Snabb service av mycket trevlig o kunnig personal
Telemer
Välkommen till Telemer! Vi ser till att du har allt klart för ditt hem med telefoni, bredband och el. Vi har valt att ta ett helhetsgrepp kring telekombranschen och samlat alla tjänster på ett och samma ställe. Vi hjälper dig med ditt mobilabonnemang, mobilt bredband, el och även ID-skydd. Elen vi levererar är självklart grön...
209 omdömen om Telemer
Sedan starten hos Reco 2021
Bra service och snabb men även ett väldigt trevligt bemötande.
Tack för ditt fina omdöme! :) Med vänliga hjälsningar Telemer
Problemet är löst., Tack för vänligt bemötande.
Tack för ditt fina omdöme! :) Med vänliga hjälsningar Telemer
Väldigt lätt att förstå, jättefint!
Tack för ditt fina omdöme! :) Med vänliga hjälsningar Telemer
Upplevelsen var bästa tänkbara ingen telefonkö det är mycket ovanligt att slippa telefonkön Jag är nöjd med abbonemanget som jag har.
Vad härligt att höra att du haft en så bra upplevelse! Att slippa telefonkö är verkligen en bonus som vi jobbar starkt för att erbjuda våra kunder. Det är roligt att du är nöjd med ditt abonnemang. Tack för att du tog dig tiden till att göra ett omdöme! :)
Väldigt tillmötesgående och trevlig kundtjänst, tog sig verkligen tid att förklara hur allt funkar! Mycket billigare än det jag hade innan också! Känner mig väldigt nöjd
Tack så mycket för ditt omdöme! :) Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kundtjänst och att du känner att vi kunnat ge dig en bra lösning till ett bättre pris. Med vänliga hälsningar Telemer
Kort väntetid, bra svar.. Fick mitt ärende löst. Trevlig personal.
Tack för ditt fina omdöme! :) Med vänliga hjälsningar Telemer
Hjälpsam och trevlig tjej,nu skall jag rekommendera er,för ni sätter press på priserna .Stort plus för att man kontakta er på telefon och inte möts av en robotröst.
Bra över förväntan !!... En mkt sympatisk kvinna löste mitt problem. TUSEN TACK
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Snabbt svar och bra bemötande
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Jag blev bra bemött av kundtjänst. Har elavtal hos Telemer och det har fungerat bra.
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
En vänlig person som verkligen hjälpte mig. Jag är väldigt nöjd med mitt abonnemang
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Bra täckning och prisvärt abonnemang . Är en mycket nöjd kund
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
När jag fick igång mitt telefonkort så har det fungerat utan anmärkning
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Billigt abonnemang . Trevlig kundtjänst personal .
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Det har fungerat bra tills dom bytte namn autogiro skulle fungera men icke sa nicke
Hej Per, tråkigt att höra att du haft problem med ditt autogiro. Vi har bytt fakturapartner till Riverty som numera tillhandahåller våra fakturor och autogiro skulle överföras per automatik. Vänligen kontakta Riverty för att få hjälp med ditt autogiro på nummer 0340-664444. Bästa hälsningar telemer
En telefonförsäljerska lyckades nå mig. Jag fick ett mycket bra erbjudande. Det blev en hel del strul med övriga teletjänster. Telemer stod på sig och vann till slut. Det var väldigt jobbigt för mig, en gammal pensionär, innan tex simkort och autogiro fungerade. Jag vinner dock avsevärt varje månad och allt har gott utmärkt sedan dess.
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Det har fungerat helt ok , men dålig täckning på sina ställen!
Hej Bengt, tråkigt att höra att du upplever problem med täckningen emellanåt. För att få hjälp med vad det kan bero på vänligen kontakta vår tekniska support på 0770-177078. Bästa hälsningar telemer
Bra bemötande av kundtjänsten . Prisgaranti är av glädje då jag kom ner med nästan 1090kr i månaden
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Bra bemötande av kundtjänst, mycket nöjd med mitt abonnemang jag skaffade mer er
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Håller det dom lovar fick bättre pris samt snabb leverans av nytt sim kort
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Bra kundtjänst snabba på att svara och hjälpa en
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Bra snabb survice av mitt nya sim kort, bra kundtjänst
Bra pris . Har kommit ner mycket i kostnad . Är en väldigt nöjd kund
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Mitt abonnemang fungerar över förväntan och till ett mycket bra och rimligt pris.
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Bra service och bra täckning
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Väldigt nöjd med mitt abonnemang väldigt enkelt .
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Fått mycket bra och snabb hjälp när det har behövts och abonnemanget fungerar galant.
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Är nöjd med det mesta! Telefonin. Använder mest Telefonin till sms och motaga samtak
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Väl bemötts fick svar på det jag ville
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Fungerar lika bra som det dyrare jag förut. Men betydligare än de jag haft förut där jättebra.😄
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Jag har enbart positiva erfarenheter av mina kontakter med Telemer
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Bra bemötande.intressant. Hyggligt bra priser.
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Blev väldigt bra bemöt av deras kundtjänst
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Snabba på leverans av nytt sim kort, bra kundtjänst
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Levt upp till alla mina förväntningar, mycket nöjd kund här!
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Bra snabbat svar av kundtjänst samt bra bemötande
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Nöjd! dom håller det dom lovar, det är billigare för mig och dom pris matchar. Bra snabb kundtjänst!
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Bra kundtjänst, snabba på att svara och hjälp samma
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Jag är verkligen supernöjd med er, mitt abonnemang fungerar suveränt och alltid lika trevligt att prata med er när man behöver hjälp! 10/10 poäng.
Telefontiden(att nå er)=Bedrövlig.
Tack för din feedback och vi ska göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. Du vet väl om att du kan nå oss via telefon, chatt och mail. Ha en god fortsättning!
Det skulle bli billigare, bättre och smidigare än Hallon. OK, det blev billigare efter flera förklarande samtal om innehållet i uppgörelsen men inte mer. Har fortfarande efter 5 jobbiga samtal inte fått ordning på mina problem…..alltså har inte mina förväntningar uppfyllts. Visserligen har jag bemötts vänligt av kundtjänst men där är det sedan stopp. Telemer är tele om allt fungerar men inte mer!
Hej Lennart! Roligt att höra att du fått ett så bra bemötande när du varit i kontakt med vår kundservice. Vi vill gärna veta mer om ditt problem och lösa det. Vänligen kontakta oss när du har möjlighet på 0770-177078 så skall vi göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. God fortsättning!
Fick ett mycket bra bemötande och blev helt nöjd
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Jag tycker man fick ett väldigt proffsigt bemötande av deras kundtjänst, dom är snabba på att svara samt gör allt dom kan för att hjälpa en som kund. Jag är väldigt nöjd med att dom pris matchar och deras avtal jag har med dom
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
som mobiloperatör kan jag definitivt inkludera att deras kundtjänst är riktigt bra och att de är väldigt trevliga att ha att göra med. Det är alltid viktigt att ha en pålitlig och hjälpsam kundtjänst när man har frågor eller problem. Jag är nöjd mycket nöjd som kund
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Har bara bra erfarenheter och väldigt nöjd med mitt abonnemang, när jag behövt hjälp är de snabba och har mycket bra bemötande.
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Mycket bra priser och bra support
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Prisvärt abonnemang, bra kundservice och enkelt byte. Rekommenderar starkt.
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Är väldigt nöjd som kund, allt fungerade direkt.
Tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Mvh Telemer
Fick bättre täckning när jag började använda mitt nya mobilkort. väldigt belåten med hur mitt abonnemang fungerar