Mycket snabbt respons på min förfrågan, tydlig kommunikation och väldigt bra bemötande och hantering vid fällning av två träd på vår tomt!
Trädfällarlaget Nord AB
Med många års erfarenhet är vi Stockholms främsta och mest betrodda trädfällarföretag. Vi utför uppdrag inom trädfällning för bra priser och alltid med hög professionalitet. Vår ambition är att alla privatpersoner får ett avklarat uppdrag inom de närmaste arbetsdagarna från bokning. Utöver fällning erbjuder vi tjänster som...
320 omdömen om Trädfällarlaget Nord AB
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket bra med allting ända fram till fakturering. Vid första besöket talade vi om två träd och 7000:- per styck. Innan dagen för fällning meddelad vi att vi enbart önskade ett träd fällt (lönn) och så blev det. Fakturan var på det dubbla (14000:-) dvs för två träd. Svårt att nå fram till kontoret för att få en rättelse. Med vänlig hälsning,/Sture
Hej, vi anlitade Trädfällarlaget för att ta ner döda träd och beskära stenfruktträd och en ek. De utförde arbetet noggrant, snabbt och professionellt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem!
Kom avtalad tid. Klarade två inte helt lätta fällningar mycket bra. Inte d en minsta skada på omgivningen. Tog hand om det fällda och städade efter sig exemplariskt. Mycket trevlig personal.
Snyggt och tidsanpassad trädfällning, bra service
Jättebra, skulle rekommendera!
Trädfällarna gjorde ett utmärkt jobb med vårt äppelträd
Fick kontakt snabbt med Trädfällarlaget efter första förfrågan, med en besiktning redan samma vecka. Arbetet utfördes helt i enlighet med överenskommelsen, snyggt och prydligt!
Bra jobb med trädet och även snyggt städat efteråt
Bra bemötande, trevliga män som kom och duktiga, kunde sitt jobb. Jag är jätte nöjd
Blev lite tokigt då jag fick ett sms dagen innan med fel adress angiven. Svarade på ert sms och frågade vad som gällde men fick då inget svar. Blev uppringd av er personal få de var på plats. Vi hade önskat bättre framförhållning så vi kunnat flytta vår bli och meddelat grannar. Men det gick bra till slut.
Proffs på arbete med fällande träd beskärning av häckar fruktträd mm uppstädningen efter arbetet och bortforsling av avfall. Jättenöjd Bertil
Snabb återkoppling när jag sökte kontakt via deras webbsida. Anders som kom ut och tittade på trädet hade bra synpunkter, men lyssnade också på vad jag ville. Killarna som kom och gjorde själva jobbet (en rätt rejäl beskärning av en stor ek) var snabba, trevliga, skickliga och vi är mycket nöjda med resultatet.
Trädfällarlaget gjorde ett toppenjobb. De var punktliga, trevliga och noggranna. Blev jättefint!
Är väldigt nöjd.Duktiga och trevliga killar.
Tusen tack Susanne för det fina omdömet och för din tid. Vänligen Trädfällarlaget
Mycket nöjd med allt! Ett lyft för hela trädgården med rejält beskurna fruktträd och en superfint rensad stenläggning
Hej Eva, tack för det fina omdömet och för förtroendet med fruktträd och stenläggningen det blev verkligen ett riktigt lyft för din trädgård, du är varmt välkommen tillbaka med nya givande uppdrag när det är dags. Vänligen Trädfällarlaget.
Trevligt bemötande Bra jobb med beskärning och borttagande av träd
Tack Liselott för din tid och omdöme vi uppskattar det mycket och du är varmt välkommen tillbaka när det är dags. Vänligen Trädfällarlaget.
De var i tid, effektiva, trevliga och klara snabbt. Utan några skador.
Hej Brita Tack för din tid och omdöme, du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen när behovet av vår hjälp uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Duktiga killar men VÄLDIGT dyra 34000 för att reducera 2 ekkronor plus två grenar.
Tack Per-Olof för du tog dig tid att skriva och lämna oss ett fint omdöme här. Våra priser är inte de billigaste inom branschen men långt ifrån de dyraste, när du haft kund besök av oss och fått offert på det önskade arbetet så är den baserad på exempelvis hur mycket som skall göras, hur avancerat arbetet kommer bli och där kan det såklart bli mer tidskrävande och därmed ett högra pris om det i närheten av objektet exempelvis står byggnader eller liknande som gör att arbetet måste utföras varsamt och med största försiktighet,...
