöket. Kan varmt rekommendera.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Johan för din fina recension! Jag är glad att du kände dig väl omhändertagen och att behandlingen var lugn och pedagogisk. Din rekommendation betyder mycket för mig. Varmt välkommen åter!

Monica N
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Mycket trevlig och framförallt duktig. Jag nästan somnade under behandlingen

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack Monica för ditt omdöme! Trevligt att höra att tandhygienistbehandlingen med hjälp av vår nya modern utrustning Airflow Prophylaxis Master kändes utan ont och obehag och att du kunde slappna av under besöket. Du är varmt välkommen åter!

Julieta A
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Fick jätte fint bemötande, engagerad, kompetent och noggrann. Viktoria var lyhörd , för mina funderingar och frågor. Så mjuk och lätt i handen. Förklarade varje steg, tog sig tid. Jag kände mig trygg. Över förväntan.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hej Julieta, Vad roligt att du trivdes med besöket! Tack för ditt omdöme och varmt välkommen åter!

Joakim J
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Otroligt nöjd med mitt besök Viktoria var professionell och vänlig, kände mig välkommen från första stund. Behandlingen var behaglig och effektiv, Så högsta betyg från mig jag kommer definitivt tillbaka! :)

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hej Joakim, Tack så mycket för det högsta betyget! Vad roligt att du känner dig nöjd med tandhygienistbehandlingen. Varmt välkommen åter!

Helena W
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Klart bästa tandhygienist jag har haft! Mycket trevligt sätt och kunnig. Jag uppskattade verkligen att hon inte bara sa vad som behövde förbättras utan också vad som var bra! Så tacksam!

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Helena för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade samtalsmetodiken och känner dig nöjd med besöket! Varmt välkommen åter!

Lena C
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Fantastiskt duktig med ett mycket trevligt och bra bemötande. Också väldigt lugn och förklarade tydligt vad hon gjorde, vilket uppskattas mycket. Kan verkligen rekommendera henne.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hej Lena, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad trevligt att du trivdes med besöket och att det kändes bra med min behandlingsteknik. Du är varmt välkommen åter!

Bo P
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Trevligt och lugnt mottagande, bra information om vad hon gjorde, allt bra !

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Bosse, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du känner dig nöjd med besöket. Du är varmt välkommen åter!

Ulla K

Mycket trevligt bemötande och kunnig Tack! Ulla

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack snälla Ulla för ditt omdöme! Vad roligt att känner dig nöjd me bemötandet! Tack att du väljer vår klinik, varmt välkommen åter!

Sverre S
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Mycket bra. Skicklig och med ett trevligt och tryggt bemötande. Tog tid på sig, utan stress. Beskrev hela tiden vad hon tänkte göra härnäst. Rekommenderas varmt.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Sverre för din recension! Vad roligt att höra att du känner dig nöjd med besöket. Jag uppskattar verkligen din rekommendation. Du är varmt välkommen åter!

Micael E
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Bra bemötande och goda råd inför framtiden...

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Micael för ditt omdöme! Vad roligt att du känner dig nöjd med besöket och uppskattade rekommendationer om egen munvård. Du är varmt välkommen åter!

Gunnar B
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Återbesök. Lika bra bemötande och skonsam och professionell behandling som vid första besöket. Rekommenderas varmt!

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Gunnar för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du känner dig nöjd med besöket. Jag uppskattar verkligen din rekommendation. Du är varmt välkommen åter!

Karin J
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Mycket trevlig men kanske lite oerfaren jämfört med tidigare Pia med mycket erfarenhet. Kändes som att vilja sälja tjänster, helt onödiga. Ville vara lite tandläkare. Svårt att förstå språket. Tog alldeles för mycket tid, en timme..

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hej Karin, Tack för ditt omdöme! Du hade en tandhygienistbehandling bokad på 60 min, så det blev varken längre eller kortare. Besöket innefattar diagnostisering av karies, tandlossning, tandslitage, bedömning av munslemhinor, tandstensborttagning samt rekommendationer om daglig munvård vid behov, allt detta är sådant som en tandhygienist utför. Skulle man diagnostisera något som behöver åtgärdas, så är man skyldig att påtala. Tack för att du väljer vår klinik, varmt välkommen åter!

Lise-Lott L
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Så trevlig och duktig på sitt jobb.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack snälla Lotta för ditt omdöme! Tack att du väljer vår klinik, varmt välkommen åter!

Joseph H
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Viktoria är mycket trevlig och professionell. Arbetar med lätt hand och är mycket mån att man som patient mår bra och får alla sina frågor besvarade. Hon ger även goda råd för att munhygienen ska fungera på ett effektivt och hälsosamt sätt. Jag kan varmt rekommendera henne!

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Joseph för ditt omdöme! Vad roligt att du känner dig nöjd med besöket! Du är varmt välkommen åter!

Maria E
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Trevligt bemötande och bra behandling.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Maria för ditt omdöme! Vad trevligt att du är nöjd med behandlingen. Du är varmt välkommen åter!

Joakim J
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Bemötandet var alldeles utmärkt. Jag hade inga förväntningar alls. Hon gjorde ett alldeles utmärkt arbete, och som sagt ett fint bemötande.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack Joakim för ditt fina omdöme! Vad roligt att du känner dig nöjd med besöket! Tack att du väljer vår klinik, varmt välkommen åter!

Margareta A

Lugnt, tryggt och proffsigt. Miljön är jättetrevlig och fin. 😃

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hej Margareta, Tack för ditt fina omdöme! Jag är glad över att du är nöjd med tandhygienistbehandlingen. Tack att du väljer våran klinik!

