Trevlig personal. Snabb och bra service.
Teed Maintenance & Tires AB
TEED Maintenance & Tires AB, grundat 2024, är en godkänd bilverkstad ansluten till MECA Bilservice. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både företag och privatpersoner, med fokus på smidighet och kostnadseffektivitet. Genom vårt certifierade arbete och användning av högkvalitativa reservdelar, säkerställer vi långsiktigt...
6 omdömen om Teed Maintenance & Tires AB
Hej Anders! Tack för ditt förtroende, vårat viktigaste mål är att kunden förblir nöjd! Välkommen åter om behov skulle uppstå:) Ha en fortsatt trevlig dag!
Bra personligt bemötande. Tekniskt kunnande verkar variera
Hej Johan! Tack för ditt förtroende, vårat viktigaste mål är att kunden förblir nöjd! Välkommen åter om behov skulle uppstå:) Ha en fortsatt trevlig dag!
Supernöjd och fin petsonal i kundtjänst
Hej Signhild! Tack för ditt förtroende, vårat viktigaste mål är att kunden förblir nöjd! Välkommen åter om behov skulle uppstå:) Ha en fortsatt trevlig dag!
Oerhört serviceminded personal, snabb hjälp och rimliga priser för servicen i fråga. Extra stort tack till Laurie, Andre och Alexander, riktiga stjärnor! MVH återkommande kund
Hej Alva! Tack för ditt förtroende, vårat viktigaste mål är att kunden förblir nöjd! Välkommen åter om behov skulle uppstå:) Ha en fortsatt trevlig dag!
Snabb service, kunnig personal samt hög tillgänglighet. Lyssnar på kunden och kommer med bra och smarta lösningar.
Hej Lotta! Tack för ditt förtroende, vårat viktigaste mål är att kunden förblir nöjd! Välkommen åter om behov skulle uppstå:) Ha en fortsatt trevlig dag!
Snabb och smidig, bra bemötande. Hans
Hej Hans! Tack för ditt förtroende, vårat viktigaste mål är att kunden förblir nöjd! Välkommen åter om behov skulle uppstå:) Ha en fortsatt trevlig dag!