Snabb och smidig leverans direkt till mitt postombud. Tittat på tapetprover hos min lokala tapethandlare så jag visste att färgvalet av tapeten skulle sitta som en "smäck" på väggen!!
Tapetshopen.se
Som en av Sveriges första webbutiker för tapeter, startades Tapetshopen år 2008. Sedan dess har vi klätt väggar i tusentals hem runt om i Sverige. Vår främsta motivation kommer från dig och ditt projekt. Vi vill ge dig en så stor valmöjlighet som möjligt och en service som får de svåra valen att kännas självklara. Hos oss...
410 omdömen om Tapetshopen.se
Sedan starten hos Reco 2021
Snabb leverans. Har inte använt varan än
Snygga, bra tapeter som jag fått snabbt.. 2 gånger nu…
Supersnabb leverans, enkelt att beställa
Bra service för ch snabb leveran,
Snabb leverans och varorna oskadade! Toppen!
Bra priser på fantastiska tapeter, snabb leverans
Snabba med leverans. lätt att beställa jättebra
Kan inte vara enklare än så här, snabbt enkelt och framförallt priset. Tapeter vi köpte
Trevliga. Fantastisk service och snabb leverans. Kan varmt rekommendera de.
Oj så fina ord! Tack Annelie! Hoppas du blev riktigt nöjd med dina varor!
Snabba leveranser och bra utbud
Otroligt snabb leverans till bra pris!
Wow - kul! Tack Henrik för detta fantastiska omdöme! Snabb leverans och bra priser är några av dom saker vi vill leva upp till, så det var ju extra roligt att höra att du upplevde ditt köp på detta vis! Hoppas du blev nöjd med dina varor och välkommen tillbaka!
Snabb leverans och tapeterna kom fram välpackade och hela!
Tack för ditt fina omdöme Tove - det blir vi så glada för! Hoppas du hittar tillbaka till oss om det blir aktuellt med fler renoveringar!
Snabb leverans och fick varorna som utlovat!
Vad härligt att höra Elias! Hoppas du är nöjd med dina varor och välkommen åter när/om tillfälle ges!
Snabb leverans till Sundsvall Mycket att välja på Jätte snygga tapeter som jag har förut i ett Rum, nu blir den i hallen 👍
Vad roligt att du hittat en favorittapet som får pryda mer än ett rum! Skönt att höra att leveransen kom snabbt. Välkommen igen!
Mycket bra. Tapeterna kom snabbt och är mycket fina.
Detta fina omdöme tackar vi för! Vi önskar dig , Anna-Karin, välkommen åter om tillfälle för fler renoveringar ges!
Väldigt bra bemötande och hjälpsam
Åh vad vi blir glada av ett sådant fint omdöme och så fina ord! Vad härligt att höra att du kände dig väl bemött! Hoppas du blev nöjd med dina varor och varmt välkommen tillbaka!
Bra pris och snabb leverans.Jag köpte 2 rullar Boråslaget
Inget krångel och snabb leverans!
Lätt att beställa o snabb leverans
Lätt och smidigt och rimligt snabb leverans. Väl packat paket som kom fram helt oskadat.
Snabb och smidig leverans. Är mycket nöjd med fasadfärgen Thor Olje/akrylat från NordenPaint, lätt att arbeta med, täcker bra.
Tack Jan för detta fina omdöme! Ja, Thor är en omtyckt fasadfärg och vi kan förstå varför! Du är välkommen åter nästa gång det blir dags för målning - eller kanske tapetsering! :-)
Mycket snabb leverans av tapeter!
Jättefina presentationer av tapeterna som sedan stämde överens med verkligheten när jag fick hem dom! Bra pris och stort urval, kommer handla mer snart igen
Åh vad roligt att höra Hanna! Det finns ju så mycket fina tapeter att välja mellan och härligt att du hittade någon du tyckte om! Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva ett sådant trevligt omdöme och välkommen tillbaka när det blir aktuellt!
