Tetrisflytt AB

Tetrisflytt AB

www.tetrisflytt.se
  • BadgeThreeYears

Tetrisflytt AB är en komplett flyttfirma som erbjuder en mängd olika flytt- och städtjänster till förmånliga priser. Vår målsättning är att göra din flyttupplevelse enkel och personlig, allt för att uppfylla dina specifika behov. Vi har även flera försäkringsalternativ för att garantera säkerheten för dina värdesaker. Vårt...

333 omdömen om Tetrisflytt AB

Sedan starten hos Reco 2023

Aneta H
Skrev om Tetrisflytt AB

VARNiNG ⚠️ OPROFESSIONELLT OCH JÄTTE SLARVIG Flyttfirma SKA ALDRIG REKOMMENDERA. Jätte dålig beteende från anställda och jätte slarviga. Vi har många kartonger som var blöta och många grejer oanvändbara. De har skadat vägar. I våran lägenhet.Många viktiga och dyra grejer var aldrig skyddat. Till slutet de slängde nästan grejer på golvet pga vill sluta så snart som möjligt. Efter kontakten och bara på SMS (annars egaren kontaktar er bara angående offert och sen man kan aldrig kontakta honom pga han svarar inte)med ägaren...

Cecilia P
Skrev om Tetrisflytt AB

Absolut BÄST!!!!! Tryggt, säkert, effektivt, trevliga & hjälpsamma flyttmän!! Kan VARMT REKOMMENDERA FEM STJÄNROR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ulf W
Skrev om Tetrisflytt AB

Snabbt mycket effektivt och prisvärt, ända från första kontakten, via offerten och under själva flytten. Jag rekommenderar mycket gärna Tetrisflytt AB. Dom gjorde ett mycket bra jobb

Anna N

Toppen! Allt gick snabbt och bra! 👍

Jonas N
Skrev om Tetrisflytt AB

Vi fick en fantastisk flytt. Efter 27 år i villa med flytt till lägenhet var det många utmaningar som snurrade i mitt och min frus huvud inför flytten. Tetrisflytt löste allt på ett föredömligt vis. Inget skadat eller repat. Uppskattad tid hölls med råge. Effektivt och försiktigt kan vi sammanfatta tjänsten från Tetris med.

Susanne B
Skrev om Tetrisflytt AB

Väldigt förnöjd med flyttfirman. Trevliga personal både på telefon som svarade alla frågor på väldigt trevligt och hjälpsam sätt och på flyttdagen. Bra lösningar till allt och de jobbade snabbt, säkert och effektivt

Niclas A
Skrev om Tetrisflytt AB

Supertrevliga och skickliga män, hanterade möbler med bravur, skyddade möblerna bra och fixade tunga och otympliga samt ömtåliga prylar fint, inte en repa. Och snabbt gick det. Rekommenderas starkt.

Paul N
Skrev om Tetrisflytt AB

Oerhört bra bemötande vi kommunikationen, snabba och effektiva vid flytten. Rekommenderas.

Skangele M
Skrev om Tetrisflytt AB

Great customer service from the beginning to the end, I received a quote initially through their service desk who optimised a quote based on my personal needs that sought to find the best price match rather than overselling me on services I didn’t need. The movers were on time and helpful and even helped me with a couple of things in the move that were not included in their job description. I would highly recommend Tetris flytt to anyone in need of moving assistance

Christian L
Skrev om Tetrisflytt AB

Supertrevligt bemötande, medgörliga för att anpassa för personliga förutsättningar. Flyttstädningen blev inte godkänd i första försöket, men det åtgärdades omgående.

Christina J
Skrev om Tetrisflytt AB

Killarna jättetrevliga men de var i tidsnöd på slutet. Därför var de stressade på slutet och det är ingen bra arbetsmiljö. Bra inplastade saker och skydd med filtar. Jag kan tänka mig rekommendera Tetris till vänner och bekanta när de ska välja flyttfirma.

Mattis O
Skrev om Tetrisflytt AB

Klanderfri service och hjälpte till med sena tillägg utan problem.

Marie L
Skrev om Tetrisflytt AB

Min flytt kunde inte gått bättre! Killarna var punktliga, noggranna, snabba och vänliga. Allt från bokningen till flytten var professionellt och smidigt! Jag är mer än nöjd och ger Tetrisflytt högsta betyg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ann-Margreth P
Skrev om Tetrisflytt AB

Superbra, snabba o noggranna, Och väldiga Trevliga..

