Tim's Haircut AB

timshaircut.se
  • Badge2024
4.9
Boka tid Ring 042-24 02 50 Dela

Tim’s Haircut är en prisbelönt och framstående frisörsalong belägen i hjärtat av Helsingborg. Här möts besökare av en erfaren och engagerad personal, i en stilren och modern miljö, designad för komfort och avkoppling. Salongen står för en kundupplevelse utöver det vanliga med tjänster som klippning, färgning, och BHBD extensions....

143 omdömen om Tim's Haircut AB

Sedan starten hos Reco 2024

Nygårds Karin B
Skrev om Tim's Haircut AB

Trevlig och professionell service! Tim har en mycket fin känsla för färg och lyssnar in kunden. Jag är en återkommande kund!

Laura G
Skrev om Tim's Haircut AB

Proffsig och duktig frisör! Kan varmt rekommendera Tims Haricut!

Lucy M
Skrev om Tim's Haircut AB

Alltid glatt bemötande! Jag kom in med en vision och lämnade precis som jag ville! Jag är alltid lika nöjd

Gracjana B
Skrev om Tim's Haircut AB

Tim's Haircut är helt underbara allt från sin profession till kundbemötande.

Helena L
Skrev om Tim's Haircut AB

Var hos i Helsingborg hos Tim igen efter 6 - vilken skillnad det är med en frisör som verkligen kan hantverket! Tack!

Anna E
Skrev om Tim's Haircut AB

Alltid lika trevliga och proffsiga!

Eva A
Skrev om Tim's Haircut AB

Bra klippning och kommunikation med frisören. Var lite vilsen när jag kom eftersom jag inte kände igen min valda frisör enligt nätet. Det var första gången hos er men kan så klart bli fler.

Svar från Tim's Haircut AB

Tack för ditt omdöme! Frisörer byter ofta hårfärg, så det är inte ovanligt att de ser annorlunda ut från gång till gång. Tyvärr hinner vi inte alltid med att uppdatera bilderna.

Malin M
Skrev om Tim's Haircut AB

Mycket trevligt besök. Blir bemött av proffs. Kunskap. Vänlighet.

Alisa R
Skrev om Tim's Haircut AB

Fantastiskt bemötande! Tim och jag hade en smidig diskussion angående mina önskemål med klippningen och resultatet blev mycket bättre än vad jag trodde! Så skicklig frisör, kan varmt rekommendera!

Mary Ann F
Skrev om Tim's Haircut AB

I always have a positive experience at Tim’s, which is why I come from Denmark to get my hair cut there! The salon is really nice - spacious, clean and the atmosphere is very relaxing. The stylists are very skilled and very friendly. I always leave with a great haircut 😄

Annika H
Skrev om Tim's Haircut AB

Jag är helnöjd med klippningen som Tim gjorde! Det är inte många frisörer som förstår hur mitt hår och dess självfall fungerar men det upplever jag att Tim gjorde, vilket gör att det går snabbt och lätt för mig att fixa håret nu. Och dessutom blev det en trevlig pratstund.

Lena L
Skrev om Tim's Haircut AB

Mysig salong och trevlig personal , gjorde slingor hos Elina och klippte mig blev super nöjd . Jag kommer tillbaka när det är tid för nytt 🤗

Angelina L
Skrev om Tim's Haircut AB

Gjorde slingor och blev jätte nöjd, trevlig och fin salong!

Helga F
Skrev om Tim's Haircut AB

Otroligt bra och personligt Verkligen en mästerlig klippning

Clara L

Trevlig! Gick fort och blev jättenöjd! Gjorde slingor

Karina B
Skrev om Tim's Haircut AB

Gjorde slingor och klippte mig. Professionell personal, modern salong, Bra produkter. De förstår precis vad du vill ha och levererar. Rekommenderas starkt! 🌟

Sandra M
Skrev om Tim's Haircut AB

Bra atmosfär i salongen, trevlig personal och bra produkter. Fin lokal och inredning. ☺️

James S
Skrev om Tim's Haircut AB

Bästa salongen! Proffsiga, ärliga, uppdaterade, alltid det lilla extra!

Mats G
Skrev om Tim's Haircut AB

Klev in med uteliggarelook och ut som en stjärna!

Debora G
Skrev om Tim's Haircut AB

Känner mig alltid välkommen när jag kommer in till salongen. De har en vänlig och familjär stämning och det märks att personalen trivs med varandra. Jag hittade Tims haircut tack vare recensioner vid ett tillfälle när mitt hår.blicit förstört och gått av efter ett besök hos annan frisör. Personalen var otroligt omhändertagande och professionella och hjälpte mig vidare till en hårkvalitet jag inte trodde var möjlig. Efter det är jag trogen Tims haircut, inte minst fantastiska Elina! Den här gången ville jag slinga håret och...

Alexander A
Skrev om Tim's Haircut AB

Min upplevelse var toppen. Hade en jättebra dialog med frisören som klippte mig och blev bemött på ett väldigt empatiskt sätt.

Lolita D
Skrev om Tim's Haircut AB

Mycket trevlig personal och trevligt bemötande. Gick därifrån nöjd och glad.

Malin S
Skrev om Tim's Haircut AB

Supernöjd med Elinas klipp o sling👍

Ian Gabriel P
Skrev om Tim's Haircut AB

Det va bra, kommer definitivt komma tillbaka

Peter
Skrev om Tim's Haircut AB

Professionell, kunnig och trevlig! Will be back

Jenny T
Skrev om Tim's Haircut AB

Ett varmt och vänligt mottagande som gjorde att jag kände mig bekväm och i trygga händer. Blev så nöjd med resultatet och rekommenderar verkligen denna salong!

