Tetrisflytt AB

Tetrisflytt AB

www.tetrisflytt.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Tetrisflytt AB är en komplett flyttfirma som erbjuder en mängd olika flytt- och städtjänster till förmånliga priser. Vår målsättning är att göra din flyttupplevelse enkel och personlig, allt för att uppfylla dina specifika behov. Vi har även flera försäkringsalternativ för att garantera säkerheten för dina värdesaker. Vårt...

279 omdömen om Tetrisflytt AB

Sedan starten hos Reco 2023

Sima K
Skrev om Tetrisflytt AB

Recension av flyttfirma Vi är jättenöjda med flyttfirmans insats! De var punktliga, trevliga och otroligt snabba i sitt arbete. Hela processen gick smidigt och enkelt, från bokning till själva flytten. Det märks att de har erfarenhet och lägger stor vikt vid kundnöjdhet. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som behöver hjälp med flytt. Tack för ett riktigt bra jobb!

Aida S
Skrev om Tetrisflytt AB

Löste sig bra till slut, tack till Lina på TetrisFlytt!

Sonny Overgaard T
Skrev om Tetrisflytt AB

I am very pleased with Tetrisflytt's handling of our relocation (from Gullvik to Limhamn, both in Malmö). We moved from a 2 story house to a forth floor apartment. All was as agreed and the price was fair. Tetrisflytt came with 4(!) guys and two trucks, and you even took some of our furniture to the recycling station (we highly appreciate this extra help!!). Thank you very much!! /Sonny (DK) & Nok (TH)

Mirjami V
Skrev om Tetrisflytt AB

Killarna som gjorde jobbet var duktiga och kunniga. Jag blev kontaktad redan dagen innan för sy förbereda uppdraget på bästa sätt. Allt som jag önskade mig fick jag gjort och mer därtill. Flytten av min trerummare blev gjort på en förmiddag. Kan rekommendera Tetrisflytt för båda mindre och större uppdrag.

Maria J
Skrev om Tetrisflytt AB

Det flöt på ,alla mina möbler ställdes på sin rätta plats. Vi är supernöjda

Anna Sandra M
Skrev om Tetrisflytt AB

Duktiga, hjälpsamma och dessutom supertrevliga! Stort tack!

Katarina R
Skrev om Tetrisflytt AB

En dag att minnas när vår flytt blev glatt och varsamt omhändertagen av tre ödmjuka och snabbt arbetande killar. Vi anlitade även Tetris till flyttstädning och vi kan bara säga ”hatten av” för en utmärkt utförd städning. Vi kan varmt rekommendera Tetrisflytt.

Grietje T
Skrev om Tetrisflytt AB

Vänliga och duktiga .hade gärna använd dem igen

Malin H
Skrev om Tetrisflytt AB

Supertrevliga killar som såg till att inget gick sönder eller blev repigt. Smidigt och enkelt, jättenöjd!

Rikard N
Skrev om Tetrisflytt AB

Bra service ,och duktiga killar.

Marju L
Skrev om Tetrisflytt AB

Smidig service. Städteamet gjorde ett utmärkt jobb, super nöjda! Kan rekommendera.

Jonas S
Skrev om Tetrisflytt AB

Super nöjd och tredje gången som jag använder dem.

Kristian P
Skrev om Tetrisflytt AB

Great job ! Super sharp gentleman.

Jimmie S
Skrev om Tetrisflytt AB

En bra upplevelse med flytten, allt gjordes utan några problem

Ellinor H
Skrev om Tetrisflytt AB

Lämnade nycklarna till de två medarbetare från Tetris och de utförde flytten exemplariskt! Snabba, noggranna och väldigt rädda om mina möbler

Life A
Skrev om Tetrisflytt AB

Snabbt och smidigt! Var inte hemma själv men enligt familjen gick allt bra.

Niclas W
Skrev om Tetrisflytt AB

En rakt igenom toppenflytt. Trevligt bemötande från planering till flytt. Snabbt och effektivt. Allt på plats utan skador.

