TippMicke har hjälpt mig med beskärning av fruktträd, klippt en 20 meter lång hagtornshäck och håller den i schack, samt ibland klippt min gräsmatta. Alltid personligt bemötande med så trevlig personal. De lyssnar in hur jag vill att slutresultatet ska se ut. De gör även alltid det där lilla extra. Snabb, tydlig återkoppling gällande arbetet, dag och tid. Jag är så nöjd......mer än nöjd 😊 👍

TippMicke AB
4 omdömen om TippMicke AB
Hej Lena, Vad glada vi blir för de fina orden, tack snälla för du tog dig tid att dela! Vi är mycket tacksamma för förtroendet att få hjälpa dig :)
Världsklass! Seriöst företag. Snygg och tydlig offert med fast pris. Inga störiga extra tillägg eller annat finstilt. Väl utfört jobb enligt vad som utlovats. Jag ger min allra högsta rekommendation.
Tack Jens, så roligt att höra att du blev nöjd med stubbfräsningen! Vi ser fram emot att få hjälpa dig fler gånger :)
Tipp-Micke: Lyssnar, frågar, bedömer och utför jobbet perfekt!
Hej Margareta, Vi alla på TippMicke tackar så mycket för det jättefina omdömet och för förtrondet att hjälpa till med din trädgård!
Mycket bra bemötande, fantastiskt utfört arbete. Mycket proffesionella.
Hej Henrik, Stort tack för de fina orden och för att vi fick möjlighet att hjälpa dig! Varmt välkommen åter :)