Jättebra tandläkare och very good proffs och jättebra tandläkaren kontur och snäll tandläkare
Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Välkommen till Tandläkare Cleopatra Eriksson, din tandläkare i centrala Norrköping! Vi har över 40 års erfarenhet och är vana med att behandla tandvårdsrädda, såväl barn som vuxna. I våra fina lokaler välkomnas du till en avslappnad miljö där målet är att du som patient ska känna dig trygg. Vi utför både basundersökningar...
20 omdömen om Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej! Tack för ditt fina omdöme. Jättekul att läsa. Du är välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Hon är den bästa tandläkaren jag varit hos. Bra bemötande och snäll. Trevlig. Jag har tandvårdsskräck och hon hjälpte mig verkligen med det. Tacksam för henne. Kommer att fortsätta att gå till henne och även med mina barn.
Hej Hanna! Vad kul att läsa. Tack för din recension! Ni är välkomna åter. Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Hon är trevlig, mycket professionell, är mycket nöjd.
Hej Erika! Tack för att du tog tid att skriva ett fint omdöme. Jättekul att läsa. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Hon kom och möte upp mig och har ett lugnt och trevligt bemötande och jag känner mig trygg när jag går till henne då jag tycker det är lite jobbigt att gå till tandläkaren. Mina förväntningar och hopades på att inte behöva komma tillbaka mer och det såg bra ut i munnen och det gjorde det. Hon är mycket skicklig tandläkare och är så nöjd att ha börjat gå till henne. Jag köpte inget annat. MVH Lena Magnusson
Hej Lena! Tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada av att läsa detta. Du är välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Cleopatra är alltid välkomnande och lugn när man kommer. Upplever att Cleopatra är mycket kunnig.
Hej Lena! Tack för ett så fint omdöme. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Cleo är alltid nåbar och har omgående tid för åtgärd. Behandlingen utföres med varsamhet och säker hand i en behaglig atmosfär.. Jag har fullt förtroende och känner trygghet med hennes åtgärder. Resultatet av hennes åtgärder har hittills alltid utfallit mycket väl.
Hej! Tack för ditt omdöme, roligt att läsa! Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Lugn och sansad person. Mycket informativ gällande sitt arbete mot sina kunder.
Hej! Tack så mycket för att du tog tiden att skriva ett så fint omdöme. Du är välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Får snabbt hjälp vid akuta behov, noggrann och lugn. Verkar påläst.
Hej Stefan! Tack för detta fina omdöme, du är välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Som alltid väl mött av fina tandläkare Cleopatra. Lätt på handen, proffsigt på alla vis. Undersökning med Röngten samt lite borttagning av tandsten. Tycker det är väldigt dyrt men uppvägs av att bli så väl mött varje besök.
Hej Helene! Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva detta omdöme. Du är välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Jag blir alltid trevligt och proffesionellt bemött. Mina förväntningar på besöket uppfylldes, Hon är alltid vänlig och berättar om behandlingen och ger tips och råd. Jag upplever att hon är mån om min tandhälsa och känner mig uppskattad som patient. Jag var där för årlig kontroll och kände mig väl omhändertagen och proffesionellt bemött
Hej! Tack så mycket för att du lämnade ett så fint omdöme. Jättekul att läsa. Du vet att ni alltid är välkomna åter. Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Man blir alltid trevligt bemött och hon svarar gärna på frågorna man har och förväntningar man har är ju att gå därifrån utan hål och det gick ju bra..
Hej! Tack för ett väldigt fint omdöme. Du är välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Allt var bra. Bra bemött god service.
Hej Kjell! Tack snälla för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Väldigt fint och professionellt bemötanden. Hjälpsam och väldigt lugn , fick mig som är väldigt nervös inför tandläkarbesök att känna mig trygg. Jag hade infektion i munnen och behövde få flera tänder utdragna, gick snabbt och nästan smärtfritt. Kan absolut rekommendera Tandläkare Cleopatra Eriksson.
Hej! Tack så mycket för ett fint omdöme, du är välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Känner mig.trygg hos dig, vet vad du gör Väldigt kunnig, hjälpsam Mvh Annette ljungberg
Hej Annette! Tack snälla för att du tar dig tid att skriva ett så fint omdöme. Du är så välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Proffsigt bemötande av erfaren tandläkare. Ett besök rekommenderas varmt.
Hej! Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme! Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Fantastiskt bemötande. Otroligt försiktigt och noggrann undersökning.. bästa tandläkaren.
Hej Linnea! Tack snälla för att du lämna ett så fint omdöme. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Hej, trevligt bemötande och professionellt. Dock tycker jag att priset är för högt.
Hej! Tack för att du tar dig tid att lämna ett fint omdöme. Vill bara informera om att priserna som vi sätter för olika tandbehandlingar utgås alltid från Försäkringskassans referenspriser. Det kan innebära att en tandläkarmottagnings priser kan vara en aning högre eller något lägre än referenspriserna. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
En bra tandläkare som gör ett bra jobb
Hej Jerry! Tack för att du tog dig tid att skriva så fint omdöme. Välkommen åter. Med vänliga hälsningar Tandläkare Cleopatra Eriksson AB
Undersökningen gick snabbt och smidigt. Lugn miljö.
Hej Anne Marie! Stort tack för att du tog dig tid att skriva det så fina omdömet! Smidighet och en lugn, avslappnad miljö är något vi strävar efter. Du är varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar,
Har alltid varit rädd för tandläkaren, men inte att gå till denna tandläkare. Så nöjd.
Hej Pernilla! Tack för denna gång, och tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Du är varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar,