Great service, fast and good communication. The elevator broke and there was about 10% left of things to move from the 4th floor. They hustled and used the stairs without any complaints. Overall, very satisfied.
Tetrisflytt AB
Tetrisflytt AB är en komplett flyttfirma som erbjuder en mängd olika flytt- och städtjänster till förmånliga priser. Vår målsättning är att göra din flyttupplevelse enkel och personlig, allt för att uppfylla dina specifika behov. Vi har även flera försäkringsalternativ för att garantera säkerheten för dina värdesaker. Vårt...
310 omdömen om Tetrisflytt AB
Sedan starten hos Reco 2023
Vi letade efter en flyttfirma och valde Tetrisflytt AB tack vare deras hjälpsamma kundservice som gav snabba och goda svar. Vi bokade en flytt, och den genomfördes mycket professionellt, noggrant och inom utsatt tid. Det var en utmärkt service – stor tack!
Kunde inte bli bättre,fantastisk personal, Jag har bara antika möbler o moderna danska designmöbler,allt var så väl packat med filtar o inplastat,,dessutom skruvade de ner o upp min säng.,och hjälpe till att möblera.!!!!! Tetrisflytt är Bäst Lars Ekman
Allt gick väldigt smidigt samt trevligt bemötande!
Fantastisk bra! Trevliga och snabba flyttkillar. Rekommenderar starkt!
Mycket nöjd med val av flyttfirma! De kom i tid och skötte hela processen exemplariskt! Mycket nöjd! 5/5 stjärnor, kommer använda igen!
Jättenöjd med hjälp av stort lass med möbler från Stockholm till Skåne samt enstaka möbler som behövde transport. Inför flytten, trevlig och alltid snabb återkoppling oavsett tid på dygnet eller veckodag. Trevliga chaufförer och flyttarbetare. Väldigt noggranna och försiktiga med packningen, lastning/lossning som var väldigt viktigt för mig. Ger Tetrisflytt mina bästa rekommendationer.
Väldigt snabba och duktiga killar. Ett litet minus att den ena killen ej förstod vad man sa, varken svenska eller engelska. Men som sagt, toppenbra på själva jobbet.
Två vänliga och lugna killar som kom i tid och gjorde ett väldigt bra jobb. //Ingrid
Väl utfört, och levde verkligen upp till namnet
Snabb kontakt, bra pris. Effektiva och även trevliga både innan och under flyttdagen
Bra väldigt trevliga killar proffs på sitt jobb
Bara pluss. Smidig flytt och stöd
Trevligt, snabbt, enkelt. Mycket nöjd och kommer anlita igen!
De lyssnar på sina kunder, det är viktigt.
Hej Amr, Tack för din recension. Vi uppskattar verkligen din feedback och strävar alltid efter att lyssna på våra kunder för att ge den bästa möjliga servicen. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något annat. Med vänliga hälsningar, Tetrisflytt AB
Toppen, bra bemötande och effektiv personal! Väldigt nöjd med min flytt av bohag med Tetris.
Otroligt duktig personal som deltog i min flytt. Trevliga i bemötandet och inlyssnande utifrån våra önskemål.
Stort tack till de tre flyttkillarna. Flytten gick snabbt och smidigt utan krångel. De var trevliga, välorganiserade, och hade ett riktigt bra teamwork. De tog hand om mina saker med stor försiktighet och såg till att allt kom fram i perfekt skick. Jag uppskattar verkligen deras proffsiga och positiva inställning – de gjorde hela flytten så mycket enklare! Kan varmt rekommendera dem till alla som behöver en smidig och pålitlig flytthjälp. Stort tack igen!
Schyssta grabbar alla 4 som vi hade kontakt med. Lätta att kommunicera med.
Flytthjälp. Mycket professionella och dessutom mycket trevliga. Vi fick hjälp av John, Elias och Ayub. Vi hörde dem flera gånger uppmuntra varandra att ta det försiktigt med våra möbler :) Vi hade fler lådor och möbler än de förväntat sig, men de ansträngde sig in i det sista för att det inte skulle bli en extrarunda - verkligen tetris!! Vi har inte hittat en enda skada! Kan varmt rekommendera! Tack! 5/5 /John och Elina
Vi hade hjälp att två mycket trevliga och professionella personer, Tom och Dragan, som utförde flytten snabbt och smidigt. Innan flytten hade jag kontakt med Lina, som besvarade alla frågor på ett bra sätt och med ett gott bemötande. Jag kan varmt rekommendera Tetrisflytt och kommer definitivt att anlita dem igen om jag ska flytta.