Jo det var bra servicen snabb viktigt nu för tiden när det gäller näthandel.
Hej Jon och tack för ditt omdöme! Vi försöker alltid svara våra kunders eventuella frågor så snabbt vi bara kan då vi vet att detta är en viktig faktor. Roligt att du kände dig positiv!! Hoppas du blev nöjd med dina varor och varmt välkommen åter!
Bra olje/akrylat färg håller länge till bra priser. Har målat trä/plåtdetaljer på huset det blir som nytt. Snabb och säker leverans. Har fått tipset om färgen av sonen som har 2 hus att måla. Är mycket nöjd kund.
Hej! Förväntningarna var ganska låga,… Så kom det fina paketet! Wow, sa vi! och visade även upp paketet för vänner.
Oj vilket fint omdöme! Ni är varmt välkomna igen och hoppas att tapeterna blev fina på väggen! Tack!
Bra hemsida, snabb respons och snabb leverans!
Tack Annika för detta fina omdöme! Skönt att vi lever upp till förväntningarna :-) Du är varmt välkommen åter när och om det blir dags för fler renoveringar! Tillägg: Vi tar till oss av din tanke om förbättringar som vi mailat om och uppskattar verkligen att du tog dig tid att meddela oss! Bollen är i rullning här.
Nöjd med allt! Snabb leverans!
Vad härligt att höra Christina! Vi försöker alltid att leverera så snabbt som möjligt och det är alltid trevligt att få bekräftat att det gått snabbt. Välkommen igen om/när tillfälle ges!
Bra hemsida lätt att hitta det man vill ha och lätt att handla. Jag köpte tapeter med fyrar. Snabb leverans och bra priser. Är mycket nöjd
Tack Marja-Lena för ditt jättefina omdöme! Vad skönt att höra att det var lätt att navigera på vår sida och att köpen gick smidigt. Välkommen åter önskar vi på Tapetshopen!
Bara bra och mycket fina tapeter
Det låter ju strålande! Tack för detta trevliga omdöme och hoppas du hittar tillbaka om det dyker upp nya renoveringstillfällen!
Brett utbud, hittade två av mina tapeter billigare för än på andra ställen. Snabb leverans.
Tack Ann för ditt fina omdöme - det värmer! Välkommen åter!
Snabb leverans, förväntad vara. Eftersom det handlar om färg måste det gå en tid för att det skall gå att bedöma kvaliteten men den verkar vara rätt och helt ok att måla med.
Kunnig och väldigt trevlig personal. Köpte Elvis tapet Snabb leverans
Mycket lätt att handla tapeter pga mätgrejen. Kvinnan som ringde om min adress var mkt vänlig och serviceinriktad. Hon löste problem. Jag är nöjd. Nu ska jag snart börja tapetsera.
Det blev först fel med info men de rättade till det och skickade en rulle extra. Kanonbra
Bra bemötande då tapetrullen hamnade på villovägar. Den kom dock senare än tänkt
Snabb leverans och bra kundsupport.
Snabbt enkelt att handla där.Bra att få hjälp med antal rullar till rummet.Snabb leverans.
Snabb service när paketet försvann på posten. Att ni hade en fysisk person som tog emot telefonsamtal samt lösnings fokuserat Sara tror jag hon heter.
Snabb leverans och en kunnig personal som besvarade mina frågor och gav även olika tips om hur man kan behandla en tapet mot smuts, professionell!
Smidig webshop och snabb leverans
Bra service från kundtjänst. Snabb leverans
Bra urval, rimligt pris. Blev överraskad att leveransen kom snabbt. Kändes tryggt med leverantör med adress till kontoret i regionen där jag bor. Rekommenderas.
Takhöjd, snabb leverans, bra pris och stadig förpackning.
Väldigt fina tapeter och bra kvalitet
En Borås tapet! Bra hemsida lite lång lev tid 👍
Billigt och snabb leverans nästa dag ✨️
Enkelt, snabbt, snabb leverans utan krångel.
Bra service, vi har beställt här i flera år