Tapetshopen.se

Tapetshopen.se

• BadgeFourYears
4.7

Som en av Sveriges första webbutiker för tapeter, startades Tapetshopen år 2008. Sedan dess har vi klätt väggar i tusentals hem runt om i Sverige. Vår främsta motivation kommer från dig och ditt projekt. Vi vill ge dig en så stor valmöjlighet som möjligt och en service som får de svåra valen att kännas självklara. Hos oss...

410 omdömen om Tapetshopen.se

Sedan starten hos Reco 2021

Louise W
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb och smidig leverans direkt till mitt postombud. Tittat på tapetprover hos min lokala tapethandlare så jag visste att färgvalet av tapeten skulle sitta som en "smäck" på väggen!!

Helene Ö
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans. Har inte använt varan än

Kurt K
Skrev om Tapetshopen.se

Snygga, bra tapeter som jag fått snabbt.. 2 gånger nu…

Carina S
Skrev om Tapetshopen.se

Supersnabb leverans, enkelt att beställa

Cecilia T
Skrev om Tapetshopen.se

Bra service för ch snabb leveran,

Niina H
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans och varorna oskadade! Toppen!

Jeanette B
Skrev om Tapetshopen.se

Bra priser på fantastiska tapeter, snabb leverans

Ing-Marie D
Skrev om Tapetshopen.se

Snabba med leverans. lätt att beställa jättebra

Lars E
Skrev om Tapetshopen.se

Kan inte vara enklare än så här, snabbt enkelt och framförallt priset. Tapeter vi köpte

Annelie T
Skrev om Tapetshopen.se

Trevliga. Fantastisk service och snabb leverans. Kan varmt rekommendera de.

Svar från Tapetshopen.se

Oj så fina ord! Tack Annelie! Hoppas du blev riktigt nöjd med dina varor!

Tina L
Skrev om Tapetshopen.se

Snabba leveranser och bra utbud

Henrik H
Skrev om Tapetshopen.se

Otroligt snabb leverans till bra pris!

Svar från Tapetshopen.se

Wow - kul! Tack Henrik för detta fantastiska omdöme! Snabb leverans och bra priser är några av dom saker vi vill leva upp till, så det var ju extra roligt att höra att du upplevde ditt köp på detta vis! Hoppas du blev nöjd med dina varor och välkommen tillbaka!

Tove A
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans och tapeterna kom fram välpackade och hela!

Svar från Tapetshopen.se

Tack för ditt fina omdöme Tove - det blir vi så glada för! Hoppas du hittar tillbaka till oss om det blir aktuellt med fler renoveringar!

Elias S
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans och fick varorna som utlovat!

Svar från Tapetshopen.se

Vad härligt att höra Elias! Hoppas du är nöjd med dina varor och välkommen åter när/om tillfälle ges!

Birgitta S
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans till Sundsvall Mycket att välja på Jätte snygga tapeter som jag har förut i ett Rum, nu blir den i hallen 👍

Svar från Tapetshopen.se

Vad roligt att du hittat en favorittapet som får pryda mer än ett rum! Skönt att höra att leveransen kom snabbt. Välkommen igen!

Anna-Karin W
Skrev om Tapetshopen.se

Mycket bra. Tapeterna kom snabbt och är mycket fina.

Svar från Tapetshopen.se

Detta fina omdöme tackar vi för! Vi önskar dig , Anna-Karin, välkommen åter om tillfälle för fler renoveringar ges!

Cecilia P
Skrev om Tapetshopen.se

Väldigt bra bemötande och hjälpsam

Svar från Tapetshopen.se

Åh vad vi blir glada av ett sådant fint omdöme och så fina ord! Vad härligt att höra att du kände dig väl bemött! Hoppas du blev nöjd med dina varor och varmt välkommen tillbaka!

Gunilla B

Bra pris och snabb leverans.Jag köpte 2 rullar Boråslaget

Eva K
Skrev om Tapetshopen.se

Inget krångel och snabb leverans!

Carina N
Skrev om Tapetshopen.se

Lätt att beställa o snabb leverans

Camilla A
Skrev om Tapetshopen.se

Lätt och smidigt och rimligt snabb leverans. Väl packat paket som kom fram helt oskadat.

Jan H
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb och smidig leverans. Är mycket nöjd med fasadfärgen Thor Olje/akrylat från NordenPaint, lätt att arbeta med, täcker bra.

Svar från Tapetshopen.se

Tack Jan för detta fina omdöme! Ja, Thor är en omtyckt fasadfärg och vi kan förstå varför! Du är välkommen åter nästa gång det blir dags för målning - eller kanske tapetsering! :-)

Sangsta E
Skrev om Tapetshopen.se

Mycket snabb leverans av tapeter!

Hanna J
Skrev om Tapetshopen.se

Jättefina presentationer av tapeterna som sedan stämde överens med verkligheten när jag fick hem dom! Bra pris och stort urval, kommer handla mer snart igen

Svar från Tapetshopen.se

Åh vad roligt att höra Hanna! Det finns ju så mycket fina tapeter att välja mellan och härligt att du hittade någon du tyckte om! Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva ett sådant trevligt omdöme och välkommen tillbaka när det blir aktuellt!

Jon Å
Skrev om Tapetshopen.se

Jo det var bra servicen snabb viktigt nu för tiden när det gäller näthandel.

