Jag blev bra bemött av kundtjänst. Har elavtal hos Telemer och det har fungerat bra.
Telemer
Välkommen till Telemer! Vi ser till att du har allt klart för ditt hem med telefoni, bredband och el. Vi har valt att ta ett helhetsgrepp kring telekombranschen och samlat alla tjänster på ett och samma ställe. Vi hjälper dig med ditt mobilabonnemang, mobilt bredband, el och även ID-skydd. Elen vi levererar är självklart grön...
199 omdömen om Telemer
Sedan starten hos Reco 2021
En vänlig person som verkligen hjälpte mig. Jag är väldigt nöjd med mitt abonnemang
Bra täckning och prisvärt abonnemang . Är en mycket nöjd kund
När jag fick igång mitt telefonkort så har det fungerat utan anmärkning
Billigt abonnemang . Trevlig kundtjänst personal .
Det har fungerat bra tills dom bytte namn autogiro skulle fungera men icke sa nicke
Hej Per, tråkigt att höra att du haft problem med ditt autogiro. Vi har bytt fakturapartner till Riverty som numera tillhandahåller våra fakturor och autogiro skulle överföras per automatik. Vänligen kontakta Riverty för att få hjälp med ditt autogiro på nummer 0340-664444. Bästa hälsningar telemer
En telefonförsäljerska lyckades nå mig. Jag fick ett mycket bra erbjudande. Det blev en hel del strul med övriga teletjänster. Telemer stod på sig och vann till slut. Det var väldigt jobbigt för mig, en gammal pensionär, innan tex simkort och autogiro fungerade. Jag vinner dock avsevärt varje månad och allt har gott utmärkt sedan dess.
Det har fungerat helt ok , men dålig täckning på sina ställen!
Hej Bengt, tråkigt att höra att du upplever problem med täckningen emellanåt. För att få hjälp med vad det kan bero på vänligen kontakta vår tekniska support på 0770-177078. Bästa hälsningar telemer
Bra bemötande av kundtjänsten . Prisgaranti är av glädje då jag kom ner med nästan 1090kr i månaden
Bra bemötande av kundtjänst, mycket nöjd med mitt abonnemang jag skaffade mer er
Håller det dom lovar fick bättre pris samt snabb leverans av nytt sim kort
Bra kundtjänst snabba på att svara och hjälpa en
Bra snabb survice av mitt nya sim kort, bra kundtjänst
Bra pris . Har kommit ner mycket i kostnad . Är en väldigt nöjd kund
Mitt abonnemang fungerar över förväntan och till ett mycket bra och rimligt pris.
Bra service och bra täckning
Väldigt nöjd med mitt abonnemang väldigt enkelt .
Fått mycket bra och snabb hjälp när det har behövts och abonnemanget fungerar galant.
Är nöjd med det mesta! Telefonin. Använder mest Telefonin till sms och motaga samtak
Väl bemötts fick svar på det jag ville
Fungerar lika bra som det dyrare jag förut. Men betydligare än de jag haft förut där jättebra.😄
Jag har enbart positiva erfarenheter av mina kontakter med Telemer
Bra bemötande.intressant. Hyggligt bra priser.
Blev väldigt bra bemöt av deras kundtjänst
Snabba på leverans av nytt sim kort, bra kundtjänst
Levt upp till alla mina förväntningar, mycket nöjd kund här!
Bra snabbat svar av kundtjänst samt bra bemötande
Nöjd! dom håller det dom lovar, det är billigare för mig och dom pris matchar. Bra snabb kundtjänst!
Bra kundtjänst, snabba på att svara och hjälp samma
Jag är verkligen supernöjd med er, mitt abonnemang fungerar suveränt och alltid lika trevligt att prata med er när man behöver hjälp! 10/10 poäng.
Telefontiden(att nå er)=Bedrövlig.
Tack för din feedback och vi ska göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. Du vet väl om att du kan nå oss via telefon, chatt och mail. Ha en god fortsättning!
Det skulle bli billigare, bättre och smidigare än Hallon. OK, det blev billigare efter flera förklarande samtal om innehållet i uppgörelsen men inte mer. Har fortfarande efter 5 jobbiga samtal inte fått ordning på mina problem…..alltså har inte mina förväntningar uppfyllts. Visserligen har jag bemötts vänligt av kundtjänst men där är det sedan stopp. Telemer är tele om allt fungerar men inte mer!
Hej Lennart! Roligt att höra att du fått ett så bra bemötande när du varit i kontakt med vår kundservice. Vi vill gärna veta mer om ditt problem och lösa det. Vänligen kontakta oss när du har möjlighet på 0770-177078 så skall vi göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. God fortsättning!
Fick ett mycket bra bemötande och blev helt nöjd
Jag tycker man fick ett väldigt proffsigt bemötande av deras kundtjänst, dom är snabba på att svara samt gör allt dom kan för att hjälpa en som kund. Jag är väldigt nöjd med att dom pris matchar och deras avtal jag har med dom
som mobiloperatör kan jag definitivt inkludera att deras kundtjänst är riktigt bra och att de är väldigt trevliga att ha att göra med. Det är alltid viktigt att ha en pålitlig och hjälpsam kundtjänst när man har frågor eller problem. Jag är nöjd mycket nöjd som kund
Har bara bra erfarenheter och väldigt nöjd med mitt abonnemang, när jag behövt hjälp är de snabba och har mycket bra bemötande.
Mycket bra priser och bra support
Prisvärt abonnemang, bra kundservice och enkelt byte. Rekommenderar starkt.
Är väldigt nöjd som kund, allt fungerade direkt.
Fick bättre täckning när jag började använda mitt nya mobilkort. väldigt belåten med hur mitt abonnemang fungerar
får 5 stjärnor, fungerar bättre än förväntat! Bra abonnemang till ett riktigt bra pris. Jättenöjd!
Snabb kundtjänst med rätt tänk
Har bara goda erfarenheter, väldigt bra priser och bra utbud av olika abonnemang.
Det fungerar galant! Rekommenderar starkt
Abonnemanget funkar felfritt vart jag än befinner mig, mycket nöjd.
Positivt överraskad av bemötande och tydlighet i servicen
Tycker verkligen det är ett bra pris.
Funkade precis som lovat plus billigare pris
Jag är mycket nöjd med både abonnemanget och servicen hos er!
Mobilabonnemang som passar mig utmärkt! Rekommenderar!