Intresserad och mycket kunnig (energiberäkning), extremt prisvärt!
Teknikhuset i Västerbotten
Välkommen till Teknikhuset i Västerbotten! Vi på Teknikhuset i Västerbotten har koll på energi, VVS och ventilation. Vi är ett konsultbolag vars expertis är energiberäkningar, VVS-projektering, kalkylering och projektledning. Vi gör våra energiberäkningar enligt Boverkets byggregler BBR. Tjänster: Kalkylering, energiberäkning,...
66 omdömen om Teknikhuset i Västerbotten
Sedan starten hos Reco 2022
Positivt: Väldigt bra ventilationsritning. Mycket väl optimerad. Bra pris. Vet vad som funkar och inte funkar när man ställer frågor. Negativt: Långsam respons ibland. Hade hoppats på en mer detaljerad materiallista.
Trevligt bemötande . Bra utfört arbete.
Använt dem till ca 200 projekt och kommer fortsätta. Esbjörn är en problemlösare.
Esbjörn har vart engagerad & följsam i projektet. Blivit några små fel men har stått upp för dom problem som blivit! Respekt! Tipps är att kanske ta på sig lite mindre jobb så man hinner med allt, man blir ju inte yngre!
Snabb och proffsig hjälp med en energibehovsberäkning. Trots att jag ringde under början på semestern så fick jag ett trevligt bemötande och hade energibehovsberäkningen inom några dagar. Rekommenderas starkt!
Verkar trevlig men svarar inte och håller absolut inte den tiden som lovats.. fick mina dokument 4veckor senare än lovat. Bra dokument för övrigt
Bra upplevelse med förståelse för uppdraget och flexibla.
Trevligt bemötande och snabb leverans. VVS-ritning på en utbyggnad till ett bygglov
Först fick vi inget besked om hur lång tid processen kommer ta. Vi fick höra av oss flertal gånger för att få besked om de mottagit våra mejl. Till slut fick vi vår ritning på ett litet badrum där röret skulle dras om efter 1 månad. Att det tar lång tid har vi all förståelse för men kommunikation med kunden och att man förklarar hur processen går till samt när man förväntas få produkten är a och o i såna här yrken. Vi kommer inte rekommendera detta företaget till någon tyvärr.
Snabb återkoppling och trevligt bemötande!
Teknikhuset har hjälpt mig i flera projekt. Esbjörn levererar alltid korrekta och professionella handlingar.
Snabbt enkelt inget krångel och i tid mvh Peter Akterhag
Svårt att få upp intresse och komunikation. När väl arbetet utförs går det fort och effektivt.
Snabbt och bra utfört till bra priser
Bra responstid och väldigt hjälpsamma med att fixa fram en energiberäkning till ett villa projekt, skada inte att dom också låg bra i pris
mkt bra och kunniga på ritningar
Superbra kommunicering och snabb leverans!
Bra kvalitet och snabb respons
Mycket bra, snabba och trevliga.
Grymt snabb och trevligt bemötande
Var i behov av VVS-ritningar till mitt bygglov och Teknikhuset tog fram alla önskade handlingar. Är mycket nöjd!
snabbt och bra bemötande. fick mina VVS ritningar och energiberäkning inom en vecka. Prisvärd.
Snabb och enastående service! Rekommenderar dem gärna.
Tack för att vi fick hjälpa er.
Snabbt svar och snabb leverans. Dessutom bra pris. Super!
Tack för att vi fick tillfälle hjälpa er
Snabb respons och väl utförd energiberäkning.
Kul att vi fick hjälpa till med detta projekt. //Esbjörn
Mycket snabbt svar på offert förfrågan. Snabbt utförd Energiberäkning och återkoppling på följdfrågor.
Tack för förtroendet att få hjälpa er.
Fungerar bra! ..................................................................................................
Hej Anders, Tack för förtroendet. //Esbjörn
Jag är supernöjd med Vvs-ritningarna som de tog fram. Snabbt och bra samt lyhörda för mina önskemål. Kan varmt rekommenderas!
