Tollstedts Begravningsbyrå

Tollstedts Begravningsbyrå

En del av Ringabyråer www.tollstedts.se
  • BadgeThreeYears
4.7

Varmt välkommen till oss på Tollstedts Begravningsbyrå! Vi vet hur svårt det kan vara när en anhörig går bort. Samtlig personal på Tollstedts begravningsbyrå strävar efter att ni ska känna er trygg i båda bemötande och hantering. Vi försöker alltid att vara lyhörd i ert engagemang och försöker i allra högsta mån tillgodo se...

212 omdömen om Tollstedts Begravningsbyrå

Sedan starten hos Reco 2022

Patrik S
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Bra service och proffesionellt men det är inte billigt att avlida idag...

Anna-karin N
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Proffsigt bemötande. Fick all hjälp jag behövde gällande annons, rutiner kring begravning, bouppteckning. Har anlitat Tollstedts 2 gånger och känt mig trygg i bägge fallen i en svår stund

Lena F
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Varmt och respektfullt bemötande med tanke på situation och sorg. Hjälp med bouppteckning och kontakt med Jurist, guld värt.

Victoria F
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Fantastiskt fint bemötande i våran sorg. Det bästa tänkbara. Så tacksam

Niklas L
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Mitt första samtal besvarades av Julia och jag kände direkt att det här var en människa som dels kunde sitt jobb och dels också var genuint intresserad av sina kunder. Efter det så hade jag många kontakter med Julia och hon var både snabb på att fixa saker och väldigt tillmötesgående. Saker som jag önskade få utförda gjordes snabbt och smidigt med det där lilla extra som är så uppskattat. Jag fick också uppdateringar under resans gång med hur saker fixades, frågor som behövde utredas och så vidare. Det enda som inte var...

Svar från Tollstedts Begravningsbyrå

Hej Niklas! Tusen tack för att Du tog Dig tiden att reflektera! Precis som Du säger är vi alla olika, vi tar till oss av Dina ord och lyfter detta tillsammans! Det är otroligt viktigt för oss att alla känner sig sedda, lyssnade till & väl bemötta! Vi passar än en gång på att tacka för Ert förtroende! Ta hand om Er!

Veronica V
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Det är en mycket omhändertagande begravningsbyrå. Mycket vänligt bemötande. Hon hjälpte oss där vi behövde det, brydde sig mycket hur vi ville ha det och utförde det till perfektion.

Margot L
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

I sorgen ville vi ha all hjälp vi kunde få,. Och vi fick den hjälp vi ville ha. En jättefin begravning och samling efter på Måsen i Stocka med smörgåstårta kaffe och jordgubbstårta. Begravningsgästerna berömde allt.👍😊

Birgitta I
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Trevligt bemötande. Omhändertagande. Kändes som om vi kunde lämna över ansvaret till Ingela och därmed släppa en tung börda.

Mariana O
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Fantastiska människor som verkligen är lyhörda och bryr sig om de anhöriga på ett genuint sätt. Så fint bemötande. Tollstedts anställda är otroligt hjälpsamma från det lilla till det stora. Kunde inte fått en finare begravning för min mamma.

Inger S
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Har anlitat Tollstedts för tre begravningar, tidigare för mina föräldrar och nyligen för min morbror och har alla gånger blivit mycket väl bemött, fått bra hjälp och vägledning för planering av begravningarna, och allt har fungerat utmärkt, både det praktiska och annat. Det har känts tryggt på alla vis!

Kjell L
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Otroligt bra väldigt bra bemötta

Anita Elisabeth D
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Det var en del punkter som hade kunnat göras bättre bland annat att det blev fel dödsort i dödsannonsen. Själva begravningen blev bra. Ett fint minne!

Svar från Tollstedts Begravningsbyrå

Hej Anita! Vi har som rutin att alltid gå igenom dödsannons samt övrig dokumentation med anhörig/beställare innan publicering och vidare arbete. Du får gärna höra av Dig till oss så vi kan få ta del av Din upplevelse & se över våra rutiner utifrån detta! Det känns fint att Du fick ett varmt minne med Dig från begravningen & tack för att Du tar dig tiden att lämna ett omdöme!