Proffsigt bemötande och mycket bra utfört arbete i hela kedjan. Fällning och bortforsling av ett stort träd. Bra städat av hela området. Fräsning av stubbe. Håller tider och överenskommelser. Rekommenderar dem för liknande uppdrag.
Per och hans kollega kom hem till oss och gjorde ett jättfint arbete med beskärning av 3 äppelträd, ett körsbärsträd och ett plommonträd. Pers höga kompetens var tydlig, han var tålamodig och pedagogisk kring alla mina frågor om skötsel av våra träd. Bra pris med tanke på hur mycket arbete de gjorde samt att de gett mig mycket information och utbildning. Värt att notera att de samlar grenar och ris som fallit, men ej fallfrukt, vilket jag tycker är rimligt men innebär eventuellt lite merarbete när de blir färdiga. Väldigt nöjd, kommer kontakta dem åter i framtiden när det behövs.
De skötte det jättebra och snabbt!
Proffesionell beskärning utifrån trädens förutsättningar! Jag är helnöjd.
Bra utfört arbete men det var fyrt för att såga ner två grenar. Trevlig personal!
Proffesionellt och med ett öga för vad och hur arbetet skulle utföras. Kom med egna tips och förslag. Bra och kompetent!
Ett pris och ett handslag som funkade utan något tillägg för lift som visade sig nödvändig i efterhand. . Skicklig personal var måna om säkerheten höll utlovade tider. Rekommenderas!
Ovarsam, alternativt okunnig trädfällning som skadade angränsande träd. Tyvärr inte den positiva upplevelse som jag förväntat.
Mycket bra bemötande och väl utfört arbete
Återkommande kund. Snabbt och smidigt utfört
Dom kom punktlig gjorde ett stort jobb Tog riset några dagar efter Allt var snyggt efteråt
Supertrevliga och snabba och jättebra gjort jobb och blev mycket bättre än jag trodde. Proffsigt så 11 av 10 möjliga poäng! Fällning av 3 stooora träd flera mindre och en hel del sly också. Tomten blev som ny! Cristina
Proffsig trädfällning som känns säker. Trevliga människor!
Är kund hos Er sedan 2008 - Ni är bra och duktiga på alla sätt !!!
Super arbete! Fint att ni stöder Barncancerfonden, men jag hade uppfattat att notan skulle vara hälften var det blev.Hoppas det blir extra mycket till fonden( eller till arbetare)! Mvh Liisa Ekman
Vi är mycket nöjda med arbetet i vår trädgård med träd och buskar. Trevliga killar och vi fick ochså lära oss en del. Vi rekommenderar dem gärna.
Snabb behandling och genomförande av uppdraget. Offert och slutförande med bortforsling inom 3 timmar. Helt nöjd!
Enkel, tydlig och snabb process
Trevlig personal. Snabbt o bra utfört.
Trevlig personal. Lyhörda inför mina önskemål. Jag är nöjd med arbetet.
Vi är jättenöjda med allt från första besök och offert till slutresultat. Vi fick hjälp med att ta ner och forsla bort flera stora träd på tomten. Allt gick väldigt smidigt. Även priset är vi väldigt nöjda med. Vi kommer sannolikt vända oss till Trädfällarlaget igen.
Väldigt proffsiga. Han som skötte och ledde det hela var både trevlig, kunnig och oerhört skicklig. Mycket nöjd.
Mycket duktiga och lyssnar på vad vill vill. Talar även om vad som inte går. Bra transport av avfallet.. Trädet, Eken ser bra ut efteråt .
Professionella, effektiva och trevliga! /Janne
Snabbt och proffsigt från koll på plats till offert och utfört arbete.
Alllt fungerade jättebra förutom att de kunde informera bättre att dom vara klara för dagen. Och att det skulle komma ett annat gäng som skulle ta alla grenar nästa dag.
Utmärkt bemötande och vi måste säga att genomförandet av arbetet överträffade våra förväntningar. Fällningen av vårt gamla körsbärsträd, bortforsling och genomförande av arbetet gick smidigt, snabbt och strukturerat. Nu kvartstå se hur beskärning av våra tre äppelträd blir, men hittills är vi verkligen nöjda. Rek.
Snabbt, smidigt elegant och trevligt!
Snabbt jobbat. Snyggt resultat. Trevliga grabbar.
Helt enkelt bara bäst, från första kontakten till färdigt resultat.👍🤘
Proffsigt utfört och snabb bortforsling .
Tack Jan för din tid och omdöme, du är varmt välkommen med nya uppdrag till oss när behovet uppstår framöver. Vänligen Trädfällarlaget.