Seyyed Ali H
Skrev om Tetrisflytt AB

I had a nice a smooth moving with Tetrisflytt AB.

Agneta C
Skrev om Tetrisflytt AB

Snabba, effektiva och trevliga killar. Så nöjd med flytten.

Debby N
Skrev om Tetrisflytt AB

Jag har bara haft fina erfarenheter med Tretris. Dem ställer bra frågor, tar väl hand om det som behöver skyddas lite extra och har en extremt fin attityd. Sist jag använde Tetris så pratade dem om att jag och min vän hade en fin kemi! Att dem tyckte vi bör börja detta vilket vi har gjort nu. Helt galet och en rolig extra sak att nämna! Tack så mycket för all hjälp!

Annie D
Skrev om Tetrisflytt AB

Vi anlitade Tetris för att flytta hus till hus. De var sex killar som gjorde jobbet och de var mycket effektiva, snabba och proffsiga. De tog väl hand om allting. Vi är jättenöjda. Rekommenderas.

Arun Y
Skrev om Tetrisflytt AB

Tetrisflytt team was very efficient in house move. They helped pack few loose items, and finished the work within 3 hours of time.

Sofie P
Skrev om Tetrisflytt AB

Mycket bra! Trevliga och snabba killar :)

Daniella H
Skrev om Tetrisflytt AB

Det var ett otroligt gäng som dök upp på flyttdagen för vårt lägenhetsbyte. Med tanke på att det var två flyttar som skulle ske samtidigt (båda av Tetris flytt) så var det nog oundvikligt att det skulle bli rörigt. Men killarna som dök upp var helt otroliga. Löste allt längs vägen och gjorde det med leenden på läpparna. Det blev en sjukt lång dag men utan den hjälpen vi anlitade hade det aldrig gått. Ett speciellt tack till Alex, vilken stjärna! Vi förstod under dagen att Tetris anlitade en underleverantör pga hög belastning...

Douglas M
Skrev om Tetrisflytt AB

Bra bemötande, inget gick sönder, gott samarbete

Kajsa S
Skrev om Tetrisflytt AB

Enkelt och smidigt! Även mycket prisvärt.

Linn S
Skrev om Tetrisflytt AB

Allt gick smidigt och bra . Dom tog hand om ömtåliga möbler på ett bra sätt med att dom pratade in osv

Kenneth P
Skrev om Tetrisflytt AB

Tack för bra jobb 👍🏻 Tack för bra jobb Tack för bra jobb Tack för bra jobb Tack för bra jobb 👍🏻

Conny M

......................................

Asti V
Skrev om Tetrisflytt AB

Bra killar hjälpsamma och trevliga och jobbar på bra

Abbas H
Skrev om Tetrisflytt AB

Snabba på svara, tydlig offert. bra och vaksamma med mina prylar

Armin N
Skrev om Tetrisflytt AB

Flyttkillarna var så trevliga och professionella! De tog väl hand om både mina möbler och mitt hem och jobbade otroligt bra tillsammans. En trygg och positiv upplevelse från start till slut. Rekommenderas starkt!

Natalia Silvana G
Skrev om Tetrisflytt AB

Skulle aldrig rekommendera dem.

Svar från Tetrisflytt AB

Hej Natalia Silvana, Tack för din återkoppling. Vi har gått igenom våra bokningar och kan tyvärr inte hitta någon genomförd flytt eller utförd tjänst för dig i vårt system, endast en offertförfrågan från cirka sex månader sedan. Då vi inte har någon dokumenterad koppling till en genomförd tjänst för dig, och inte heller har mottagit någon reklamation eller kontakt från dig via telefon eller mejl, kan vi tyvärr inte kommentera din upplevelse vidare. Om du har haft någon form av kontakt med oss som vi inte känner...

Tommy M
Skrev om Tetrisflytt AB

Flytten fungerade till belåtenhet & enligt fastställd tidschema, emballage av tavlor etc exemplariskt. Gubbarna trevliga & kunde sitt jobb. Med vänlig hälsning Tommy M.

