Tradera Marketplace AB

Tradera Marketplace AB

Ring 0771-39 20 00 www.tradera.com
2.7

Köp och sälj på Tradera.com med mer än 800 000 pågående auktioner. En lyckad auktion har två vinnare

152 omdömen om Tradera Marketplace AB

Mats Erik V

Allt funkar till 100% när man köper & Säljer på Tradera

5.0/5 i betyg av 5 omdömen 5.0 av 5 omdömen

Bra och överblickbar sida. Stort utbud och många möjliga leverantörer att välja mellan. När jag hade en fråga och kontaktade bolaget fick jag snabbt svar. Nu har jag gått från min gamla optiker i stan till att hitta och köpa linser via alltomlinser. Sparar mer än 1000kr per år på det.

Olena D
Skrev om Tradera Marketplace AB

Det är bekvämt för mig att sälja på Tradera och mest det funkar bra.

Alexandra D
Skrev om Tradera Marketplace AB

lätt att anonsera och bra och snabb utbetalning

Britt Hedvig Margareta K
Skrev om Tradera Marketplace AB

Enkelt och smidigt, allt man behöver i form av kontakt med köparen, frakt och betalning allt finns lätt tillgängligt.

Roy Krister W
Skrev om Tradera Marketplace AB

Lite besviken på de sista annonserna, betalande för reservationspris men blev inget på min annons det drogs 40 spänn endå

Johan Magnus L
Skrev om Tradera Marketplace AB

Trevligt, men jag tycker att 10% provision är lite väl högt.

Hans Erik N
Skrev om Tradera Marketplace AB

Tradera har ett bra system och det är lätt att lägga upp annonser och ger en trygg känsla att få betalt, hyfsat bra kontroll och uppföljning av både köpare och säljare. lätt att söka i annonser och bra att se historik i sålda varor för att få en inblick i både intresse och prisbild. Tradera är bättre än jag förväntat mej, men provisions nivån kan bli betungande om försäljningspriser går över 500 då är 10% för mycket och då väljer man nog andra försäljningskanaler

Knivbrev AB
4.4/5 i betyg av 9778 omdömen 4.4 av 9778 omdömen

Blev rekommender av våra barn att prova Knivbrev. Väldigt enkelt, smidigt och snabbt. Är väldigt nöjd

Margareta E Margareta E
Läs mer omdömen
Danilo G
Skrev om Tradera Marketplace AB

Funkar bra för det mesta - positivt upplevelse i si helhet

Maria Helena V
Skrev om Tradera Marketplace AB

Tradera har försämrats allt eftersom. Jag har varit säljare i femton år. Otroligt kontrollerande och rävigt företag, bl.a. håller de inne mina pengar hos Tradera i någon dag innan jag kan få dem och då måste jag komma ihåg att begära ut dem själv. Droppen är nu nådd med det påtvingade köparskyddet som kommer att drabba oss som säljare. Jag har aldrig varken som köpare eller säljare kännt något behov av ett köparskydd. Köparskyddet kostar massor för oss säljare eftersom köparna lär ju inte betala mer för varorna. Det är ett...

Bo Peter Nicklas V
Skrev om Tradera Marketplace AB

Enkelt och lätt att använda till liten kostnad.

Inga-Britt Teresia N
Skrev om Tradera Marketplace AB

Vunnit aktioner på garn och kläder mycket belåten

Christer F
Skrev om Tradera Marketplace AB

rekommenderas till alla. Toppen.

Göran D
Skrev om Tradera Marketplace AB

Allt fungerar bra förutom att när jag bestämmer fraktvikt så ändras det i processen så jag får bannor av tex schenker att fel vikt angivits! Det är altså inte jag som markerat fel vikt!

Paul Ö
Skrev om Tradera Marketplace AB

Allt fungerar bra förutom att kunden har svårt för att begära sam frakt dom skickar mail till mig och säger att det inte går att begära sam frakt så jag måste ordna det för dom annars så er allt annat bra inget att klaga på har haft min butik i några år och allt har fungerat bra

Göran T
Skrev om Tradera Marketplace AB

Enkelt sätt att sälja på, har utvecklats hela tiden

Michael N
Skrev om Tradera Marketplace AB

För min del så funkar det med belåtenhet.

Anneli D
Skrev om Tradera Marketplace AB

Bara positivt smidigt att betala boka frakt mm

Ewa C
Skrev om Tradera Marketplace AB

Känner mig säker när jag säljer eller köper något med denna betalning alternativt som ni har. Bra med köp skydd med. Hade problem med säljare men fick hjälp av Tradera med det.

