Utomordentlig mottagning. Mycket trevligt och proffesionellt bemötande. Jag kan helhjärtat rekommendera Linda.
Tandläkare Linda Schölin
Välkommen till Tandläkare Linda Schölin! Hos Tandläkare Linda Schölin får du tandvård i en hemtrevlig miljö. Den tandvårs om vi erbjuder är modern och effektiv. Du kan komma till oss på årliga kontroller eller om du behöver estetisk tandvård eller kanske bettrehabilitering? Behandlingar: Förebyggande tandvård, invisalign,...
493 omdömen om Tandläkare Linda Schölin
Sedan starten hos Reco 2022
Bra och trevligt bemötande av både tandläkare och tandsköterska i en skön och lugn miljö. Undersökningen är snabb, professionell och respektfull. Jag känner tillit och upplever omsorg.
Både Linda och Seija var mycket vänliga och absolut professionella. Jag rekommenderar varmt.
Proffsig, effektiv och omtänksam.
Bra bemötande, känns professionellt
Snäll o vänlig, bra bemötande och bra behandling
Snabbt, professionellt och trevligt!
Jag har blivit väl bemött. Jag har känt mig välkommen. Jag har fått information om besöket och vad som ska göras. Jag har fått mkt bra behandling och har gått hem med ett stort leende.
Linda är alltid trevlig och professionell. Jag är mycket nöjd med att ha Linda som min tandläkare.
Mycket bra, har alltid höga förväntningar på Linda
Trevligt och professionellt bemötande. Tryggt. Det känns roligt att gå till tandläkaren! Omtänksamt bemötande!
Väl bemöt Förtroende givare Lyhörd till mina behov Snabbt svar enligt omständigheterna Det är vad jag förväntar mig från en professionell tandläkare Jag har fått lagat en gammal fyllning .
Hon är lugn och lätt på handen. Det går smidigt och bemötandet är trevligt.
Trevlig, kunnig och väldigt tillmötesgående!
Bra, lugn och förtroendegivande tandläkare i mysig lokal.
Lugn å sansad. Ger ett pålitligt och tryggt sätt. Har humor. Trevlig böna. Mats Höglund
trevligt bemötande, trygg tandvård
Snabbt och professionellt bemötande när jag sökte hjälp hos en tandläkare för tandvärk. Räknar med att detta blir min framtida tandläkarkontakt när det gäller min tandvård. Trevlig miljö.
Bra och seriöst mottagande och bra behandling.
Trevligt och proffsigt bemötande!
Mycket proffessionellt och vänligt bemötande som vanligt. Att gå till tandläkaren är väl inte det man helst av allt vill göra, men att gå till Linda är ett sant nöje. Mycket nöjd!
Det var väldigt bra. Hon är vänlig, hjälpsam och gör bra jobb. Jag är så nöjd för att få vara hennes patient. Pirkko Tuomela
Jag behövde dra ut en tand och Linda fixade detta på ett väldigt proffsigt sätt, rekommenderas
Efter att ha letat i flera år efter en tandläkare som jag kan lita på var jag uppriktigt oerhört glad när jag hittade Linda Schölin. Hon är mycket duktig och effektiv och lagade mina tänder till min belåtenhet. Som person är hon varm och jag fick ett genuint personligt bemötande. Kan bara rekommendera att gå dit och se för sig själv.
Både Linda och hennes tandsköterska är trevliga och får en att känna sig väl omhändertagen under besöket.
Trevligt bemötande och proffsigt genomförande.
Bra att barn canser fonden får lite Manny varit för kort tid hos dig för kunna betyg sätta dig
Toppenbra besök! Effektivt och trevligt.
Jag är en mycket nöjd patient Professionellt bemötande, behandling, m. m
Std undersökning m bra resultat.
Köpte tandtrådsbyglar (Glide från Oral B) som är mycket bättre än t ex Plackers. Inte lätta att få tag i numera.
Bra bemötande. Tydlig information om vad som skulle ske.
Trevlig, lugnt, kunnig. Man känner sig trygg och bekväm, Linda har en fin bemötande.
Jättrebra! Proffsig, trevlig och pedagogisk👍
Så fin på handen att min tandläkarskräck nästan försvinner
Vänligt och omtänksamt bemötande. Positivt också att få en tid väldigt snabbt efter att jag bitit av en del av en tand. Tekniskt skicklig och varsamt handlag.
Snabb och behaglig.besök. Hon är toppen! Jaakko
Hej, Den enda synpunkten jag har är, att om någon ytterligare behandling utöver årlig kontroll ingår, så borde en fråga ställas om detta. Den avancerade tandstensrengöringen är säkert bra, men är just ett sådant tillägg. Hälsningar Peter Nygren
Proffesionellt och bra bemötande Mycket nöjd
En riktigt bra tandläkare helt enkelt. Trevlig till på köpet.
Trevligt besök. Bra och noggrann tandläkare
Vänligt bemötande, omtanke, skicklighet och noggrannhet.
Mycket trevlig och lugn Kan sitt jobb mycket bättre än tidigare läkare
Jag känner mig trygg, vet att mina tänder är i goda händer och får bästa vården.. Besöket på mottagningen känns trevligt och behagligt. Jag är glad över att det är Linda som blev min tandläkare!
Varsam och väldigt trevlig Fullblodsproffs
Bra och omtänksam tandläkare. Känns modernt
Proffsig och trevlig trots att jag var sen och bokade bara en dag innan.
Mycket trevligt bemötande. Annars är väl tandläkaren ingenting man direkt längtar efter men här men här känns det avslappnat. Inga hål i den här gången tack och lov
Bra bemötande och mitt problem troligtvis åtgärdat.
Bra bemötande och åtgärder. Inget att klaga på!