Torvalla Bil Sätra KIA

Torvalla Bil Sätra KIA

En del av Torvalla bil www.torvallabil.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till Torvalla Bil Sätra KIA! På Murmästarvägen 29 i Stockholm hittar du Torvalla Bil Sätra. Vi är ett familjeföretag i grunden och har funnits i bilbranschen i över 40 år. Vi erbjuder de flesta tjänster inom bilförsäljning. Om du funderar på att köpa ny bil, sälja din gamla eller byta in din nuvarande bil så har...

94 omdömen om Torvalla Bil Sätra KIA

Sedan starten hos Reco 2022

Marius P
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Säljaren Philip har gett oss fantastisk service från första kontakt till vi köpte bilen. Vi är väldigt imponerade och nöjda med Torvalla i Sätra och kan varmt rekommendera!

Arne H
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Mycket positivt bemötande från Kiasäljaren. Jag hade fastnat för Kia som en av tänkbara bilar genom att ta del av olika typer av dokumentation. När jag besökte Kia Sätra blev jag bemött på ett effektivt och positivt sätt, Det avgjorde nog saken.. Jag hade tänkt köpa en ny Kia Niro, men fick prova en Sportage, som jag föredrog. Eftersom jag nått en avsevärd ålder framkastade jag att en begagnad låmilare egentligen skulle vara ekonomiskt att föredra. När jag så skulle diskutera en affär om en ny Sportage Advance fick jag ett för mig fördelaktigt erbjudande om en GT. Det gjorde nog affären.

Per Olof C
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Eftersom affären ännu inte är avslutat, bilen ej levererad så är frågan alleler förtidigt ställd! Kom gärna igen senare när jag har facit på upplevelsen.

Drifteffekt Stockholm Ab
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Mycket nöjd, bra priser bra service.

Rugoc Ab
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Jag blev bemött exeptionellt bra! Mycket bra service, snabb respons och trevlig försäljare!

Bobo G
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Väldigt trevligt bemött och fått väldigt bra information om nya bilen vi var intresserad

Kjell O
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Bra en toppen säljare precis vad vi behövde

Casper James Axel K
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Mycket nöjd med mitt bilköp genom Torvalla Bil Sätra KIA. Hade turen att få hjälp av Philip Olsen som var lika trevlig som kunnig. Bilen vi köpte var i ett bättre skick än vi hade väntat oss och kommer definitivt återkomma i framtiden. 5/5

Rafael K
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Hade problem med mitt 12V startbatteri på min nya Kia Ev6. Dom bytte det utan kostnad på garantin. Får tacka så mycket! Samt snabb och trevlig hjälp.

Högstedts Ekonomikonsulter Ab
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Mycket nöjd, och känner att jag fått den hjälp jag behövde.

Anette E
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Vi blev bemötta på ett väldigt trevligt och hjälpsamt sätt av säljaren Philip. Våra förväntningar när vi klev in på KIA var nog mer att titta och provköra men säljaren var så hjälpsam med allt från att värdera bilen som vi lämnade i inbyte till att visa vad som fanns att beställa så vi köpte en KIA xceed samma dag. Då tiden närmade sig för leverans såg han till att vi fick bilen några dagar tidigare än som var sagt från början. Vi är väldigt nöjda med upplevelsen vi fick av Torvalla bil och säljaren Philip Sätta KIA. Mvh Anette Eriksson

Johan S
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Har haft med Torvalla bil att göra i 10 år har alltid blivit bra bemött. Det har främst varit med service verkstaden under denna tid men sista halvåret också med sälj. Har från min kontakt där fått snabb och bra service inför vårt beslut om ny bil.

Lennart W
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Ett bra bemötande och svar på mina frågor när jag köpte min första eldrivna bil.

Conny W
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Mycket bra och trevlig personal. Man längtar till att köpa en ny bil till hos er.

Peter C
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Bra bemötande. Tydliga svar. Fick ett gott förtroende.

Hans G
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Bra information från säljaren och ett trevligt bemötande mot kund. Känns tryggt att beställa en bil hos Torvalla Bil Sätra KIA.

Bingbjörn Ab
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Bra bemötande kunniga trevligt bra leverans av bilen och bra feedback

Irene E

Positivt, engagerad, kunnigt bemötande

Anders H
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Proffsigt o lätt för mig att förstå vad jag köpt

Arvid V
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Mycket trevlig personal och väldigt hjälpsam vid mitt beslut av att privatlesing

Pia S

Trevligt bemötande, fick snabba svar. Jag köpte en Kia ev6

First-Name L
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Trevlig butik och trevliga säljare

Per S
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Snabba och bra svar på alla mina frågor inför leasing. Proffsigt bemötande vid provkörning och utleverans av bil.

Eugenia Technology Ab / Handelsbanken

Jättenöjd med bemötandet och bilen.

Göran S
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Mycket snabb och lyhörd service. Kunnig och vänlig försäljare. Samarbetsvillig och service minded.

