Använde Tetrisflytt till både flytt och städ. Allt gick bra och de var väldigt snabba med lastning och lossningen. Väldigt trevlig säljare.
Tetrisflytt - Göteborg
42 omdömen om Tetrisflytt - Göteborg
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Vi var verkligen supernöjda med både flytt o städ.🤗 Mycket trevlig personal, jobbade snabbt o effektivt. Var rädd om möblerna o allt var helt när det var inburet. Städet var bra o godkänt. Nöjdheten är 100% på Tetris Mvh Geerdy
Jag är mycket nöjd med den flytthjälp jag fick från Tetrisflytt .Teamet var professionellt, vänligt och väldigt effektiva. De var noggranna med att packa och hantera alla mina saker på ett säkert sätt, och allt kom fram i perfekt skick. Flytten gick snabbt och smidigt, och de gjorde verkligen allt för att underlätta för mig. Jag kände mig trygg hela vägen och kunde fokusera på andra delar av flytten medan de tog hand om allt praktiskt. Jag rekommenderar varmt Tetrisflytt för alla som behöver hjälp med en stressfri och professionell flytt!.🌟🌟🌟
They arrived in a timely manner and helped us finish the move quickly, would recommend.
Mycket bra killar som flyttade mitt hem till ett nytt. Trevliga, hjälpsamma och försiktiga, inget gick sönder. Även mycket bra vid bokning via Jonathan, han följde upp och var engagerad. Kan varmt rekommenderas.
Allt fungerade perfekt! Flyttkillarna kom i tid, var jättetrevliga, plastade in alla ömtåliga möbler och var jätteförsiktiga samtidigt som de var supereffektiva. Hela flytten var avklarad inom utsatt tid (4 timmar) och vi kan varmt rekommendera Tetrisflytt!
Mycket bra kundbemötande och både flytt och städ hörde av sig innan de kom. Flytten gick bra 2 vändor och städet kanon oxå. Ett gammalt hus och allt blev jättebra 👍👍
Flyttade med hjälp av Tetrisflytt i Oktober. Jonathan på Tetris har varit professionell och trevlig vid varje samtal, har svarat på mina frågor och hjälpt mig med mina önskemål. Hela flyttbohag kom oskadat och i perfekt skick. Flytten gick smidig och fort, utan problem, och killarna var snabba och trevliga. Städfirma städade väldigt bra och besiktningen var godkänd utan problem. Det uppstod ett missförstånd kring vilka rum skulle städas och Jonathan hjälpte mig att lösa problemet på ett bra sätt. Väldigt nöjd med deras tjänster och rekommenderar firma.
Snabba, trevliga å försiktiga!
- Säljaren gjorde en mycket genomgång av offerten. - Det var fantastiskt smidigt att få så många flyttlådor man ville utlevererade inför flytten! - På flyttdagen anlände flyttgubbarna på utsatt tid och med en rulle plastfilm i högsta hugg. De jobbade snabbt och systematiskt och klarade min flytt från etagelägenhet till etagelägenhet på under fem timmar. - De lyssnade mycket noga på mina instruktioner och var måna om att allt skulle bli bra.
Fantastiskt bra, både själva flytten och städning. Jag är imponerad, över förväntan. Kan verkligen rekommendera.
Vi kan varmt rekommendera Tetris flytt pga punktlighet och trevligt bemötande. De var även extremt noga med att emballera och skydda våra tillhörigheter.Eva Johansson
Trevligt bemötande. Punktliga och effektiva. Utan att de verkade stressa på, för de var varsamma med möbler etc. Ännu så länge efter påbörjad uppackning har jag inte hittat något som har blivit skadad. Jag har tidigare använt mig av Moving Day tre gånger och Tetris flytt köpte upp Moving Day så det var en självklarhet att använda dem då.
Jättebra flytt och städ! Helnöjd. Rekommenderas starkt!
Väldigt bra och tydligt avtal och kundtjänst. Smidig flytt
Bra kundsupport. Jag köpte flytthjälp o flyttstäd. Jättetrevliga tjejer som städade även om dom slarvade med ugnen som jag fick påbackning på. Flyttkillarna pratade dålig svenska men en kunde bättre engelska så då gick det att kommunicera lite bättre. Dom jobbade på bra men sa inte så mycket. När dom var färdiga o hade åkt så såg jag att dom hade knäckt en del nertill på min garderob som skadades så den är vinglig o jag kan inte använda den.
Väldigt trevligt bemötande och jättetrevlig personal. Väldigt professionella och snabba, men ändå varsamma med våra möbler. Flytten gick smidigt och säkert.
Mkt nöjd med packning, flytt till nya lyan. Kanonkillar som gjorde ett mkt bra o trevligt jobb. Alla på Tetrus Flytt AB har varit mkt lätta o trevliga att göra med. Höll tider, kan därför starkt rekomendera denna flyttfirma. Mvh Bengt
Snabbt och smidigt, packning och flytt. Kommer absolut rekommendera
Super goa killar som va glada och otroligt hjälpsamma, vi kan verkligen rekommendera denna flyttfirman
Flytten gick väldigt smidigt och effektivt. Både med själva flytten och städet. Allt kom fram till den nya bostaden utan skador på bohaget. Jonathan på Tetrisflytt, som var vår kontaktperson, samordnade allt på ett helt fantastiskt sätt. Vi rekommenderar Tetrisflytt starkt!
Duktiga, positiva och effektiva!