Jeanette L
Skrev om Tim's Haircut AB

Samma goa kille som jag känt sen han var barn, han har öga och känsla för det han gör. Jag är super nöjd, kommer absolut att komma tillbaka. Mvh Jeanette

Sophia S
Skrev om Tim's Haircut AB

Fantastiskt fint bemötande och jag är supernöjd med min klippning och folieslingor. Tack Tim!

Anette R
Skrev om Tim's Haircut AB

Mysig salong med en fantastiskt trevlig och superduperbra frisör. Alltid nöjd.😀

Bodil T
Skrev om Tim's Haircut AB

Efter 25 år som kund hos Tim’s Haircut är jag fortfarande jättenöjd med att få bästa klippning, superfin hårfärgning, bra rådgivning och massor inspiration. You made my day! .

Jessica A
Skrev om Tim's Haircut AB

Perfekt! Trevligt bemötande. Blev supernöjd. Tim lyssnade och klippte tills jag blev nöjd. Värt pengarna!

Frans O
Skrev om Tim's Haircut AB

I was just passing through Helsingborg when I visited this excellent hairdresser—best haircut I've had in a long time.

Carina C
Skrev om Tim's Haircut AB

Min bästa salong; trevligt bemötande, duktiga frisörer, vet att känner mig nöjd och snygg när jag går därifrån!

Vera P
Skrev om Tim's Haircut AB

Tidigare åkt från Ljungby till Helsingborg för att fixa håret hos Elina. Åker nu från Falkenberg för att få håret fixat av världens bästa frisör! Kommer alltid därifrån med super snyggt hår!

Pia G

alltid vänliga och tillmötesgående

Ulrika E
Skrev om Tim's Haircut AB

Trevligt och proffsigt bemötande. Klippningen blev perfekt, precis som jag ville ha den. Var mitt första besök och kommer absolut att komma tillbaka

Katja J
Skrev om Tim's Haircut AB

Tim är både kreativ och lyhörd. En god lyssnare som kommer med egna idéer. Är alltid så nöjd efter mina besök. Toppnivå på genomförande.

Ola J
Skrev om Tim's Haircut AB

Tim är otroligt duktig och proffsigt och varmt bemötande.

Giovanna R
Skrev om Tim's Haircut AB

Full koll, bara att luta sig tillbaks i tryggt omhändertagande.

Hanna T
Skrev om Tim's Haircut AB

Victoria is skillful and friendly . Satisfied😊.

Anu S
Skrev om Tim's Haircut AB

Regular customer of Tim's haircut and after moving away I still travel to Helsingborg every time to get haircut by Tim. Very professional service and I always come out satisfied whether it is a cut or color service. I got curly/wavy hair and I'm glad to find a stylist like Tim who can give me an excellent cut without having to search and test the so called "curl cut specialists". I have also bought Kevin Murphy products from Tim's haircut in previous visits. Tim is a jolly person and listens to me when I explain the style and how long/short I want my hair to be and do exactly as we discussed.

Svar från Tim's Haircut AB

Thank you so much for your wonderful review!

Emelie S
Skrev om Tim's Haircut AB

Trevligt första bemötande och väldigt nöjda med resultatet.

Jannike L
Skrev om Tim's Haircut AB

Viktoria tog sig tid , var noggrann och servicemånaderna. Mycket bra

Anastazja S
Skrev om Tim's Haircut AB

My 15y.o. daughter was a client. She had big expectations for this visit and your stylist and was saving money for a long time. She asked about a haircut that would slim her face and volume up her hair. She got a curtain bangs ending on her cheeks and no volume at all. Your stylist also told her that she has too little hair comparing to her assisting friend and if she had more than maybe she would have something to work with. My daughter came back home crying. Though I should thank you for that lesson for her, maybe she...

Svar från Tim's Haircut AB

Thank you for sharing your daughter’s experience with us. We are truly sorry to hear that her visit did not meet her expectations. It is always our goal for our customers to feel happy and satisfied with their new hairstyle. We understand how important these moments are, especially for a young person. We hope that your daughter now likes her new hairstyle after her follow-up visit, and that we get the chance to assist her again in the future.

Anna R
Skrev om Tim's Haircut AB

Supertrevligt bemötande! Satte om 4 hairtalk slingor men en ramlade av redan samma eftermiddag…

Svar från Tim's Haircut AB

Vi beklagar verkligen att behandlingen inte motsvarade dina förväntningar. Det är alltid vår ambition att ge alla våra kunder en positiv upplevelse. För att förhindra att detta händer igen har vi gett din frisör extra träning och stöd, så att vi kan säkerställa inte inträffar i framtiden.

Marcus N
Skrev om Tim's Haircut AB

Barnklippning med perfekt resultat.

Arta G
Skrev om Tim's Haircut AB

Proffsiga, trevliga och alltid tillmötesgående.

Henrik R
Skrev om Tim's Haircut AB

Vi återkommer minst varje sommar till Tim som verkligen levererar år eftermäle. Vi känner oss alltid välkomna och välklippta / - färgade . Högsta betyg

Erik G
Skrev om Tim's Haircut AB

Återvände som kund efter många år. Dumt av mig att inte gå hit alltid.

Finder E
Skrev om Tim's Haircut AB

Tim har varit min frisör i flera år och jag är supernöjd! Så skicklig, lyhörd och dessutom blir det alltid en trevlig pratstund. Brukar klippa, färga. Tim är grym pả färg!