Marie S:
Trevligt och serviceinriktat kundbemötande från början till slutköp! Känner mig otroligt trygg med köpet. De var tillmötesgående och gav mig all info jag efterfrågade och mer därtill. Alla deras bilar har testats och har en varudeklaration som jag fick ta del av. Min äldre bil togs emot trots sämre status... Nu kör jag äntligen tryggt och säkert. Nästa bilköp gör jag givetvis hos företaget igen.
Rekommenderar starkt Samuels Bil AB.
Christoffer H:
Vi köpte en husbil. Ett otroligt bra bemötande samt smidig affär och lätt att få tag på efter affären för frågor man glömde att ställa vid mötet!! Kan verkligen rekommendera denna bil firma....
Cristoffer haldemo
Jesper R:
Väldigt trevligt bemötande. En bilsäljare av "gamla skolan" dvs. ordning och reda. Detta fick en att känna sig trygg i bilaffären. Kan verkligen rekommenderas!
Maria L:
Grymt bra bilhandlare. Vi fick lite problem med bilens dieselfilter et par veckor efter att vi köpt bilen och trots att det inte var någon garanti på detta så tog dom in bilen två gånger och fixade till den utan kostnad. Det känns tryggt att handla bil här och vi kommer absolut komma tillbaks hit för nästa bil :-)
Jens Rickard N:
Jag köpte en bil på telefon av denna handlare och frågade om allt var ok med bilen. Den var jättefin och däcken var fina, inget fanns att anmärka på. Nu har bilen anlänt till mig i Stockholm och följande saker behöver repareras/bytas ut.
ALLA däcken är slut, både sommar och vinterdäck. Hatthyllan saknas, alla stötdämpare är trasiga och behöver bytas ut. Länkarmar på båda sidor i framvagnen är slut och behöver bytas. Alla bromsskivor och bromsklossar är helt slut. Bromsoket höger bak behöver bytas. Så för att få bilen i skick behöver jag nu reparera för ca 25,000:-
SKA NI KÖPA BIL, VÄLJ EN ANNAN HANDLARE FÖR DENNA ÄR EXTREMT OSERIÖS.
MARTIN L:
Bästa bilförsäljaren jag träffat! Hjälper till med allt, även när min "nya" bil inte gick igenom bilbesiktning (för höga utsläppsvärden) så ställde MTBil upp; fixade bilen utan någon kostnad! Bjöd till och med på en recond, helt fantastisk!
MTBil kommer vara den bilhandlaren jag kommer gå till i framtiden! Ingen tvekan!
Lena H:
En bilverkstad som borde ha allt, stor plats, många mekaniker, många bilmärken, stort rykte. Tyvärr inget bra rykte eftersom de är dyra, tar lång tid på sig, aldrig kan förklara vad felet är och beter sig allmänt ohyfsat. Kan absolut inte rekommenderas. Vänd er till en mindre verkstad istället, som vet vad kunderna vill ha.
Mecnun Jan E:
Varning för detta företag!! Oseriöst och dåligt bemötande av nonchalant säljare. Köp er bil från ett annat företag så slipper ni långvarig huvudvärk! Skulle köpa Volvo XC90 som visade sig ha vagn och lackskada, körde tiotals mil, och säljarens förklaring var "visste inte". Fy på er....