Rolf S
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Fick ett mycket bra mottagande från första kontakten och tog sig tid att göra vår minnesstund till ett minne för livet

Ann-Charlotte M
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Trevligt bemötande. Har anlitat dem för två begravningar i sommar. Första var bättre. Den andra fick jag sämre återkoppling/ingen uppföljning på, och dessutom fick vi se vid själva begravningen att det inte var den kista vi beställt...

Svar från Tollstedts Begravningsbyrå

Hej Ann-Charlotte! Tack för att Du tog Dig tiden att skriva! Det är otroligt viktigt för oss att säkerställa att varje steg i vårt arbete stämmer överens med vad vi beslutat i mötet med Er anhöriga, lika så att en uppföljning sker för att stämma av tillsammans! Du får gärna kontakta oss så vi kan se över vad som gått fel här.

Britt Inger T
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Kanon👍🥰 Trevliga tillmötesgående hjälpsamma.

Carina K

Mycket hjälpsamma och trevliga

Lena E
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Helene var engagerad och hade tät kontakt med mig inför begravningen trots att hon själv gick på semester.

Gun Agneta A
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Bra service men besviken på att man beställde Catering för ALLA som beställde handrosor när det stod i annonsen att man skulle anmäla sig till minnesstunden, det blev helt fel och vi kommer väl att få betala i stort sett dubbelt för minnesstunden!

Svar från Tollstedts Begravningsbyrå

Hej Agneta! Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Här måste det ha brustit i kommunikationen. Ta gärna kontakt med oss så vi kan se tillbaka på vart det gått fel!

Ingrid Katarina W
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Trevligt bemötande. Hjälpsam.Gav bra information om allt som vi syskon behövde veta.skönt att alltid någon svarade i telefonen så man inte möttes av en telefonsvarare.tack så mycket.

Anette O
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Jag upplevde Tollstedts begravningsbyrå både professionell och familjär.

Lars-Ove N
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Bra bemötande och inget att anmärka på.

Ann-Christin H
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Tack så hemskt mycket vi är jätte nöjd med allt ni gjort🌻🌹

Kristina D
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Hjälpsam, och mycket trevligt bemötande av Helene

Maria J
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Har fått ett toppenfint bemötande av Helene - och även av Malin (?) som deltog vid begravningen, från första telefonsamtal till uppföljning efteråt. Allt har skötts väldigt varmt, personligt och professionellt.

Christina N
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Bra och tryggt val av begravningbyrå. Bra bemötande och bra personal som lyssnar in kundens önskemål. Resultatet blev så otroligt bra och vi alla är supernöjda.

Göran S
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Snabb, och personlig service. Bra återkoppling

Julia L
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Fint bemötande, Helen var helt fantastisk! Vi är så nöjda. Begravningen blev otroligt fin och hon stöttade oss och gav förslag igenom alla val i processen.

Carl-Åke C
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Blev mycket bra mottagen och kunde i lugn och ro utan stress diskutera och planera allt som måste ordnas inför begravningsgudstjänsten. Mina pojkar, som besökte en begravningsbyrå för första gången, kände också att de fick bra förklaringar på sina frågor. Själv kände jag mig mycket nöjd med att få ha fått verkligt professionell hjälp med att genomföra en värdig begravningsgudstjänst för min bortgångna maka. Den fina minnesboken med bilder från ceremonin i kyrkan samt texten om hur det är att leva med sorg uppskattades mycket!

Cecilia O
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

När livet vändes upp och ner och vår pappa/make gick bort, fick vi ovärderlig hjälp av Ingela på Tollstedts Begravningsbyrå. Kunnig och ödmjuk inför situationen. Alla frågor hade ett svar, fantastiskt fint bemötande och en väldigt vacker begravning. Fint att bära med sig i vardagen, som fortsätter som vanligt, fast på ett annorlunda sätt. Tack!