Johan W
Skrev om Tetrisflytt AB

Från första kontakt till faktisk leverans så är jag verkligen mycket nöjd. Vänligt och proffsigt bemötande och jag bara varmt rekommendera Tetris flytt. Ett extra tack till personalen som lastade och packade mina tavlor - världsklass !!

Pia D
Skrev om Tetrisflytt AB

Vi köpte flytt och städhjälp. Vi blev mkt bra bemötta av all personal vi hade kontakt med. Alla var vänliga och trevliga. Tetri flytt levde mer än väl upp till de förväntningar vi hade på flytten. Vi lånade kartonger och dessa lämnades och hämtades smidigt. Städningen var väl utförd, spis och ugn glänste som om de var nya.

Magnus L
Skrev om Tetrisflytt AB

Mycket effektiva och jättetrevliga!

Emmi S
Skrev om Tetrisflytt AB

Supertrevlig kundservice som snabbt och enkelt gått genom allt vi behöver tänka på. Tetrisflytt har en helhetslösning som passar oss, flytt, flyttstäd och magasinering. Tre otroligt duktiga killar som tömde hela huset snabbt och effektivt, tog hand om våra möbler på bästa sätt.

Minna U
Skrev om Tetrisflytt AB

Vi anlitade Tetrisflytt för en bohagsflytt inom en tätort och fick bra bemötande, innan och under flytten. Killarna kom på utsatt tid och jobbade fantastiskt bra. Flytten var till lägenhet på tredje våningen utan hiss, men det klarade de galant och med gott humör - vilka hjältar! De hanterade våra möbler fint och plastade in sådant som var lite extra känsligt. Allt kom fram i helt skick. Kunde inte önska mer!

Urszula L
Skrev om Tetrisflytt AB

Mycket bra bemötande. Korrekt, professionellt och trevligt. Kan varmt rekommendera.

Alexandra V
Skrev om Tetrisflytt AB

Everything went smooth and they were fast! Really friendly guy named Luen helped and he made the experience fun! Movers did a good job protecting furniture with plastic wrap and blankets. Moving company was flexible with scheduling.

Martin S
Skrev om Tetrisflytt AB

Fint bemötande. Proffsiga killar.

Louise A
Skrev om Tetrisflytt AB

Bra bemötande. Tydlig och bra kommunikation. Enkla att ha och göra med.

Kyd K
Skrev om Tetrisflytt AB

Great service, fast and good communication. The elevator broke and there was about 10% left of things to move from the 4th floor. They hustled and used the stairs without any complaints. Overall, very satisfied.

Olga G
Skrev om Tetrisflytt AB

Vi letade efter en flyttfirma och valde Tetrisflytt AB tack vare deras hjälpsamma kundservice som gav snabba och goda svar. Vi bokade en flytt, och den genomfördes mycket professionellt, noggrant och inom utsatt tid. Det var en utmärkt service – stor tack!

Lars E
Skrev om Tetrisflytt AB

Kunde inte bli bättre,fantastisk personal, Jag har bara antika möbler o moderna danska designmöbler,allt var så väl packat med filtar o inplastat,,dessutom skruvade de ner o upp min säng.,och hjälpe till att möblera.!!!!! Tetrisflytt är Bäst Lars Ekman

Jon Öberg W
Skrev om Tetrisflytt AB

Allt gick väldigt smidigt samt trevligt bemötande!

Linda W
Skrev om Tetrisflytt AB

Fantastisk bra! Trevliga och snabba flyttkillar. Rekommenderar starkt!

Hanna S
Skrev om Tetrisflytt AB

Mycket nöjd med val av flyttfirma! De kom i tid och skötte hela processen exemplariskt! Mycket nöjd! 5/5 stjärnor, kommer använda igen!

Susanna W
Skrev om Tetrisflytt AB

Jättenöjd med hjälp av stort lass med möbler från Stockholm till Skåne samt enstaka möbler som behövde transport. Inför flytten, trevlig och alltid snabb återkoppling oavsett tid på dygnet eller veckodag. Trevliga chaufförer och flyttarbetare. Väldigt noggranna och försiktiga med packningen, lastning/lossning som var väldigt viktigt för mig. Ger Tetrisflytt mina bästa rekommendationer.

Ida M
Skrev om Tetrisflytt AB

Väldigt snabba och duktiga killar. Ett litet minus att den ena killen ej förstod vad man sa, varken svenska eller engelska. Men som sagt, toppenbra på själva jobbet.