Hej Nicole, Tack för förtroendet och lycka till med bygget. //Esbjörn
Esbjörn var väldigt trevlig och hjälpsam under hela processen
Tack för förtroendet. //Esbjörn
Funkar bra o bra kontakt vi ändringar som blev o fixa det snappt o bra och rimligt.
Hej Patrik, Kul att vi fick hjälpa till med detta projekt. //Esbjörn
Bra dialog & kommunicerar bra. Håller tidsplaner samt leverera bra underlag. Öppen på att hitta lösningar som kunden vill ha.
Hej, Tack för förtroendet och stort lycka till med bygget. /E
Har försökt att få kontakt då ritning behöver kompletteras. Har ringt, mailat och skrivit via formulär på hemsidan. Har försökt i ca en och en halv månad men får ingen återkoppling. Har fördröjt våran byggnation så vi är väldigt besvikna.
Hej Sandra, Ber om ursäkt, blev jättegalet med detta. Hoppas att vi kunde räta upp det hela. //Esbjörn
Bra och trevligt bemötande, lite lång leveranstid.
Hej och tack för att vi fick hjälpa er. Ber om ursäkt att ni fick vänta lite på leveransen.
Rekommenderas varmt!
Tack snälla för att vi fick hjälpa till med detta
Väl bemött. Snabb service. Förväntningarna levdes upp till fullo.
Hej Benkt, Tack för uppdraget och lycka till med bygget
Väldigt trevligt och proffsigt bemötande samt snabba återkopplingar. Helt nöjd!
Hej Stajcic, Tack för förtroendet att vi fick hjälpa till med detta uppdrag.
Mycket trevligt bemötande. Snabbt svar. Mycket smidigt.
Hej och tack för att vi fick hjälpa till med uppdraget
Trevligt mottagande och fick snabbt min hjälp
Tack för förtroendet och att vi fick hjälpa er.
Mycket nöjd! Snabbt, proffsigt ocg prisvärt.
Tack för att vi fick hjälpa dig med detta uppdrag.
Bra företag som förstod mitt behov och kunde svara på mina frågor. Jag fick hjälp med en energiberäkning på ett fritidshus som byggs ut till ett permanentboende. Beräkningen var bra gjort och lätt att förstå och skapade ett bra underlag till kommunen för att få startbesked.
Hej och tack för att vi fick hjälpa till med uppdraget. Önskar Gott slut och Gott nytt År.
Vi fick snabbt återkoppling och förståelse för vårt projekt och önskemål. Riktigt bra att kunna få med enegribalansberäkning, VVS och ventilation från en och samma leverantör!
Hej Och tack för att vi fick hjälpa till med uppdraget. Önskar Gott slut och Gott nytt År.
Snabbt, smidigt, trevligt kundmöte och bygglovet gick igenom på första försöket.
Tack snälla för förtroendet att vi fick hjälpa er med uppdraget. Önskar Gott slut och Gott nytt År.
Snabb återkoppling, samt ett väldigt bra bemötande. Rekommenderar starkt!
Mycket bra och snabb hjälp men en ventilationskalkyl.
Hej, Och tack för förtroendet. Önskar Gott slut och Gott nytt År.
Snabb respons, bra och utförliga ritningar. Väldigt nöjd.
Hej Tack snälla för att vi fick hjälpa er med uppdraget. Önskar Gott slut och Gott nytt År.
Bemötandet var väldigt bra. Jag presenterade mitt lilla ärende till Esbjörn. Han förstod mina önskemål och gav mig ett pris direkt, och priset var betydligt bättre än jag fick från konkurrenten. Nu återstår att få det godkänt av byggnadsnämnden också. 👍 Bra jobbat // Pekka Nurmi
Hej, Tack för att vi fick möjlighet att hjälpa er med detta. Önskar Gott slut och Gott nytt År.
Trevligt bemötande och snabba besked och ett bra utförande
Bra och fort service. Ansökningen for byggstart gik igennem utan problem med de VS teckninger som vi fik.
Hej Annicka, Tack för att vi fick hjälpa till med uppdraget.
Utmärkt service och utfört arbete. Vi är jättenöjda!