Helene R
Skrev om Tetrisflytt AB

Jag är supernöjd, mycket serviceminded personal som var rädd om alla saker i flytten. Allt flöt på bra. Jag ger högsta betyg.

Pia E
Skrev om Tetrisflytt AB

Trevliga killar med bra bemötande. Noggranna med inplastningen och allt annat som hör till. Ska verkligen rekommendera er till andra.

Pernilla B
Skrev om Tetrisflytt AB

Mycket nöjd. Trevliga duktiga och gjorde ett mycket bra jobb. Snabba och effektiva. Rekommenderas starkt. Pernilla

Anneli L
Skrev om Tetrisflytt AB

Smidigt och tillgängligt med superservice. Flyttar med omsorg. Rekommenderar till alla.

Andre W

Trevliga, snabba och varsamma 👍👍

Anders G
Skrev om Tetrisflytt AB

Jag hade gett högsta betyg om det inte varit för en person i flyttlaget som jag upplevde slarvig och oaktsam mot vår egendom. Jag tycker även att han hade en mindre bra attityd när han kom in i den nya bostaden med våra saker. Det kändes som om han ville bli av med sakerna så fort som möjligt utan hänsyn till våra önskemål. Vi har två bra och dyra högtalare. En av högtalarna var ordentligt inplastad. Medan den andra inte var skyddad. Utan att veta säkert har jag fått för mig att den person jag tänker på bar ut den oskyddade...

Camilla N
Skrev om Tetrisflytt AB

Snabba duktiga försiktiga och punktliga. Rekommenderas starkt om ni ska flytta. Inget att klaga på alls // Camilla Broby

Marie Å
Skrev om Tetrisflytt AB

Jätte bra firma! Trevlig kontakt Albin Mycket trevliga och duktiga killar som flyttade Fullt betyg

Per S
Skrev om Tetrisflytt AB

Bättre än förväntad. Vi har träffat trevliga medarbetare och som gjort sitt jobb med betyg MVG Allt från första kontakten med Lina till ni hämtade flyttkartongerna Per och Kristina Sköld Lund

Petra H
Skrev om Tetrisflytt AB

Vi fick superbra bemötande när vi kontaktade Tetrisflytt AB när vi skulle flytta från Sverige till Norge. Vi fick snabba svar vad dom kunde erbjuda oss och det kändes som dom förstod oss och all stress det innebär att flytta. Vi kunde lämna all planering hos dom och bara koncentrera oss om att packa våra saker. På flyttdagen på angiven tid kom två lastbilar med två jättetrevliga killar som packade våra saker in i bilarna och körde den långa vägen till vår nya adress i Norge. Hela flyttprocessen var smidig och väldigt...

Natalie M
Skrev om Tetrisflytt AB

Flyttkillarna var otroliga, jättetrevliga och hjälpsamma. Vårt bohag hanterades jättebra och kan ärligt säga att jag inte kunde fantisera om att det skulle gå så bra. Vi tog även städ via Tetris och det var ett sånt jättefint jobb. Vi hade egentligen bokat en annan firma innan som var billigare men kan säga att det är så värt några extra slantar för en sådan här fin service. Jag önskar verkligen att den som sålde till oss också använde sig av Tetris så att vi hade fått lika fint städat som vi nu lämnar efter oss.

Kicki B
Skrev om Tetrisflytt AB

Snabba och trevliga killar som jobbade effektivt och med en positiv inställning. Trevlig kundtjänst i samband med bokningen. Rekommenderar verkligen!

Inger H

Trevliga killar nogranna effektiva

Anton H
Skrev om Tetrisflytt AB

Toppen grabbar! Effektiva och trevliga!

Indra B
Skrev om Tetrisflytt AB

Mycket bra! Trevliga unga människor som lyfte glatt och var uppmuntrande.

Love W
Skrev om Tetrisflytt AB

Trevligt bemötande och väl genomfört arbete.