Ingrid P
Skrev om Tetrisflytt AB

Två vänliga och lugna killar som kom i tid och gjorde ett väldigt bra jobb. //Ingrid

Axel H
Skrev om Tetrisflytt AB

Väl utfört, och levde verkligen upp till namnet

Lina W
Skrev om Tetrisflytt AB

Snabb kontakt, bra pris. Effektiva och även trevliga både innan och under flyttdagen

Jonas S
Skrev om Tetrisflytt AB

Bra väldigt trevliga killar proffs på sitt jobb

Charlotte B
Skrev om Tetrisflytt AB

Bara pluss. Smidig flytt och stöd

Nora N
Skrev om Tetrisflytt AB

Trevligt, snabbt, enkelt. Mycket nöjd och kommer anlita igen!

Amr Naser K
Skrev om Tetrisflytt AB

De lyssnar på sina kunder, det är viktigt.

Svar från Tetrisflytt AB

Hej Amr, Tack för din recension. Vi uppskattar verkligen din feedback och strävar alltid efter att lyssna på våra kunder för att ge den bästa möjliga servicen. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något annat. Med vänliga hälsningar, Tetrisflytt AB

Annika Cecilia A
Skrev om Tetrisflytt AB

Toppen, bra bemötande och effektiv personal! Väldigt nöjd med min flytt av bohag med Tetris.

Joel O
Skrev om Tetrisflytt AB

Otroligt duktig personal som deltog i min flytt. Trevliga i bemötandet och inlyssnande utifrån våra önskemål.

Diana T
Skrev om Tetrisflytt AB

Stort tack till de tre flyttkillarna. Flytten gick snabbt och smidigt utan krångel. De var trevliga, välorganiserade, och hade ett riktigt bra teamwork. De tog hand om mina saker med stor försiktighet och såg till att allt kom fram i perfekt skick. Jag uppskattar verkligen deras proffsiga och positiva inställning – de gjorde hela flytten så mycket enklare! Kan varmt rekommendera dem till alla som behöver en smidig och pålitlig flytthjälp. Stort tack igen!

Isak R
Skrev om Tetrisflytt AB

Schyssta grabbar alla 4 som vi hade kontakt med. Lätta att kommunicera med.

Elina N
Skrev om Tetrisflytt AB

Flytthjälp. Mycket professionella och dessutom mycket trevliga. Vi fick hjälp av John, Elias och Ayub. Vi hörde dem flera gånger uppmuntra varandra att ta det försiktigt med våra möbler :) Vi hade fler lådor och möbler än de förväntat sig, men de ansträngde sig in i det sista för att det inte skulle bli en extrarunda - verkligen tetris!! Vi har inte hittat en enda skada! Kan varmt rekommendera! Tack! 5/5 /John och Elina

Carola A
Skrev om Tetrisflytt AB

Vi hade hjälp att två mycket trevliga och professionella personer, Tom och Dragan, som utförde flytten snabbt och smidigt. Innan flytten hade jag kontakt med Lina, som besvarade alla frågor på ett bra sätt och med ett gott bemötande. Jag kan varmt rekommendera Tetrisflytt och kommer definitivt att anlita dem igen om jag ska flytta.

Karin Q
Skrev om Tetrisflytt AB

Vi var mycket nöjda med bohagsflytten och flyttstädningen! Allt gick som planerat och bemötandet var hela vägen vänligt och tillmötesgående. Vi har även rekommenderat er till andra.

Helena G
Skrev om Tetrisflytt AB

Kan varmt rekommendera Tetris flytt. Bra kommunikation innan, bra uppföljning under tiden samt dagen efter. Snabba trevliga killar som flyttade mycket effektivt och jobbade på tills det var klart. Mycket nöjd med allt! Rekommenderas verkligen!

Alexandra X
Skrev om Tetrisflytt AB

Allt va så bra, all rekommendationer Super bra och professionellt Stort tack till båda flyttkillar som fixade allt på tredje våning utan hiss. Ännu en gång Jätte Jätte tack!!!!

Cipi J
Skrev om Tetrisflytt AB

Punktliga, effektiva och väldigt trevligt bemötande.

Lina R
Skrev om Tetrisflytt AB

Mycket trevlig personal, allt från offerten, med svar på frågor till att männen kom och hämtade och lämnade allt. God kommunikation och de frågade vart jag ville ha det som inte var märkt. Tack för en lätt flytt, ni gör det lätt att välja och rekommendera er!

Patrik A
Skrev om Tetrisflytt AB

Trevliga personer som med aktsamhet och professionalism skyddade och flyttade mitt bohag. Hela upplevelsen var trivsam och gick mycket smidig.