Tünde B
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Viktoria var väldig proffsig, trevlig. Första gången jag var hos henne och det är definitivt inte sista. Mitt besök gällde tandhygienist. Kan varmt rekommendera Viktoria .

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hej Tünde, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad kul att du känner dig nöjd med besöket. Varmt välkommen åter! 🌷

Mats L
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Omtänksam, vänlig och väldigt mjukhänt. Bästa tandhygienist jag varit hos.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hej Mats, Tack snälla för ditt omdöme! Vad kul att du trivdes med besöket. Du är varmt välkommen åter! 🌞

Lena J
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hon var trevlig lyssnade efter mina önskemål återkommer om ett år igen tack för den här gången

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack Lena för ditt omdöme! Varmt välkommen åter!

Louise K
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Vänlig och noggrann. Svarade på frågor och tog sig tid.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack Louise för ditt omdöme! Du är varmt välkommen åter!

Nina L
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Viktoria är väldigt trevlig, noggrann och försiktig! Hela besöket kändes väldigt bra.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack Nina för ditt omdöme! Vad roligt att det kändes bra med besöket. Du är varmt välkommen åter!

David K
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Det var en mycket professionellt upplevelse.

Tack så mycket David för ditt omdöme! Du är varmt välkommen åter! 🙏🌞

Jenny W
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Very gentle and thorough..Highly recommended.

Thank you so much Jenny! You are welcome back! 🌷🙏🌞

Charlotte N
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Mycket bra och fint bemötande. Berättade hur behandlingen skulle gå till. Noggrann och grundlig och jag fick tydliga instruktioner om hur jag ska sköta mina tänder hemma. Jag kan verkligen rekommendera henne.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Charlotte för ditt omdöme! Vad roligt att du blev nöjd med behandlingen. Du är varmt välkommen åter! 🌷🌞

Andreas G
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Mycket bra, noggrann och effektiv.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Andreas för ditt omdöme och trevligt att veta att du känner dig nöjd med besöket! Du är varmt välkommen åter!

Hans-Eric W
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

× Trevlig och duktig. × Inga förväntningar eftersom det var mitt första besök hos Viktoria. + Min upplevelse var mycket positiv. Upplevde Viktoria som en glad och trevlig person.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack Hans-Eric för ditt omdöme! Vad kul att du känner dig nöjd med besöket! Du är varmt välkommen åter!

Monica A
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Viktoria är en mycket behaglig person och lätt på handen Kan verkligen rekommendera henne

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Monica för ditt omdöme! Vad glad jag blir att du trivdes med besöket, varmt välkommen åter!

Kerstin G
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Mitt första besök hos Viktoria. Jag är mycket nöjd. Blev erbjuden bedövning, förstår inte varför!! Mycket varsam rengörning. 😀

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Hej Kerstin, Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att du känner dig nöjd med besöket! Du är varmt välkommen åter! Svar på din fundering: Alla vi har olika smärttrösklar och olika upplevelser av tandvården som kan påverka valet av att få bedövning eller ej. Tandhygienistbehandlingar kan ibland upplevas som smärtsamma och det kan krävas lokalbedövning i form av bedövningssalva, spray eller injektion inför att patienten ska få en smärtfri och bra behandling.

Marie-Pierre L
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Väldigt nöjd med bemötande! Mycket seriös och förklarar mycket bra hur det ligger tillkvickna vilka åtgärder hon rekommenderar. Kändes väldigt tryggt.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Marie-Pierre för ditt omdöme! Vad roligt att du blev nöjd med behandlingen. Du är varmt välkommen åter! 🌷🌞

Lars K

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack Lars för ditt omdöme! Det ser ut som att du blev riktigt nöjd med tandhygienistbehandlinge😉 Du är varmt välkommen åter!

Irene I
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tandhygienisten var noga med att informera om allt hon gjorde. Hon frågade om mina smärtor. Hon använde sugen effektivt så att jag inte kände mig ”kvävd”. Jag går gärna tillbaka till henne.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack Irene för ditt omdöme! Vad roligt att du känner dig nöjd med behandlingen! Du är varmt välkommen åter! 🌷🌞🙏

Maria S
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Behandlingen genomfördes på ett behagligt sätt som fick mig att slappna av trots min tandläkarskräck.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Maria för ditt omdöme! Vad roligt att du var nöjd med besöket. Vi har utbildning och erfarenhet att behandla patienter som är tandvårdsrädda. Varmt välkommen åter!

Christer B
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Viktoria är en mycket duktig och ödmjuk hygienist för mig en helt ny bekantskap. 🙏

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack snälla Christer för ett fint omdöme! Vad trevligt att höra att du blev nöjd med besöket. Varmt välkommen åter!

Claes F

Mycket vänlig och proffesionell

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Claes för ditt omdöme! Varmt välkommen åter!

Jimmy B
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Trevlig, lugn och professionell!

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Jimmy för ditt omdöme! Varmt välkommen åter!

Harriet Madeleine T
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Mitt första besök hos Viktoria blev överraskande positivt. Hon är mycket noggrann, informativ och omhändertagande. Jag kommer gärna tillbaka.

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Madeleine för ditt omdöme! Varmt välkommen åter!

Roger J

Mycket bra Tandhygienist rekommenderar henne

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Roger för ditt omdöme! Varmt välkommen åter!

Cecilia P
Escribió sobre Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Viktoria var jättetrevlig, mycket kunnig och förklarade tydligt. Hon var dessutom noggrann och försiktig. Jag kommer definitivt att komma tillbaka. Mina varmaste rekommendationer!

Svar från Tandhygienist Viktoria Brunbäck / Tandgalleriet AB

Tack så mycket Cecilia för ditt omdöme! Varmt välkommen åter!