Vi var mycket nöjda med bohagsflytten och flyttstädningen! Allt gick som planerat och bemötandet var hela vägen vänligt och tillmötesgående. Vi har även rekommenderat er till andra.
Kan varmt rekommendera Tetris flytt. Bra kommunikation innan, bra uppföljning under tiden samt dagen efter. Snabba trevliga killar som flyttade mycket effektivt och jobbade på tills det var klart. Mycket nöjd med allt! Rekommenderas verkligen!
Allt va så bra, all rekommendationer Super bra och professionellt Stort tack till båda flyttkillar som fixade allt på tredje våning utan hiss. Ännu en gång Jätte Jätte tack!!!!
Punktliga, effektiva och väldigt trevligt bemötande.
Mycket trevlig personal, allt från offerten, med svar på frågor till att männen kom och hämtade och lämnade allt. God kommunikation och de frågade vart jag ville ha det som inte var märkt. Tack för en lätt flytt, ni gör det lätt att välja och rekommendera er!
Trevliga personer som med aktsamhet och professionalism skyddade och flyttade mitt bohag. Hela upplevelsen var trivsam och gick mycket smidig.
Flytten gick snabbt och lätt, uppstod inga problem. Städningen var bra genomförd, något som både jag och den som tog över boendet tyckte.
Jättebra! Effektivitet, bra kommunikation och så trevliga.
Effektiva killar, snabbt packat, snabbt flyttat!
Trevliga killar, snabbt och forsigtigt
Recension av flyttfirma Vi är jättenöjda med flyttfirmans insats! De var punktliga, trevliga och otroligt snabba i sitt arbete. Hela processen gick smidigt och enkelt, från bokning till själva flytten. Det märks att de har erfarenhet och lägger stor vikt vid kundnöjdhet. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som behöver hjälp med flytt. Tack för ett riktigt bra jobb!
Löste sig bra till slut, tack till Lina på TetrisFlytt!
I am very pleased with Tetrisflytt's handling of our relocation (from Gullvik to Limhamn, both in Malmö). We moved from a 2 story house to a forth floor apartment. All was as agreed and the price was fair. Tetrisflytt came with 4(!) guys and two trucks, and you even took some of our furniture to the recycling station (we highly appreciate this extra help!!). Thank you very much!! /Sonny (DK) & Nok (TH)
Killarna som gjorde jobbet var duktiga och kunniga. Jag blev kontaktad redan dagen innan för sy förbereda uppdraget på bästa sätt. Allt som jag önskade mig fick jag gjort och mer därtill. Flytten av min trerummare blev gjort på en förmiddag. Kan rekommendera Tetrisflytt för båda mindre och större uppdrag.
Det flöt på ,alla mina möbler ställdes på sin rätta plats. Vi är supernöjda
Duktiga, hjälpsamma och dessutom supertrevliga! Stort tack!
En dag att minnas när vår flytt blev glatt och varsamt omhändertagen av tre ödmjuka och snabbt arbetande killar. Vi anlitade även Tetris till flyttstädning och vi kan bara säga ”hatten av” för en utmärkt utförd städning. Vi kan varmt rekommendera Tetrisflytt.
Vänliga och duktiga .hade gärna använd dem igen
Supertrevliga killar som såg till att inget gick sönder eller blev repigt. Smidigt och enkelt, jättenöjd!
Bra service ,och duktiga killar.
Smidig service. Städteamet gjorde ett utmärkt jobb, super nöjda! Kan rekommendera.
Super nöjd och tredje gången som jag använder dem.
Great job ! Super sharp gentleman.
En bra upplevelse med flytten, allt gjordes utan några problem
Lämnade nycklarna till de två medarbetare från Tetris och de utförde flytten exemplariskt! Snabba, noggranna och väldigt rädda om mina möbler
Snabbt och smidigt! Var inte hemma själv men enligt familjen gick allt bra.
En rakt igenom toppenflytt. Trevligt bemötande från planering till flytt. Snabbt och effektivt. Allt på plats utan skador.
I had a nice a smooth moving with Tetrisflytt AB.
Snabba, effektiva och trevliga killar. Så nöjd med flytten.