Hans L
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Trevligt proffsigt bemötande och enkelt genomförande av affären.

Håkan C
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Philip Olsen var mycket tillmötesgående och påläst som säljare. Han kom med kloka inspel som till slut landade i en lyckad bilaffär. Vi kommer definitivt vända oss till Torvalla bil i Sätra igen när det är dags att uppgradera oss.

Gunnar H
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Trevligt och kunnigt bemötande men de kunde inte leverera bilen på utlovad tid, de har fortfarande inte levererat den så jag vet inte hur många veckors försening det blir. Jag har beställt en ny bil och min förväntan var givetvis att den skulle levereras i tid. Om förseningen beror på Torvalla eller någon annan vet jag inte.

Bertil B
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Ett bra bemötande, fick provköra en kia modell som vi var ute efter.

Kilpatrick Townsend & Stockton Advok

Mycket professionell personal. Säljaren Tobias guidade oss igenom alla steg för att vi tryggt och säkert skulle kunna genomföra vårt köp av en KIA EV9. Med Tobias erfarenhet kunde vi få rätt guidning till exakt de tillbehör vi behövde till bilen, samtidigt som han hade integritet nog att också förklara vad vi inte behövde, det känns både moget och professionellt. Lägg till snabb leveranstid och att hela processen höll tidsplanen (inte helt vanligt med dagens billeveranser). Rekommenderas varmt.

Fredrik L
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Köpte ny bil och är väldigt nöjd med den och servicen jag fick från personalen.

Göran E
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Mycket bra och trevligt bemötande även bra och pedagogisk genomgång med instruktioner om bilen vid utlämning.

Weine N
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Sebastian Löfström är den Absolut Proffsighaste Säljaren jag har haft att göra med ! Han känns verkligen Trygg och som man kan Lita på! Fantastisk Servicen från start till Leverans /

Maria S
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Vänlig och hjälpsam personal. Inga frågor som inte gått att svara på eller ta reda på eller lösa. Jag är mycket nöjd med bemötande och upplevelsen på Torvalla Bil i Sätra.

Lars N
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Trevlig samt kunnig personal gjorde köpet enkelt och smärtfritt

Monica M N
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Vi fick ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande av Tobias Stanze som hjälpte oss genom hela processen . Han var också vänlig och hjälpte mig med instruktioner efter köpet . Varma rekommendationer och en bra säljare !

Lola U

Trevligt bemötande, smidigt affär

Svar från Torvalla Bil Sätra KIA

Hej,​ Vi uppskattar din positiva feedback och är tacksamma över att du tagit dig tid att skriva om din upplevelse hos oss. ​ Ha en fin dag!

Lars Erik Olof H
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Utmärkt professionellt och vänligt bemötande av säljaren.

Nils Per Åke L
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Säljaren vi träffade ljuger och spelar trevlig men hjälper inte kunden vid problem.

Svar från Torvalla Bil Sätra KIA

Hej,​ Vi uppskattar din feedback och vi vill försöka sätta in åtgärder för att utvecklas till det bättre. Om du är intresserad av att ha en dialog med oss kring detta så skulle jag gärna vilja komma i kontakt med dig personligen. Vänligen maila mig på mats.skoglund@torvallabil.se så tar vi det vidare därifrån. MVH Mats Skoglund Försäljningschef

Thomas Emanuel C
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Trevlig personal som tar sig tid att prata och informera

Kim S
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Trevlig säljare, personal som bryr sig och engagerar sig.

Hiwot A
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Försäljaren var trevligt och lugn. Han har kompetens och har väldigt fin bemötande

Ken S
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Erik S
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Vänligt och professionellt bemötande och inga konstigheter. Enkla att ha att göra med. Tack Tobias!

Eva Å
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam försäljare.

Beyron A

Bra bemötande - trevligt Kunnig och proffsig Bra pris

Jessica H
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Väldigt bra upplevelse, toppenservice, vår säljare Tobias verkade veta vad han pratade om & han gav stort förtroende. Är glad att vi kom just till honom . Ska bli roligt & ser framemot att Leasa bilen hos er på Torvalla bil & hoppas på fotobranschen service . Mvh Jessica & Göran Håxell

Mikael L
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Alltif bra bemötande, lyhörda och noggranna. Rekommenderas.

Lars-Erik S
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

Jag får lov att säga att det var den trevligaste bilhandel jag har haft med att göra. Bra upplägg med förskottsbetalning med ångerrätt, vi bor alltså i Karlstad, 30 mil avlägset. Bra och personligt bemötande var det också. Jag köpte en begagnad Mercedes. Ett smärre problem med bilen gick också att klara upp, trots att det möjligen inte omfattades av den garanti som ingick. Full poäng där! mvh/Lars-Eric Sundin

Micnic T
Skrev om Torvalla Bil Sätra KIA

snabb bra återkoppling och förslag efter mitt önskemål.