Både flytt och städ fungerade perfekt. Trevlig och effektiv personal.
Flytten gick väldigt snabbt samt så tog man steget längre och plastade in allt i plastfilm som hjälpte till att skydda möblerna. Samtliga hade ett leende trots att svetten rann 😀. Det vara bara en sak som gick sönder under flytten och Tetris var mycket hjälpsamma med kompensation och verkligen beklagade vad som hände. Flyttstäda gick väldigt bra, blev super rent i lägenheten.
Väldigt bra bemötande och snabba o noga Rekommenderar alla att anlita denna flyttfirma och även väldigt bra pris
Kanontrevligt bemötande hos kundtjänst vid bokning av flytt. Fick låna flyttlådor. Trevliga killar som hjälpte till under själva flytten. Allt som allt en helnöjd kund.
Vilka flyttkillar! Suveräna👌🏼De var snabba, proffsiga och supertrevliga! De sökte lösningar, var positiva och flexibla. Bästa flytten helt enkelt! Flytten började med ett trevligt samtal med Jonatan som lugnt och proffsigt gick igenom alla detaljer och frågor innan offert skickades. Uppföljning och jättebra kommunikation hela vägen👍🏼 Rekommenderas å det varmaste!
Vänliga, hjälpsamma och superlätta att komma överens med. Snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Höll allt de lovade. Vi är så nöjda och de är verkligen värda att anlitas. De kämpade på med 5 vån utan hiss med ett leende, snabba och effektiva. De hjälpte oss även med lättare montering på nya stället, det blev ett trevligt avslut efter en lång dag. Vi kommer definitivt anlita dem igen vid behov. Väldigt fin och trevlig kommunikation via telefon, sms och mail. Kan bara säga tack för allt! 😊
Otroligt bra företag och så snälla och gulliga flyttgrabbar som tog bra hand om mina grejer! Hade lite oflyt att det var mitt i semestertider så det var något struligt att få tag på ansvarig under själva flytten men alla jag haft kontakt med har haft jättefint bemötande och hjälpsamma. Rekommenderar verkligen!
Det kom två killar som var så otroligt trevliga, professionella och genuint brydde sig om att ta hand om mina saker. Är så oändligt tacksam till Tetris flytt för allt professionellt bemötande från första samtal, uppföljning och flytthjälpen. Dagen efter flytten ringde de och kollade hur allt gått, otroligt bra firma rekommenderar starkt😍😍
Killarna kämpade och bar kartonger o grejer. Det gick över förväntan att flytta med Tetrisflytt och killarna var så trevliga och glada hela tiden så jag är jättenöjd.
Jag var väldigt trött dagen jag flyttade men Tetrisflytt förstod situationen och gjorde bra jobb som jag ville utifrån få hänviselser jag gav dem.
Vi är nöjda med både flytt och städ av tetris flytt! Flyttgubbarna var snabba och försiktiga med våra möbler och städet gjorde en utmärkt städning av lägenheten. Rekommenderar!
Snabbt, smidigt och vänliga! Kommer absolut rekommendera alla jag känner att anlita er flyttfirma.
Mycket bra. Kom i tid. Jobbade hårt och var mycket noggranna.
Jättebra service och trevligt bemötande. Snabba men noggranna. Kommer absolut rekommendera er vidare. Är supernöjd på alla sätt. Jag behövde flytt hjälp från ett lager till ett hus. Allt var 100%. Mvh Jessica
Det var tre killar som först tömde lägenheten och därefter drygt tre timmars körning till Skåne. Två bilar fulla att tömma, en del tunga saker uppför trappan, inte helt enkelt. De hade ett mycket gott bemötande och att jag var ”arbetsledaren”. Flera möbler väl inplastade. Skulle anlita dom igen om det skulle bli aktuellt. Hälsningar Marita
Jag beställde både flytt- och städservice. Flyttarna gjorde ett otroligt fantastiskt jobb. De var mycket vänliga och flyttade alla våra saker snabbt men försiktigt. Städarna var också superduktiga - jag har aldrig sett vår lägenhet så ren förut. Hela upplevelsen var så mycket bättre än jag kunde ha förväntat mig. Värt varenda krona.
I konkurrens med tre andra flyttfirmor valde vi er. Anledningen var att Jonatan var trevligast och klart tydligast på vad som ingår. Offerten var också klar och tydlig och allt andades seriositet. Flytten skedde i tid och exakt som utlovat. De tre flyttkillarna var helt fantastiska på flera sätt. Noggranna, de plastade in saker som skulle kunna bli skadade i flytten. De hanterade möbler och annat med respekt samtidigt som de var oerhört effektiva. Dessutom var de vänliga och kunde le fast de var svettiga och trötta efter...
Köpte flyttfirma och flyttstädning. Mycket God och snabb kommunikation via kontaktperson på Tetris flytt. Fick alltid ett hjälpsamt och snabbt bemötande! Även mycket god hjälp av flyttkillarna som gjorde sitt bästa under flyttdagen. En negativ sak var att städfirman missade några fläckar på väggarna och damm på rör osv, men detta vägdes upp av snabb och hjälpsamt bemötande från kontaktperson på Tetris flytt. Rekommenderas starkt!
Tetrisflytt gjorde jobbet snabbt, smidigt och väldigt bra. Vi är mycket nöjda med insatsen och har även bokat dem för städ.
Grym flyttfirma. Använde mig vid flytten från Malmö till Göteborg