Vilka proffs! Överträffar alltid mina förväntningar 👍🏻
Trädakuten AB
Vi hjälper er att beskära och ta ned träd säkert och snabbt. Med hjälp av många års erfarenhet, den senaste tekniken och ett stort intresse för miljö och träd arbetar vi effektivt med trädfällning och beskärning. Våra duktiga arborister klättrar och beskär enkelt i träd som står trångt, nära bostäder eller andra byggnader...
2008 omdömen om Trädakuten AB
Sedan starten hos Reco 2016
Gör verkligen ett kanonjobb och städatr fint efter sig! Dom är toppen haft dom här 3 ggr lika bra varje gång
Trevligt och proffsigt bemötande. Har anlitat dom förut och skulle anlita dom igen!
Snabba, proffsiga och trevliga!
Snabba, proffsiga och trevliga
Det gick snabbt och bra har kontaktat er engång till för en komplettering med stubbfräs
Trevligt bemötande. Vår förväntan uppfylldes ang. ordning o reda. Många träd o buskar som ansades, bortforsling, perfekt!
Proffs! Trevliga, punktliga och duktiga!
Trevligt bemötande från första kontakt till utfört arbete på plats😄
Proffsigt, snabbt utförst och effektivt.
Blir alltid trevligt bemött och är nöjd med utfört arbete.
Väldigt trevliga och bra jobb.
Punktliga, kunniga, bra bemötande, prisvärda
Snabbt svar på förfrågan, snabbt och snyggt jobb. Dom tog ner ett stort träd (typ 10 m) och formade kronan på tre mindre. Snyggt och prydligt jobb och inte en kvist kvar när dom hade åkt. Super!
Vi beställde trädfällning och stubbfräsning. Vi är supernöjda med utfört arbete.
Trädnedtagning av ett ca 20m högt träd med två stammar nära ett hus. Bra bemötande, snabbt och enkelt utfört precis som vi ville. Har redan rekommenderat dom till en granne :)
Trevligt bemötande och duktiga killar som kom och beskar våra äppleträd.
Trädakuten AB har ett väldigt vänligt och serviceinriktad bemötande. Trädakuten levde upp till alla vår förenings förväntningar. Vi behövde få några "riskträd" fällda på området vilket Trädakuten gjorde på ett effektivt sätt.
Perfekt bemötande och perfekt utfört arbete. Andra gången jag anlitade dem och helnöjd båda gångerna. Arbetet bestod av nedkapning av hög häck samt några träd på tomtem
Toppen++++++++++++++++++++++++++++++++👍
Beskärning av en stor ek. Två otrolig duktiga unga män. Allt var jättebra. Jag var mycket nöjd. Gitta
Snabb och smidig service! De kom ut på plats och gav offert inom ett par dagar. Efter att jag accepterat offerten kom de och utförde arbetet (två tallar som stod nära vårt hus) snabbt och smidigt. Litet avdrag då de enligt offert skulle dela de två träden i bitar om 120 cm för att jag enklare skulle kunna fortsätta kubba och klyva till 30-längder för vår kamin. Detta missades och ”delarna” var allt ifrån 83 cm upp till 115 cm långa. I och med det blir det en del ”spill”. Annars är jag supernöjd!
Är i Tyskland och vet inte ännu hur resultatet är . Men trevlig , kunnig bemötande av alla medverkande.
Snabb service och väldigt tillmötesgående och trevliga!
Klippning av hög, stor häck samt beskärning av flera stora gamla fruktträd. Superenkelt med offert och bokning. Aktuell dag var allt väldigt proffsigt, både i utförande och kunskap men också i kontakt och bemötande.
Pålitligt arnbete i särklass Pålitligt arnbete i särklass Pålitligt arnbete i särklass
När de väl kom så genomfördes arbetet på ett professionellt sätt. Trädakuten skulle kommit oktober/november och kom i februari
Mycket proffsigt och trevligt bemötande.
Bra bemötande. Lyssnar på mina önskemål. Bra resultat. Göran björving
Jag blev tydligt rakt och korrekt bemött.. Jag hade kanske inte alltför stora förväntningar men när jag såg att de höll vad vi kommit överens om, vad gäller priset, tidsmässigt höll de vad offerten delgett mig tidigare och de avslutade jobbet enligt vad vi kommit överens om kan jag konstatera att de överträffade mina förväntningar. Slutligen hade jag en kontakt med administrationen..personen var mycket trevlig, glad och tydlig, vilket gjorde avslutningen på affären mycket bra. Jag ger dem 5 av 5 !!!
Trevligt bemötande! Kom på avtalad tid! Använde säkerhetsutrustning! Gjorde ett bra jobb! Städade upp efter sig!
Mycket proffsiga. Kommer i tid och är effektiva i sitt sätt att arbeta. Ser till att det är snyggt och rent när dom lämnar!
Hej ”Trädaluten ! Bra jobbat, allt gick snabbt o smidigt. Hjälpen kom på överenskommen tid jag är helnöjd. MVH Otto Lundbohm
Mycket bra, bra kontakt innan och proffsigt och säkert utförande av två trevliga män. Bara nöjd och har rekommenderat andra redan. Prisvärt🙂
Klippning av träd Bra bemötande, bra och noggrant genomfört arbete.
Professional and friendly. Excellent interaction and they do a nice job on the trees and cleanup.
Bra och snabb respons! Trevliga killar som gjorde ett grymt bra jobb!
Bra kommunikation. Trevliga och tillmötesgående. Tog ner och friserade ett antal träd på tomten. Snyggt och uppstädat efteråt. Mycket nöjd. Har rekommenderat dem till grannar.
tydliga svar gällande pris och tillvägagångsätt, vi har tagit ner flertal träd i vår trädgård och de har alltid varit tillmötesgående. De har koll på skyddsutrustning och känns väldigt proffsiga! Kan verkligen rekommendera dom. / MVH Malin
Alltid supertrevliga, kunniga och noggranna. Anlitat Trädakuten nu 4 gånger under ett antal år och de håller stilen. Avråder också ibland från att faktiskt beskära.
Duktiga och estetiskt tänkande!
Snabba och proffsiga yrkesmän.
Mycket proffsiga och utförde jobbet perfekt.
Trevligt bemötande Snabbt genomfört Acceptabel kostnad
Kanon jobb ni har gjort hos oss, det tackar vi för. God fortsättning till er
Gjorde ett bra jobb var flexibla och förhandlingsbara.
Professionellt utfört i varje led av uppdraget att fälla en stor Tall och transportera bort grenar samt kapa upp resten till ved.. Utmärkt och detaljerat kostnadsförslag. Korrekta och precisa telefonkontakter med klara besked. Snabbt och precist utfört praktiskt arbete utan några problem i form av skador på hus eller trädgård. Trädet var jättelikt och mycket besvärligt och trångt placerat mellan två hus.
Snabba och effektiva att röja sex tujor och kronreducering av ett äppelträd samt bortforsling. Informativa innan jobbet påbörjades och var väldigt trevliga. Dessförinnan hade Trädakuten AB varit på ett förberedande besök där träden fotograferades. Vi bestämde oss för Trädakuten AB efter att de gjort ett jobb hos en granne och som utfördes mycket professionellt.Enda misstaget de gjorde var att maila en annan kunds offert men upptäckte det själva inom några minuter så allt rättades till omgående utan att vi som kund behövde göra något. Vi är väldigt nöjda.
Trevliga. Effektivt och snabbt utfört arbete. Resultatet helt enligt vårt önskemål
Grov beskärning av stor ek utfördes helt suveränt Mycket nöjd