Fick isolering med Topcell för ett par dagar sen gjord av Isoleringslandslaget. Förhoppningsvis spar vi en del på uppvärmingskostnaden framöver. Mitt bekymmer nu är bara att det luktar kraftigt i huset. Jag anar att själva materialet avger denna doft. Den har inte avtagit något än och jag är orolig för att detta aldrig kommer försvinna. Vi har undertryck i huset vilket jag har förstått är bra i fukthänseende. Men jag anar att detta också kommer bidra till att lukten kommer fortsätta spridas i huset under lång tid framöver....
Topcell AB
Välkommen till TopCell AB! Vi tillverkar träfiberisolering i Söderbärke, Dalarna. Vår isolering NATURA 100 är en unik träfiberisolering och har som enda träfiberisolering högsta bedömningsklass hos de Svenska branchorganisationer. Vårt material består av 98,5 ren träfiber med den minsta mängden tillsatser (1,5%) på marknaden....
13 omdömen om Topcell AB
Trevlig personal som jobbade på hårt trots varmt och trångt på vinden.
Snabbt och smidigt! Helnöjd med topcells arbete! :)
Tack för ditt omdöme Johan, kul att höra att du är nöjd med arbetet och resultatet! Allt gott! ☀️
Bra service. Tyvärr så luktar isoleringen fortfarande ganska mycket fem månader efter installation. Huset har stått med underhållsvärme under vintern. Hoppas att lukten avtar under de varmare månaderna.
Är grymt nöjd med Topcell riktigt bra bemötande genom hela projektet. Stugan blev varm och gosig, och känns bra att materialet är naturligt och närproducerat. Kan varmt rekommendera!
Tack för ditt omdöme Daniel! Glatt att höra att du trivs i stugan! Trevlig helg! 😊
Bra bemött och snabba puckar, Fick ett pris, och det blev priset. Priset hälften av de två andra företagen jag hade på offert, Själv var jag ute på Luffen när jobbet blev gjort, Blev glad att var klart när jag kom hem. Rent och snyggt jobbat av Topcell AB.
Isolerade vinden. Allt gick snabbt och smidigt. Trevligt bemötande av alla som utförde arbetet. Rekommenderas.
Lösisolering av stort garagevind. Inga problem med arbetet eller material!
Stor hjälp och kunskap för att möta våra önskemål och om sin produkt. Ett bra och proffsigt bemötande i såväl planering som utförande Allt löpte friktionsfritt och bra
Positivt bemötande och Arbetar snabbt och bra
Allt har fungerat jättebra. Fantastiskt att få så fin isolering i huset. 😃
Lätt och smidigt samarbete med en bra produkt
Superbra service och trevlig personal. Gott resultat på utfört arbete.