Super bra och proffsigt bemötande! Köpte en bil och bytte in min gamla. Fick ett bra inbytespris som vi kom överens om och som båda var nöjda med. Var inga problem att mötas upp halvvägs och göra upp affären då jag hade långt dit. Helt klart bästa bilfirman jag haft att göra med.
TrendBil AB
Välkommen till TrendBil! Hos oss på Trendbil kan du både köpa, sälja och byta in din gamla bil mot en ny bättre begagnad bil. Är du intresserad av att sälja din bil till oss så kan du enkelt fylla i vårt formulär direkt här på reco där vi kan värdera din bil för att du sen ska få den sålt. Vi tar emot värderingar från hela...
310 omdömen om TrendBil AB
Sedan starten hos Reco 2021
Affären jag gjorde med Trendbil gick ganska snabbt men bemötandet och kontakten jag fick med dom gjorde att man kände ett direkt förtroende och man kunde genomföra affären i lugn och ro. Sen att bilen levereras till dörren i avtalad tid är ett + i kanten. Känslan är att man gjort en bra och för mig rättvis affär. //Hampus Volvo XC90
Super trevliga proffsiga! Väldigt grymma! 10/10
Enklaste bilförsäljningen jag varit med om. De hade förberett ett e-köpekontrakt via en bank. När vi var överens så skrev jag på i min telefon och pengarna överfördes då direkt till mitt konto. Sedan gjordes ägarbyte via gula lappen. Toppen ! Säljer mer än gärna till Trendbil igen.
Riktigt bra service av Fikret. Smidigt hanterat av både köp och sälj av bil.
Väldigt positiv till hela processen med Trendbil. De var snabba på att svara och skötte hela affären proffsigt och smidigt.
Väldigt professionella och smidiga.
Mycket nöjd med både köp och leverans av min BMW
Sålde min bil till Trendbil vilket blev en mycket smidig affär. Snabbt och tryggt. Dom kom och hämtade bilen och inget krånglade alls. Kan verkligen rekommendera en affär med Trendbil. Ronny som jag hade kontakt med skötte alls väldigt bra. Tack för en smidig affär och hoppas ni gjorde en bra affär vidare med min bil.
Bra och trevligt bemötande i kontakt före köp och i samband med besöket hos TrendBil. Förväntningar på den bil vi sett utannonserad var höga och lyckligtvis infriades dom när vi såg och provkörde den. Vi är mycket nöjda med både bilen, en Volvo XC60 Hybrid, och bemötandet från Fikret vid TrendBil. Kan verkligen rekommendera företaget.
Säljaren trevlig och kunnig. Han tog sig tid så vi blev nöjda
En professionell och snabb hantering där jag som kund kunde känna mig trygg. Jag gör gärna affär med er igen. Mvh Andreas
Jag blev mycket väl bemött av personalen på TrendBil AB när jag sålde min bil. Mina förväntningar var att få en smidig och professionell försäljningsprocess, och TrendBil AB levde verkligen upp till dessa förväntningar. Allt gick snabbt och enkelt, och jag kände mig trygg och väl informerad genom hela affären. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med min upplevelse hos TrendBil AB och kan varmt rekommendera dem till andra som vill sälja sin bil
Riktigt trevliga och service inriktade personal.
Trevliga killar,kan rekommendera denna firma.
Mycket trevlig upplevelse. Väldigt trevligt bemötande
Allt funkade bra och smidigt! Det enda vi önskar är tydligare presentation. Både i telefon och på plats. Min fru var hemma när ni hämtade bilen och ni presenterade er inte. I övrigt väldigt trevligt och bra bemötande! Kan mycket väl tänka mig att köpa bil hos er i framtiden.
Rekommenderas varmt! Trendbil är raka, ärliga, tillmötesgående, hjälpsamma och så mycket mer. Vi, en nybliven småbarnsfamilj, köpte vår första bil här och är jättenöjda. Med Fikret och Trendbil kände vi direkt att vi var i trygga händer och vi fick en bil som vi kände är helt rätt för oss. <3
Proffsigt och trevligt bemötande. Snabb och smidig affär
10/10 Kent Luu var Bästaaaa person som bilförsäljare!!! Jag har köpt så så mångas bilar 🚗 🚙 till min Trafikskolan under min Karriär och mötes med så så många bilförsäljare men Kent Luu var bäst!!! ( jag köpte min bil 🚘 online ) Allt gick precis som han så och lovat och planerat!!! Dig kan man lita dig 100% Tack för att du finns Kent Luu ❤️
Trevlig och smidiga att göra affär med!!
Köpte en Volvo XC60 Laddhybrid. Väldigt tryggt och professionellt bemötande. Rekommenderas varmt.
Det var en trevlig kontrakt och trots att vi behövde vela lite fanns tålamod. Vi fick bilen körd till Malmö och den motsvarade beskrivningarna. Det kändes tryggt och förtroendeingivande. Nu hoppas vi bara att den fortsätter rulla bra :-)
Smidig affär och ett professionellt bemötande!