Svar från Tapetshopen.se

Hej Jon och tack för ditt omdöme! Vi försöker alltid svara våra kunders eventuella frågor så snabbt vi bara kan då vi vet att detta är en viktig faktor. Roligt att du kände dig positiv!! Hoppas du blev nöjd med dina varor och varmt välkommen åter!

Carina H
Skrev om Tapetshopen.se

Bra olje/akrylat färg håller länge till bra priser. Har målat trä/plåtdetaljer på huset det blir som nytt. Snabb och säker leverans. Har fått tipset om färgen av sonen som har 2 hus att måla. Är mycket nöjd kund.

Monica G
Skrev om Tapetshopen.se

Hej! Förväntningarna var ganska låga,… Så kom det fina paketet! Wow, sa vi! och visade även upp paketet för vänner.

Svar från Tapetshopen.se

Oj vilket fint omdöme! Ni är varmt välkomna igen och hoppas att tapeterna blev fina på väggen! Tack!

Annika S
Skrev om Tapetshopen.se

Bra hemsida, snabb respons och snabb leverans!

Svar från Tapetshopen.se

Tack Annika för detta fina omdöme! Skönt att vi lever upp till förväntningarna :-) Du är varmt välkommen åter när och om det blir dags för fler renoveringar! Tillägg: Vi tar till oss av din tanke om förbättringar som vi mailat om och uppskattar verkligen att du tog dig tid att meddela oss! Bollen är i rullning här.

Christina J
Skrev om Tapetshopen.se

Nöjd med allt! Snabb leverans!

Svar från Tapetshopen.se

Vad härligt att höra Christina! Vi försöker alltid att leverera så snabbt som möjligt och det är alltid trevligt att få bekräftat att det gått snabbt. Välkommen igen om/när tillfälle ges!

Marja-Lena O
Skrev om Tapetshopen.se

Bra hemsida lätt att hitta det man vill ha och lätt att handla. Jag köpte tapeter med fyrar. Snabb leverans och bra priser. Är mycket nöjd

Svar från Tapetshopen.se

Tack Marja-Lena för ditt jättefina omdöme! Vad skönt att höra att det var lätt att navigera på vår sida och att köpen gick smidigt. Välkommen åter önskar vi på Tapetshopen!

Susann H
Skrev om Tapetshopen.se

Bara bra och mycket fina tapeter

Svar från Tapetshopen.se

Det låter ju strålande! Tack för detta trevliga omdöme och hoppas du hittar tillbaka om det dyker upp nya renoveringstillfällen!

Ann O
Skrev om Tapetshopen.se

Brett utbud, hittade två av mina tapeter billigare för än på andra ställen. Snabb leverans.

Svar från Tapetshopen.se

Tack Ann för ditt fina omdöme - det värmer! Välkommen åter!

Mary Z
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans, förväntad vara. Eftersom det handlar om färg måste det gå en tid för att det skall gå att bedöma kvaliteten men den verkar vara rätt och helt ok att måla med.

Lena E

Kunnig och väldigt trevlig personal. Köpte Elvis tapet Snabb leverans

Helena S
Skrev om Tapetshopen.se

Mycket lätt att handla tapeter pga mätgrejen. Kvinnan som ringde om min adress var mkt vänlig och serviceinriktad. Hon löste problem. Jag är nöjd. Nu ska jag snart börja tapetsera.

Ulf H
Skrev om Tapetshopen.se

Det blev först fel med info men de rättade till det och skickade en rulle extra. Kanonbra

Marie Å
Skrev om Tapetshopen.se

Bra bemötande då tapetrullen hamnade på villovägar. Den kom dock senare än tänkt

Ulrik J
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans och bra kundsupport.

Pia N
Skrev om Tapetshopen.se

Snabbt enkelt att handla där.Bra att få hjälp med antal rullar till rummet.Snabb leverans.

Leif R
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb service när paketet försvann på posten. Att ni hade en fysisk person som tog emot telefonsamtal samt lösnings fokuserat Sara tror jag hon heter.

Birgitta J
Skrev om Tapetshopen.se

Snabb leverans och en kunnig personal som besvarade mina frågor och gav även olika tips om hur man kan behandla en tapet mot smuts, professionell!

Lisa R
Skrev om Tapetshopen.se

Smidig webshop och snabb leverans

Thomas A
Skrev om Tapetshopen.se

Bra service från kundtjänst. Snabb leverans

Nils O
Skrev om Tapetshopen.se

Bra urval, rimligt pris. Blev överraskad att leveransen kom snabbt. Kändes tryggt med leverantör med adress till kontoret i regionen där jag bor. Rekommenderas.

Kerstin K
Skrev om Tapetshopen.se

Takhöjd, snabb leverans, bra pris och stadig förpackning.

Bibban S
Skrev om Tapetshopen.se

Väldigt fina tapeter och bra kvalitet

Anders L

En Borås tapet! Bra hemsida lite lång lev tid 👍

Frida H
Skrev om Tapetshopen.se

Billigt och snabb leverans nästa dag ✨️

Anna N
Skrev om Tapetshopen.se

Enkelt, snabbt, snabb leverans utan krångel.

Cornelia R
Skrev om Tapetshopen.se

Bra service, vi har beställt här i flera år