Monica B
Skrev om Tradera Marketplace AB

Kan tyvärr inte återge någon bedömning här då jag endast är på Tradera i egenskap av säljare.!Så detta mitt omdöme är ju i den egenskapen. ej som köpare! Men mina köpare som pågått sedan 2016 har hittills varit nöjda.

Karl-Erik Stefan Michael Z
Skrev om Tradera Marketplace AB

Allt är genomtänkt rent praktiskt. Olika kvalitet på de som säljer och köper på tradera

Göran Ö
Skrev om Tradera Marketplace AB

För mycket ändringar på kort tid. Jag är inte utvecklingsfientlig men många stora förändringar på kort tid är för mycket ! Jag är också starkt emot köparskydd till alla !! Kunden ska alltid ha ett val och inte centralstyras som Tradera tycks gå till !

Mattias W
Skrev om Tradera Marketplace AB

Jag har köpt och sålt via Tradera sen 2002 och kan varmt rekommendera plattformen! Enkelheten framför allt men även kundservice och viljan att utveckla sin produkt är några exempel på varför jag fortfarande väljer Tradera.

Calle O
Skrev om Tradera Marketplace AB

Tradera blåste mig på ca 5000kr. Detta hände när ni hade funktionen ”lyfta upp 45kr” på annonserna. på ett annat vis än ni har idag. Då följde den funktionen med tidigare annons, den kom med utan att det syntes och att jag själv gjorde ett aktivt val. Eftersom jag satte in väldigt många annonser i en följd, säljer bland annat serietidning, blev konsekvensen att jag fick betala 45 kr extra på varje insatt annons, fastän tidningen i annonsen kostade ca 20kr. Ni ville inte ha förståelse för att ni hade ett missvisade annons...

Marie Sara Charlotte G
Skrev om Tradera Marketplace AB

Bra men om ni tänker fullfölja att man som köpare tvingas ta köparskydd på allt from nästa år kommer jag att sälja mindre o gå över till andra plattformar. Köpsrskydd måste vara frivilligt, speciellt nu när även portot blir så dyrt!

Anita Elisabeth V
Skrev om Tradera Marketplace AB

Bästa matknaden att söka och sälja.

Elisabeth H
Skrev om Tradera Marketplace AB

Det är ett enkelt sätt att visa plagg/saker som ska säljas i bild och text. Det går lätt att beskriva plagg/saker. Även beskriva pris och tid för försäljning. Lätt att kommunicera med kund/försäljare vid frågor.

Kajsa S
Skrev om Tradera Marketplace AB

Ganska bra köp o sälj sajt. Kan gärna få erbjudande att säja för halva avgiften oftare.

Charlotte R
Skrev om Tradera Marketplace AB

Har varit väldigt bra fram tills nu. Blir förmodligen mindre köpare när de också ska betala avgift….

Sigbrit Marian E
Skrev om Tradera Marketplace AB

Det är bra att sälja på Tradera, men bedömningssystemet av oss säljare och köpare, fraktpris-frakttid-osv är ju i många avseende ingenting som jag som säljare, kan göra något åt. Frakten kostar vad den kostar och tar den tid den tar. Men jag får ändå nedsatt betyg ibland för att frakten har varit för dyr. Jag tar inte en krona mer än fastslaget pris. Jag har funnit att jag trivs bäst med att skicka med Schenker och jag skriver alltid vad det kostar med Schenker i auktionen, men ändå kan jag få nedsatt betyg. Det tar ner...

Kjell Thomas Johan D
Skrev om Tradera Marketplace AB

Mycket bra men jag tycker att det har blivit krångligare på senare tid att sälja. Det var bättre för några år sedan

Hans K
Skrev om Tradera Marketplace AB

Enkelt och smidigt bra system som hela tiden utvecklas

Jessica L
Skrev om Tradera Marketplace AB

Mycket snabba och smidiga affärer blir gjorda

Åsa Elin Maria F
Skrev om Tradera Marketplace AB

Tycker det är kul att sälja på Tradera! Funkar nästan alltid bra. Läste att det fria annonsantalet skulle öka rejält efter nyår, det är bra! Har inte satt mig in i köpskyddet, vad det innebär riktigt. Jag säljer ju mest böcker, så det är väl inte så utsatt kanske. Men vill ju inte att det ska kosta mer att köpa heller...inte bra, men inom vissa kategorier är det nog behövligt. Har själv köpt lite konstglas och andra prylar och nästan alltid blivit mkt nöjd! Man får lite roliga upplevelser och fina kontakter med både köpare...

Alfred A
Skrev om Tradera Marketplace AB

Bra när man ska sälja begagnade varor. Men lite dåligt att all frakt har förbestämda mått. Det KAN göra det svårt att skicka stora saker.