Fantastiskt bra och personlig kontakt med säljaren. Trygg köp hela vägen. Köpte en BMW 118d Urban Line i mycket fint skick.
Riktigt fin upplevelse med Fikret och anställda hos TrendBil rekommenderar starkt köpte första gången en bil hos TrendBil kommer köpa i framtiden också så länge Fikret är på plats.👍
Trevligt, hjälpsamt och genuint bemötande. Kan verkligen rekommenderas.
Snabb och effektiv affär. Trevligt bemötande och lyhördhet genom processen, smidigt på alla sätt. Rekommenderas.
Snabb smidig affär, där TendBil kom hem till mig och köpte bilen på plats. Pengarna fördes över direkt till mitt konto via finansbolaget och allt kändes tryggt 👍
Jag har köpt många bilar runt om i swe men denna affär var utöver det vanliga . Smidigt , bra pris å grymt fin bil . Rekommenderar Fikret som säljare till 100% . Tack !
Tack för fina orden, Milos. Gläder oss att läsa detta! /Fikret
Jättesmidigt, jätteproffsigt. Snacka om att sätta kundens behov i fokus. Kan med gott samvete säga att jag enbart kommer vända mig till Trendbil framöver gällande både köp av sälj av bil.
Med god erfarenhet utav bilfirmor runt om i landet har jag fått uppleva både smidiga affärer & affärer som innehåller lögner. Men med Trendbil kan jag med gott samvete säga att Fikret + kollegor är rakt av de bästa jag någonsin har haft med att göra. -Otroligt bra kommunikation med super snabb respons. - Transparent! - Trevligare säljare än dessa grabbar är i princip omöjligt att hitta. - Väldigt noggranna, mån utav önskemål från kunder. Fikret besitter en naturlig gåva att göra bra affärer, så bra att det blev 2 affärer...
Vilket fint omdöme. Tack, Ajmen!! Vi uppskatter er och gläder oss över att få göra affärer med er! Tack ännu en gång. /Fikret
Toppen bemötande av personal och säljare, allt gick jättesmidigt och bra, kunde rulla därifrån samma dag med min nya bil efter besök på drop in.
Väldigt trevligt bemötande och hjälpsamma!
• Mycket fint bemötande av båda killarna. • Högt ställda förväntningar och de levde upp till dem, med råge. • Totalt sett var upplevelsen att de arbetar mycket professionellt i alla steg i försäljningsprocessen. Och namnet på bilfirman, stämmer in väldigt bra på vilka bilar de satsar på. • Jag köpte en mycket välutrustad och välskött Volvo XC60 D5 AWD Business Polestar
Enkelt, snabbt och professionellt
Det har været en enorm fornøjelse at handle hos Trendbil, især hos Fikret. Han er meget professionel, svarer selv lørdag aften og sender hurtige svar via e-mail. Han overholder alle sine aftaler, fra den første mail til den sidste, og svarer hurtigt, når du skriver. Trendbil kan varmt anbefales i hele Europa, især i Danmark. Jeg sender mine varmeste anbefalinger herfra. Med venlig hilsen Roberto Brasa.
Fickret är supertrevlig, bra kvalitet och inga dumheter
Fick en fin bil till ett bra pris. Dessutom kunde jag byta in min gamla för en bra mellanskillnad. Väldigt hjälpsamma också.
Mycket proffsiga och snabba. Bra och positivt bemötande och en trevlig förhandlingspart!
Enkelt, smidigt, seriösa. Trevlig kille som hämtade och mailade via Blocket.
Trevligt bemötande och väldigt snabb och smidig affär. Fungerade väldigt bra med den digitala tjänsten för kontrakt och banköverföring.
Snabb smidig affär,trevligt bemötande och bra service.
Otroligt trevliga och serviceinriktade. Bra kommunikation, tydligt och proffsigt i hela processen. Kolla alltid med TrendBil först!
Fantastisk upplevelse från början till slut. Blev erbjuden ett högre belopp än förväntat och inom bara ett dygn så var bilen såld. Allting digitalt och supersmidigt, inget krångel väl på plats. Kan varmt rekommendera TrendBil till alla som vill köpa eller sälja bil!
Så trevliga och bilköpet kändes tryggt och säkert. Kan starkt rekommendera detta företaget!
Kompetent och trevlig personal
Jag har blivit bemött på bästa tänkbara sätt. Jag hade inga förväntningar men så fanns där en bil som jag blev förtjust i och jag köpte den. Mycket nöjd hittills med det köpet. All personal som jag har träffat har varit fantastiska. Trevliga och positiva människor.
Ärliga, noggranna och professionella
Fikret och hans delägare är helt fantastiska! Som kund uppskattar jag efterservicen, närvaron och det fina bemötandet man får när man har frågor eller behöver hjälp. Hela säljprocessen var smidig och utan krångel. Jag rekommenderar Trendbil och skulle inte tveka en sekund att köpa min andra bil där i framtiden så länge Fikret och hans delägare driver bolaget. Joni