Mycket snabb leverans. Snabb återkoppling på mail. Högsta betyg från mig. Jag köpte en generator.
Tigfelds Fordon AB
Välkommen till Tigfelds Fordon! Vi har Sveriges största reservdelslager med fokus på mopedbilar. Vi har god kunskap inom alla områden och utför service samt maskin- och plåtskadereparationer. Hos oss hittar du alla typer av reservdelar såsom motordelar, avgassystem, belysning, broms, däck och fälg, framvagn, bakvagn, kaross,...
480 omdömen om Tigfelds Fordon AB
Mycket smidig affär och bilen var precis så fin som bilderna och säljaren påpekade. Säljaren mötte upp mig på stationen ( en Söndag) och bil
Brajälp. . Bra saker. Snab leveransjätebra
Jeg synes at det er rigtig god service på top kvalitet
Mkt nöjd, beställda reservdelar kom otroligt snabbt. Enkel och bra sida att beställa ifrån. Tack ska Ni ha,
Snabb leverans. Nästan färdigmonterad. Bra kundsupport.
Trevligt bemötande å verkar vara bra folk!
Mycket nöjd, snabb leverans Guld stjärna till er.
Så bra det bara kan bli! Beställde varorna en måndagkväll, på onsdagen kom de med posten.
Snabbt och rätt delar ,enda felet var att paketet kom till en avlägsen ythämtningsställe.
Snabb leverans,, dock fel leverans då jag inte fick det jag beställt. Skrivit till tiggelds men än inte fått återkoppling
Helt otroligt hjälpsamma och kunniga. Och deras priser är låga
Hej! Jag har köpt en elcykel hopfällbar och allt gick smidigt och fint. Mvh.Mirko
Lätt och smidigt. Bra service.
Mycket lätt att beställa och snabb leverans (2dagar).
Det gick snabbt och bra och det var rätt del jag fick hem.
Snabb leverans och rätt bildel.
Bra service Då varan vi valde inte längre fanns så ordnade de fram en ersättningsvara.
Snabb leverans och precis vad vi beställde.
Bra hemsida. Snabb leverans. Cykeln uppfyller mina förväntningar.
Enkelt, smidigt, lätt att hitta det jag sökte, snabb leverans
Enkelt och tydlig webbsida snabb leverans och cyklarna verkar uppfylla förväntningar
Väldigt smidigt! Galet snabb leverans!
Verkligen bra folk där som jobbar
Snabb och smidig leverans. Bra passform.
Fantastisk hjälpsamma & kunniga!
Bra service, lite oklart vad som fanns i lagret men bra folk när man ringer som fixar allt.
Fick snabbt svar och hjälp via Tigfelds chatt. Leveransen av bromsar till Ligier moppebil gick mycket snabbt. Mindre än 2 dygn.
Snabb leverans och bra priser, lätt att hitta i hemsidan
Snabb leverans samt bra packat paket 👍……………………
Smidigt. Bra kvalitet.Handlat förut.
Snabb och enkelt leverans. Uppskattat
Ganska bra bil tyvär fanns ingen backkamera men de går än då ,låter lite högt men de får gå tack.
Snabb hantering och återbetalning av min felbeställning plus snabb leverans.
Mycket snabb leverans .Bärarm till Aixam mopedbil.
Trevligt bemötande samt väldigt god service och snabb leverans.
Bra och snabb leverens av mikrobrytare till mopedbil. Lätt att hitta rätt brytare till rätt modell.
Bra priser och snabb leverans. Rekommenderas!
Lätt att beställa och väldigt snabb leverans mycket nöjd
Snabb leverans av beställda delar👍👍
Svårt att söka delar, men trevlig hjälpsam personal. Bra priser. Relativt snabb leverans. Fick fick fel fjäder med rätt artnr. Engångshändelse? Fick rätt fjäder utan extra kostnad utan krav på retur av den felmärkta.
Hej Peter, Tack för din recension. Vi är glada att du uppskattade vår hjälpsamma personal och våra priser. Vi beklagar besväret med den felaktiga fjädern och arbetar på att förbättra vår sökfunktion. Vi ser ditt fall som en engångshändelse men tar det på allvar för att undvika liknande problem i framtiden. Tack för din förståelse och tveka inte att kontakta oss igen om du har fler frågor. Vänliga hälsningar, TIGFELDS FORDON
bra servis snabb leverans jag är mycket nöjd kund
Mycket bra support. Hjälpte mig snabbt att hitta dom delar som jag letade efter.
Helt ok lite dålig beskrivning på just min artikel
Köpte torkarmotor och är nöjd med servicen.
Veldig bra service og hurtig leveranse!👏👏👏
Bra produkter och snabb leverans, bra kundsupport. Önskar gränsen för fri frakt kunde vara lägre, eller att man kunde välja och skicka med vanlig post när det är små detaljer.
Snabb leverans och bra service 👍
Lätt att hitta på sidan. Mycket snabb leverans. Mycket bra att ha att göra med, nöjda med servicen.
Bra priser snabb leverans och bra kundsupport
Bra service och snabba leveranser