Bo J
Skrev om Tradera Marketplace AB

Överlag bra. Dock borde man göra tydligt med en extra knapp för att bara skriva ut fraktsedeln efter att köparen har betalt och fraktsedeln är genererad. Tog ett tag att hitta detta efter att funktionen infördes. Även den nya fraktfunktionen är krångligare som säljare, då man måste hitta en låda som passar direkt medan man skapar annonsen. Detta gör att det tar längre tid att göra iordning allt. Det var mycket lättare förut då man bara behövde välja storlek och fraktföretag. Även för samfrakt blir det ett extra steg då man...

Sara J
Skrev om Tradera Marketplace AB

Tycker att ni kunde vara mer behjälpliga om man som köpare eller säljare har problem men oftast är man helt utlämnad och ni bara har sajten men ingenting mer för oss som handlar eller säljer. Vissa kan bete sig som svin och ni hjälper inte till.

Lena Margareta L
Skrev om Tradera Marketplace AB

Ett smidigt sätt att sälja för mig. Tradera sköter det ekonomiska, som skulle ta mycket tid för mig.

Karl Daniel L
Skrev om Tradera Marketplace AB

Tycker om Tradera. Ett gott initiativ till cirkulär användning och auktionssystemet gör det lite sportsligt. Roligt, enkelt och känns säkert!

Carl Gustaf E
Skrev om Tradera Marketplace AB

Snabbt enkelt och sälja saker som bara står!

Åsa Gunilla P
Skrev om Tradera Marketplace AB

Omdömessystemet kan vara oerhört missvisande. Fraktpris går inte att påverka och ändå fick jag en 1:a av EN köpare! Får man ingen hjälp när man så väl behöver det... då ledsnar man...

Tor Eskil J
Skrev om Tradera Marketplace AB

Har varit medlem i över tjugo år. Tradera blir bara bättre och bättre.

Victor J
Skrev om Tradera Marketplace AB

Snabbt smidigt med posten vikter bokning.tyckte de verka krångligt men så smidigt! Kmr alltid sälja via tradera framöver

Monica Ann-Catrine S
Skrev om Tradera Marketplace AB

Enkelt och smidigt. Aldrig haft krångel med betalning. Bara lite besvärligt när man säljer till andra länder och måste skriva ut fraktsedeln själv och inte har någon skrivare

Bengt Lennart Viktor W
Skrev om Tradera Marketplace AB

HANDLA ALDRIG HÄR !!! Här kan de som luras o bedragare härja fritt. Och Tradera gömmer sig o tar inget ansvar!

Åsa Gunilla P gillar detta
Paula Birgit M
Skrev om Tradera Marketplace AB

Det är skönt att kunna sälja på tradera. Enkelt och du kommer inte bli lurad. I dessa tider där alla konstiga scammers finns. Tryggt enkelt och säkert.

Amel B
Skrev om Tradera Marketplace AB

Jag har köpt massa olika saker och ibland har folk skickat fel eller skadade grejer och ibland bara ingenting alls Det har tagit jätte långt tid att få grejer uträtta eller inte alls. Nu har det blivit lite bättre och det finns inte lika många bedragare. Det som stör mig mest är att man måste betala extra för grejerna man har betalat redan, alltså extra skydd och garanti att grejerna blir skickade och att de överensstämmer med annonsen. Ni tar betalat rtt viss procent från han som säljer och sedan ska ni ha extra betalat...

Ibrica Z
Skrev om Tradera Marketplace AB

Kanon bra sidan, lätt att göra rätt. Hitta saker jag behöver. Sälja de jag inte behöver.

Håkan L
Skrev om Tradera Marketplace AB

Är svensk i utlandet och hade gärna använt Tradera inom detta land, men de tvingar folk att ha ID-kort eller pass från det landet där man bor, vilket självklart inte är möjligt om man inte är medborgare, så jag är helt utelåst...

Imed Ben Mahmoud S
Skrev om Tradera Marketplace AB

Aktaaaa er för traderas köpsskydd, trots att varan inte fungerar och hade skrivit och skickat många bilder och dom ändå nekas, helt enkelt visdom vill inte ersätta mig eller hjälpa, skit företag 👎 kunde inte ge under en stjärna

Trond Ivar B
Skrev om Tradera Marketplace AB

JAG PÅ TRADERA GRUNN AV FIKK INTE HJÄLP NÅR JAG FROGA OM AKTION PÅ TRADERA FIKK INGEN HJÄLP JAG BARE NESTAN INGAN BUD JAG KOMMER INTE BRUKA TRADERA JAG KOMMER SIKA EU MEDLEA