Annika B

Bra bemötande Bra återkoppling

Maria F
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Professionellt; tydlig information. Vänligt och lugnt bemötande. Tillgängliga vid frågor. Allt fungerade med kremering, begravningsakten i kyrkan, prästen, blommorna. De kontaktade gravstenstillverkaren som kontaktat mig. Jag är mycket nöjd.

Katarina N
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Ett varmt, fint och respektfullt bemötande. Tydlig information och Ingela var mycket hjälpsam. En familjär känsla.

Olle P
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Så underbart medmänskliga i min outgrundliga sorg efter min hustrus bortgång.Tack för allt.

Ann-Britt H
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Fint ordnat på alla sätt. I sorgens stund kunde vi släppa allt praktiskt och ta hand om varandra. Kände mig helt trygg med Ingela som lotsade oss på ett fint sätt. Varmt tack

Eva B
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Vi fick ett jätteproffsigt, trevligt och lättsamt bemötande direkt när vi klev in på Tollstedts. Tydlig och bra information om allt som skulle hända. Det var verkligen en stor trygghet för oss anhöriga att de hade koll på och tog hand om allting. Vi är så nöjda med allt.

Elias B
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Väldigt proffsigt, kunde inte haft en bättre begravningsbyrå.

Jonas S
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Mycket trevligt bemötande och väl utfört arbete.

Christina R
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

mycket bra bemötande,omtänksam personaltill oss anhöriga till den avlidne, uppföljande samtal om vårt mående, stöttande på bästa sätt i vår svåra stund,avslutningsvis en så vacker och respektfull minnesstund

Maria H
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Trevligt, lugnt och fint bemötande.

Malin K
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Bemötta med en omfamnade känsla och otroligt bra service. Våra förväntningar va att få ett fint sista avsked å de uppfylldes.

Åsa S
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Mycket proffsigt bemötande och trevliga att ha att göra med. . Alltid snabba svar på våra frågor!

Karin L
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Trevlig och proffsigt bemötande liksom under begravningsakten. Jag ska absolut rekommendera Tollstedts och speciellt Ingela Söderlund som varit vår kontakt och den som utförde. Hon har tagit kontakt fortlöpande och informerat oss, ställt frågor och utfört efter vårt önskemål.

Thommy B
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Vi fick ett väldigt bra bemötande och Tollstedts begravningsbyrå uppfyllde alla våra förväntningar. Toppen 👍

Torbjörn P
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Tollsteds Begravningsbyrå håller med en bra service med varm hand och god omtanke för alla berörda. Från första omhändertagande till slutlig begravningsakt och jordsättning har allt varit med fokus på att allt skall gå lugnt och fint tillväga. Dock anser jag att totalkostnaden för hela begravningen är för hög och att det hade varit önskvärt om man varit tydligare gentemot kund med alternativ som kunnat varit behjälplig dödsboet med att hålla nere kostnaderna. Annars mycket bra service och ett varmt och tryggt omhändertagande.

Katarina D
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Mycket fint bemötande i en svår situation samt, all info/råd/stöd, från planering till genomförd begravning med minnesstund har varit guld värt, tack 🙏

Märit A
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Trevligt bemötande. Fick snabbt tid för ett första möte, vilket underlättade när vi inte är bosatta i Hudiksvall. Gott om tid tid vid första mötet så att vi i lugn och ro kunde planerare vår fars begravning. Vackert och värdigt i kyrkan. Det enda som störde var att det tog lång tid innan Odd Fellow återkom med svar på våra frågor angående menyn vid minnesstunden.

Eva N
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Vi blev mycket fint bemöte, och vi fick svar på frågorna vi undrade över. Och allt blev så fint i kyrkan. Tack för all hjälp.

Malin C

Bra information. Bra bemött. Hjälpsam personal

Birgit K
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Helene på Tollstedts har verkligen varit helt fantastisk i en svår stund. Inlyssnande och tröstande och stöttat och tillgodosett våra behov.

Hans E
Skrev om Tollstedts Begravningsbyrå

Personligt bemötande som väl uppfyllde mina förväntningar för planering och genomförande av begravning